køb bkool pro hometrainer

BKOOL Pro hometrainer – Er Smart Pro 2 det bedste køb for pengene?

BKOOL Pro hometrainer er en af de mest populære cykeltrænere, hvilket skyldes høj kvalitet og overkommelig pris.

Hvis du søger en god hjemmetræner til vintertræningen eller måske som opvarmning til løbet, så skal du helt sikkert tage et kig på mulighederne med denne model. Brug de nedenstående date med de vigtige detaljer, fordele og ulemper ved denne gode hometrainer, så du kan tage en beslutning om BKOOL Pro Smart er den rette model.

 

Hvad er BKOOL Pro hometrainer?

BKOOL Pro Smart træneren er en opgradering af den originale populære BKOOL hometrainer. Det giver dig en mere stabil, lettere og støjsvag cykeltræner, hvilket bare gør denne hometrainer endnu bedre, end den var i forvejen.

En yderst støjsvag hometrainer med et støjniveau på kun 64 dBA. Hvis du vælger at tilkøbe en god træningsmåtte, som ikke følger med træneren, så vil din underbo ikke give dig nogen klager, når du træner i lejligheden. Stabilitet og støj er den største hæmsko ved at bruge en hometrainer indendørs, men denne model gør støjen tålelig, så sammenlagt med den øvrige kvalitet, funktionalitet og pris, så er denne model noget nær det perfekte valg til hjemmetræningen.

Det er ikke en hjemmetræner der byder på de helt samme funktioner som Tacx Neo Smart hometraineren eller Wahoo modellen, men prisen er også tre gange billigere, og til den pris, så får du absolut mest for pengene med BKOOL Pro cykeltræneren.

 

Hvordan virker BKOOL Pro Smart træneren? 

BKOOL træneren bør du bruge quick release fra og du kan bruge træneren på cykler med en hjulstørrelse mellem 20″ og 29″. Det er heldigvis ret nemt at monterer cyklen, helt ligesom samlingen af træneren går hurtigt og gnidningsfrit. Det sværeste er installeringen af BSim softwaren fra bkool.com, som tager et par minutter længere end den fysiske samlingen af hjemmetræneren.

Det første man opdager ved hjemmetræneren, er, hvor lydløs den rent faktisk er i forhold til mange andre modeller.v Det gør sig især gældende, hvis du gør dig selv den tjeneste at købe en god måtte til at tage støj og vibrationer fra din cykling.

Brugen af cykel og BSim lærer du ret hurtigt, og opdager at træningen rent faktisk kan blive mere spændende. For med BSim får du forskellige muligheder, som f.eks. musik fra Spotify, der dog ikke er inkluderet i prisen. Derudover, så kommer BSim med mulighed for at tale med modstandere og holdkammerater under cyklingen. Der er selvfølgelig også mulighed for at bruge din smartphone til at uploade nye ruter, samt hentning af andre ruter, deling, videoruter, 3D ruter og andre træningsprogrammer.

Overførsel kan gøres med Bluetooth funktion eller ANT+ fra din computer eller Apple produkt, hvor Apple dog kræver en dongle for tilslutning.

 

Specifikationerne på cykeltræneren

 • Sort farve
 • Vægt på 11,6 kg.
 • Alle hjulstørrelser
 • 68 dB støjniveau
 • Kan yde modstand op til 1200 watt
 • Bluetooth smart
 • Trådløs ANT+
 • Stigning simulering på op til 20%
 • God kontakt mellem rulle og dæk
 • Kommer med hometrainer, motor, quick release, ANT+, strømforsyning og blok til forhjul
 • Pris: 3499,- kr. (Forhandler: Cykelpartner)

 

 

Muligheder med træneren?

BSim softkøb det gode ekstra udstyr til din hjemmetrænerwaren der kommer i en gratis og en månedlig medlemskab mulighed, giver dig chancen for at skabe den sjove og realistiske træning. Den gratis funktion er skrabet, for den giver ikke så mange sjove ruter og muligheder for deling med mere. Hvis du vælger at købe medlemskab, så er første måned gratis, men derefter koster det 10 euro om måneden, hvilket selvfølgelig kan afmeldes de måneder du kører udendørs.

Du kan selvfølgelig måle alle de normale ting som puls, kadence, watt og tid, som kan udnyttes hvis du tilknytter disse data til din online profil. Det giver Bkool mulighed for at lære din form at kende, hvilket kan optimerer planlægningen af din træning. Du kan også skabe personlige træningsprogrammer, som er perfekt til at opnå optimale betingelser for en god træning, der har et formål.

GPS muligheden er en sjov detalje, for du kan køre dine ruter udenfor, og så uploade disse til Bkool og køre samme rute på hjemmetræneren. Hvis det skal gøres endnu federe og du har GoPro, så kan du bruge dine video optagelser sammen med også.

Der findes et hav af forskellige ruter i normal, 3D og video form, så du kan virkelig få trænet igennem, helt ligesom du kan træne mod din venner og skabe konkurrence elementet mens i træner indendørs hver for sig gennem de irriterende måneder.

 

Hvorfor købe BKOOL Pro Smart cykeltræneren?

Kvalitet, funktionalitet og pris er grunden til, at denne model er absolut det bedste køb for de fleste. Du får et kvalitets produkt der er støjsvag, står stabilt på gulvet, god motor, kvalitets materialer og mange muligheder med det brugervenlige software. At træneren samtidig er vedligeholdelsesfri udover lidt vand og sæbe gør det bare til et endnu bedre køb.

Tag en søgning på brugeranmeldelser på nettet, hvilket bare understreger hvorfor vi her på csl.dk anbefaler BKOOL Pro som det absolutte bedste køb for pengene, hvilket både gælder for nybegynderen til den professionelle bruger.

4.7/5 (36 Reviews)

No Responses

 1. Anonym
 2. admin
 3. Anonym

Din kommentar?