brug de bedste tips til en hurtig måde til hvordan taber man sig bedst

Hvordan taber man sig bedst?

Har du taget lidt for mange kilo på omkring maven, lårene, i ansigtet, numsen og sådan generelt gennem de sidste mange måneder eller måske år? Har du besluttet dig for, at nu er det på tide at gøre noget ved vægten og den måske lidt usunde livsstil?

Hvordan taber man sig bedst? Det korte svar er:

  • Livsstilsændring
  • Sund kost
  • Motion

De tre ting er, hvordan du taber dig på den rigtige og naturlige måde. Men dèt med vægttab er dog ikke så nemt i praksis.

Få svar på hvad og hvordan i denne lille guide, så du ikke bare taber dig nogle kilo, men også på den rigtige måde til at holde dit vægttab fremefter. Og her er en af de vigtigste redskaber, at du er ærlig overfor dig selv.

 

3 gode bøger til motivation, kost, træning og nå målet

Kom i gang

Køb Kom i gang med Mascha Vang & Anne Bech

Mascha Vang & Anne Bech

Guide til gudinde krop

Guide til gudindekrop er baseret på FIT-metoden, Firming Intensive Training

Anne Bech

Mission sund krop

inspiration til nem og sund mad til alle dagens måltider

Michelle Kristensen

 

Erkendelse er den rigtige måde til hvordan du taber dig bedst

For at tabe dig hurtigt som langsomt, skal du først være ærlig overfor dig selv ved at spørge:

Hvor hurtigt er et hurtigt vægttab?

Er det 5 dage? Er det 1 uge eller 2 uger? Er det et måned eller flere?

Grunden til at du skal gøre dig det klart, er, at du bliver nødt til at være realistisk omkring dig selv og det at smide kilo. Hvordan du end vender og drejer det …

Det er fysisk umuligt at smide alle sine overflødige kilo i løbet af meget kort tid – på en sund måde!

Der findes slankekure der virker hurtigt, eller du kan selvfølgelig altid sulte dig selv. Det vil give dig et hurtigt vægttab af et par kilo(vandet i kroppen).

De usunde måder vil dog med garanti smadre din forbrænding og give dig endnu flere kilo i det lange løb, eller alternativt, at du bliver dødssyg fordi du smadrer kroppen, da kroppen ikke får de nødvendige vitaminer og mineraler som den skal bruge for at forblive sund.

Derfor skal du gøre det klart for dig selv, at du ikke er ude på en hurtig mission der kun varer et par uger, men du er på et livs projekt.

“Projektet” kan være langtrukken alt afhængig af din nuværende kropslige stand. Og så er det ligegyldigt om du leder efter den bedste måde til at smide kilo på maven, lårene, hofterne, numsen eller andet.

 

Hvordan taber man sig bedst? Med det vigtigste redskab

Det vigtigste redskab der afgør om du forbrænder fedt eller ej, er din motivation til vægttab.

Motivation er det vigtigste redskab til at tabe sig!

Nu vil du sikkert påpege, at det med at finde motivation kan være rigtig hårdt; Og det er helt rigtigt.

At trække sig selv op ved hårene en kold december eller februar aften hvor det tilmed er bælgmørkt udenfor, kan være næsten umuligt at overvinde. For ikke at snakke om en træt mandag aften efter børnene er lagt i seng, hvor det at smide benene op og finde fjernbetjeningen er mere tiltrækkende. Derfor skal du have det vigtigste redskab for at motivationen virker, og det er

Et mål der er så vigtigt for dig, at du vil gøre hvad som helst for at opnå det!

Hvis du har et mål, som du bare vil opnå, så gør dét de trælse tider som f.eks. at tage den løbetur eller undlade at spise slik en mandag aften, meget nemmere.

 

Sæt et mål?

Når du sætter dig et mål, er guleroden som du skal se for dig, ikke at du når vægttabet om to måneder. Men derimod skal du visualiserer, hvad du opnår ved for at forfølge målet.

Hvad er så et godt mål vil du måske spørge?

Det er et spørgsmål, som kun du selv kan besvare.

Hvis du er forelsket i en person, så brug dette som et mål ved at sige til dig selv, at du vil se så godt ud som muligt for at vinde denne person, hvis dette er grunden til at du ikke allerede forfølger målet.

Måske er målet, at du vil overvinde din egen fysiske formåen eller noget helt andet som har stor betydning for din person og liv.

Find et mål som du virkelig, virkelig gerne vil opnå. Og så er du allerede i fuld gang med din mission med at smide de overflødige kilo.

 

Det første skridt til at tabe dig

Nu du har et mål for hvorfor du vil tabe dig, så er første skridt, at skrive dit mål ned på et stykke papir og have dette lille stykke papir på dig ligegyldig hvor du er henne.

Det kan lyde tosset. Men hvis du tænker lidt over det, så er det en evig påmindelse til dig selv om, at du har et specifikt mål for, hvorfor du vil tabe dig.

Vi vil alle blive udsat for fristelser hele tiden. Disse er ofte ikke forenelige med at tabe sig. Og derfor er en lille påmindelse om dit mål altid godt, når du står overfor de usunde fristelser.

 

Du skal ændre dine usunde vaner

Grunden til at du tager på, er, at du får tilegnet dig nogle dårlige vaner, der over tid hober sig op. Så hvis du vil tabe dig, så er eneste vej at få ændret disse vaner igen.

De fleste mennesker der starter på et vægttab eller slankekur som Middelshavskost, LCHF-kuren, 8 timers kuren m.m. starter med at smide alt usundt ud og så ellers køre på med den ultra sunde livsstil.

Vi kender alle en person der har gjort det, eller måske prøvet det selv. Og vi kender alle til slut resultatet om, at det desværre kun holder meget kort tid.

Grunden til dette er, at de fleste mennesker ikke kan tage sådan et spring ret lang tid. Og derfor vender du stort set altid tilbage til de gamle dårlige vaner igen.

Løsningen er at tage ændringer i små skridt og kun ændre få vaner af gangen.

 

Ændre dine vaner er måden til hvordan man taber sig

Start med at sige til dig selv, at nu er det slut med at drikke cola. Fremover drikker du kun vand, og så tillader du de andre dårlige vaner, indtil det at drikke vand i stedet for cola, juice og andet sukkerholdigt drikkelse, er blevet en ny naturlig ting i hverdagen.

Dernæst smider du alt det usunde slik, chips, fedtstoffer og andre vaner ud af vinduet, og skifter dem ud med sunde ting som frugt, nødder og generelt sund kost indtil dette også bliver en ny og ikke mindst, sund vane.

Selv om dette er en opskrift på at skulle tabe sig bedst og også hurtigt, så skal du huske på, at dit vægttab skal være realistisk og varigt.

Hvis du kan smide alle de usunde vaner ud på en gang, så skal du selvfølgelig gøre det. Men de fleste mennesker kan dog bedst klare at tage det i små skridt, for vaner er netop hvad ordet siger … vaner. Og målet er, at de sunde ting skal blive en vane; der også varer ved, og det er måden til at tabe dig på numsen, ansigt, maven og alle andre steder på kroppen.

 

Sæt forbrændingen i gang

Når man skal tabe sig, så skal forbrændingen i vejret, og der er en meget simpel formel for at kunne dette. Din krop og forbrænding har brug for proteiner, kulhydrater, sund fedt og vand.

Byg din kost på disse ting, selv om det med kulhydrater er der delte meninger om(Keto kure m.m.). Men hvis du skal motionere, hvilket du skal for at tabe dig hurtigt, så har kroppen brug for energi, hvilket kulhydrater er med til at give.

Spis når du er sulten og ikke for sjov, eller fordi det bare smager alt for godt. Spis langsomt, for det er videnskabeligt bevist, at hjernen kan tage helt op til 20 minutter før den registrer mæthed, og i det tidsrum kan du nå at proppe rigtig meget indenbords.

Derudover så er vandet din vigtigste ingrediens, for vand er med til at udskille affaldsstofferne samtidig med at 68% af din krop er bygget på vand.

Der er ingen forskning som har kunne påvise minimum mængden af vand som du skal indtage, selv om mange siger at vi bør drikke 4-8 glas dagligt. Det er godt råd, men det er dog kun et råd. Det med vand indtagelse varierer og en god fingerregel er, at føle sig frem om kroppen er dehydreret eller ej.

Programmer til træning og vægttab

Kost- & træningsplaner

Henrik Duer

Veldrejet

Anna Bogdanova

Træning & Anatomi

Træning og anatomi

 

Hvis du vil tabe dig, så skal pulsen op

Hvordan du end vender og drejer det, så er det med at tabe sig hurtigt uden at motionerer på en eller anden måde, ikke muligt(kalorier ind og ud er godt nok årsagen til dit vægttab).

Når du skal smide nogle kilo på den sunde, naturlige og hurtige måde, så skal der motion til. Og hvis du vil opnå et hurtigt vægttab, så skal pulsen op, så det også kan mærkes.

Hvis du er typen, der ikke er vant til at røre dig synderligt meget, så start blødt ud i stedet for at begive dig ud på den store løbetur, som du giver op på i løbet af et minut eller to alligevel.

Hvis du er i stand til at løbe bare lidt, så start ud med et par minutters løb, gå et par minutter og så løb lidt igen, gå lidt, løb lidt osv. Alternativt så start med at gå  eller cykle en tur – Alt tæller, og i starten skal kroppen tilvænnes, og dernæst forøger du intensiteten gradvis.

Taber man sig af at løbe, cykle, gå eller træne? Er gængse spørgsmål. Og nej, du taber dig ikke ved at cykle. Men samtidig bør du cykle for at tabe dig. Du taber dig ved at forbrænde flere kalorier end du indtager. Og motion er med at sætte forbrændingen i gang, men motionen er dog ikke udslagsgivende for vægttabet, det er kosten.

 

Forbrænding

sæt forbrændingen i vejret for at tabe dig

For at øge din forbrænding, hvilket alt motion selvfølgelig gør, så er det med at træne musklerne enten med vægte eller kroppens egen vægt, noget af det bedste til at sparke forbrændingen hurtigt i gang. Du kan starte ud med at købe et vægtsæt som du kan bruge derhjemme – De gode priser og produkter finder du her.

Hvis du har mod på at løfte vægte i motionscentret, så brug minimum 30 minutter 3-4 gange om ugen på denne motionsform, hvor du den ene dag træner arm + bryst, næste dag tager du skuldre og ryg, 3 dag træner du ben og mave og så fremdeles. Start blødt ud de første par uger, så musklerne bliver vant til den nye træningsform.

Hvis du ikke er meget for at træne blandt andre, så kan du også sagtens gøre det derhjemme, enten ved købe et par billige vægte der kan reguleres som ved Getbig lige her, eller ved at træne forskellige muskelgrupper ved hjælp af kroppens egen vægt.

Lave øvelser med egen vægt som armbøjninger, mavebøjninger, planken, yoga strækøvelser og alle de andre former foran fjernsynet 30 minutter hver aften. Det styrker musklerne og sætter forbrændingen i gang/op, og samtidig kan du se fjernsyn..

Hvis du vil tabe dig hurtigt, så er det med at starte blødt ud, kun i starten, for du skal forøge intensiteten når du har tilvænnet kroppen.

 

Husk på hvorfor du vil tabe dig!

Du vil sikkert gerne vide hvordan du taber dig hurtigt og bedst. Og her bør du gøre dig det klart, at alt det med at tage sig x kilo over et par dage, er umuligt.

Se på vægttab som en lang proces, hvor det gælder om at skabe den sunde livsstil der giver dig energi uden helt forrykte postulater som kun at drikke vand i 7 dage er super godt for dit energiniveau.

Dit mål er hvad der holder dig i gang, og ikke latterlige ”du skal bare lade være med spise” løsninger. Du vil opleve succes med den naturlige måde, for Fie Laursens famøse idioti af ”faste” kur glemmer nemlig at fortælle slutresultatet: Hun tog de 3 tabte kilo på igen lige så snart hun begyndte at spise – og begyndte at spise igen gjorde hun, så hvad var den latterlige faste kur værd? Der findes kun en rigtig måde at tabe sig på, og det er den naturlige.

Dine overflødige kilo kom ikke på en dag, og de forsvinder heller ikke på en dag! –

Derfor hæng i hver dag med at ændre de usunde kostvaner og tag den gå, løbe eller cykeltur og brug tiden aktiv med kroppen naturligt foran fjernsynet i stedet for at fede den, så vil du indenfor få måneder opleve, at det rent faktisk virker for dig.

Der findes ingen hurtige genveje til hvordan taber man sig bedst og få en slank og sund krop udover den hårde vej. Den vej som du, jeg og alle andre kan tage, så længe vi har et mål vi gerne vil opnå – Hvilket du har!

No Responses

Din kommentar?