Hvad koster en hometrainer?

Hvad koster en hometrainer? Find svar på prisen her

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.21.2″ z_index_tablet=”500″]

Hvad koster en hometrainer til hjemmetræning?

En hometrainer er blevet meget populær over nyere tid. Populariteten skyldes at det er lidt en fantastisk opfindelse der gør det muligt at cykle indenfor, bare sjovere. Vi kan i virkeligheden sige at den gamle motionscykel har fået sig et ordentligt skub i den rigtige retning.

Med en hometrainer kan du cykle ruter, etaper og chatte med dine venner mens du cykler. Det er noget anderledes end at være i et lokale til spinning fyldt med ekstremt svedige mennesker. Ikke fordi der er noget galt med spinningcykler, det er en fantastisk måde at komme i god form på, men det er bare langt fra alle mennesker der er til det.

En hometrainer bliver også kaldet en cykeltræner eller hjemmetræner, og hvad den koster er en variabel størrelse. Men der er flere ting du skal være klar over, inden du anskaffer dig en. Du skal eksempelvis vide lidt om hvad dit behov er, hvilken type hometrainer det skal være og hvordan holdbarheden er på en hometrainer.

Forskellen fra motionscyklen

En hometrainer er som førnævnt den helt store evolution fra motionscyklen. Her hvor motionscyklen fejler, er ved følelsen. Du får ikke rigtig følelsen af, at du laver noget andet end at du sidder og bevæger dine ben en lille smule.

En motionscykel kan ganske vidst også give modstand efter ønske, men det er meget let at opfange det er en kunstig modstand – dette er nemlig anderledes på en hometrainer.

Kvalitet og holdbarhed

Kvaliteten på en hometrainer kommer altså an på prisen (selvfølgelig). En dårlig hometrainer vil ikke have en særlig flydende følelse når du er i gang. Den vil hakke og vil bare virke ustabil når du virkelig giver den gas.

Når det så er sagt, er det vigtigt at sørge for din hometrainer står solidt plantet på jorden. Den må ikke rokke en lille smule og bestemt ikke når du står op på den.

Hometrainer – pris?

Som vi startede ud med at fortælle, så er prisen variabel på en hometrainer. Meget endda. Men når du nu har  det i baghovedet at kvaliteten som regel passer i takt med prisen på en hometrainer, og med alt andet i verden, så er der typisk tre kategorier vi kan inddele dem i; Billig, middeldyr og dyr.

Billig vs. dyr?

Du kan sagtens få en hometrainer til omkring de 500 – 1000 kroner, men du skal så også være bevidst om at den nok ikke holder særlig længe. Det kan ikke anbefales at købe en hometrainer til under 2000 kroner, også selvom at du ved den ikke bliver brugt særlig meget. Der findes sikkert nogle billige modeller der virker fine, men de holder ikke i længden hvis du har tænkt dig at presse dig selv når du træner.

Hvis du gerne vil have en hometrainer der kan tilkobles en computer så du netop kan køre ruter du måske har set i TV, så skal du op i højere kvalitet og prisklasse. Her skal du helst op på en hometrainer med en minimumspris fra ca. 3000,- kroner. som den populære Bkool Pro hometræner. Selv hvis du finder en billig hometrainer der også kan kobles til en computer så du kan køre bestemte ruter, så er der bare stadig chance for at kvaliteten er helt i bund og derfor hurtigt går i stykker.

Hvad er dit behov?

Der er mange ting der spiller ind når du skal finde den perfekte hometrainer. Her skal du have afdækket dit behov så du ikke går ud og spilder dine penge på noget, der bare kommer til at stå i hjørnet. Du kan altid starte ud med at købe en billig hometrainer, og se om det er noget for dig. Her skal du hele tiden have i baghovedet hvad en noget dyre hometrainer har af funktioner og giver af muligheder så du ikke sætter dem alle i samme bås.

På denne måde ser du om en hometrainer er noget for dig på den helt sikre måde. Du skal heller ikke være nervøs for, om du kan komme af med den billige model når du har købt en nyere og dyrere, da en hometrainer som regel nok skal blive solgt uanset kvaliteten.

No Responses

Din kommentar?