Hvilken motionsmaskine forbrænder flest kalorier

Hvilken motionsmaskine forbrænder flest kalorier?

Forbrænd mange kalorier på motionsmaskine? Hvis du overvejer at købe en motionsmaskine, der giver bedre kondition, så er det for det meste på grund af vægten, at mange af os går i gang med at træne.

Hvis dit primære formål er at smide kalorier, vil det være rart at vide – Hvilken motionsmaskine forbrænder flest kalorier på kortest tid.

Træningsmaskiner som løbebånd, motionscykler, stepmaskiner eller crosstrainer er fremstillet til forskellige formål, og har derfor er også klare forskelle.

Stepmaskinen forbrænder flest kalorier

Hvis dit primære formål er at forbrænde kalorier, vil en stepmaskine være bedst til at forbrænde kalorier på kortest tid.

Stepmaskinen er designet til at aktiverer de samme muskler, som når du går op trapper. Her har du mulighed for forskellige belastninger. Det er dog en maskine, der skal bruges rigtigt i forhold til optimal forbrænding.

Brug af stepmaskine?

De klassiske fejl er, at pulsen ikke kommer højt nok op til, at maskinen giver den bedste forbrænding i forhold til andre maskiner. Mange tager alt for små skridt, hvilket kun giver en puls af let trav.

Andre træner måske for ivrigt med høje store skridt, mens de støtter sig op af maskinen.

Den bedste teknik til stepmaskinen er, at tage store skridt/steps der er udført langsommere med rank ryg, så du ikke står og støtter dig ved maskinen.

Romaskine

Romaskinen er god til både kondition og forbrænding. En romaskine kommer i forskellige typer, hvor en hydraulisk romaskine kan forbrænde mellem 300 – 700 kalorier pr time.

Maskinen er en god allround træningsmaskiner der simulerer roning. Det betyder at udover kondition og forbrænding, så styrker du også musklerne.

Løbebånd?

En af de mest populære træningsmaskiner til konditionstræning der kan forbrænde mellem 450 – 650 kalorier pr time. Ulempen ved maskinen er, at den har en kraftig belastning for primært dine knæ, men også dine led generelt.

Motioncyklen?

En moderne motionscykel er også fin til at forbrænde, dog er den klassiske motionscykel ikke på højde med løbebånd eller stepmaskiner.

Fordelen ved motionscyklen er, at stort set alle kan bruge denne maskine. Cyklen kræver ingen teknik, har ofte en lav indstigningshøjde og lav belastning for dine led.

Crosstrainer

En crosstrainer er en kombination af stepmaskine, cykel og løbebånd. Maskinen foretager ellipse bevægelsen, og kan være for høj belastning til dine knæ, hvis du lider af slid, skader m.m.

Maskinen kan forbrænde mellem 300 – 600 kalorier pr time.