Leder du efter en god boksesæk i 2018?

Boksesække er et rigtig godt træningsudstyr, der kan bruges på forskellige måder under boksetræning. De kan bruges til konditionstræning, formning af den perfekte krop eller til forskellige kombinationer af slag og øvelse af forskellige håndteknikker.

Der er mange forskellige størrelser indenfor sandsække og boksepuder så inden du skal ud og investerer i en sæk, bør du overveje hvad den skal bruges til. Det gode køb af boksesæk er, hvad du kan finde hjælp til her på Csl.dk, hvor du måske vil overveje at finde de rigtige boksehandsker eller måske MMA handsker til din træning.

3 gode boksesække i forskelligt vægt, længde og pris til træningen

Hvilken boksesæk skal du vælge?

Hvilken boksesæk skal jeg vælge?

Når du skal finde en boksesæk har din styrke, vægt og træningsmål stor indflydelse på, hvilken en du skal vælge. For de fleste er 100 cm det bedste valg, da den ikke fylder for meget, og den er kvalificeret til nye boksere og større børn.

Hvis du skaffer dig en længere boksesæk, så fylder den selvfølgelig mere, men den er især god hvis du gerne vil sparke high- og lowkicks, da længden gør det muligt for dig at sparke længere nede.

En god rettesnor når du skal vælge den rigtige boksesæk, er:

  • 76-100 cm. sække til børn
  • 100 cm. er for alle/motionister
  • 125 cm. og over er for dig der har styke og vil træne endnu mere med spark og slag

 

Hvor tung skal en boksesæk være?

Hvad skal en boksesæk veje? Vægten ligesom længden gør også en stor forskel. Hvis boksesækken er let, træner du mere hurtighed, reflekser og præcision. Hvis boksesækken er tung, træner du styrken i dine slag.

Der er faktisk blevet lavet boksesække, hvor du helt selv kan justere vægten. Så kan du selv vælge, om du vil træne styrken i dine slag, eller din hurtighed, reflekser og præcision.

Det kan være svært, at vælge en boksesæk, for du finder mange forskellige størrelser og priser indenfor kampsportudstyret. Det kan være at du ikke er øvet, og har lyst til at starte ud med en af de lidt billigere modeller. Hvis du ikke er sikker på hvorvidt du vil fortsætte. Derfor har vi på denne side fundet boksesække i forskellige prisrækker, længder og vægt.

 

Abilica flexi boksesække

køb en flexi boksesæk på 100 cm Pris: 789,- kr.

Vægt: 22 kg.

Længde: 100 cm.

Denne boksesæk vælges af mange, da den har en god længde på 100 cm og vejer fra start 22 kg.

Det smarte ved denne boksesæk er, at den har en cylinder med en nylonpose, som man kan fylde sand i, så den faktisk kommer helt op og vejer 40 kg. Det gode ved sækken er, at du selv kan vælge vægten. På 22 kg er den mere livlig, men så kan du jo også fylde mere i så den er hård og ikke bevæger sig så meget. Sækken er også god til mange større børn, da de kan vokse med sækken, og med længden på 100 cm. er den heller ikke for voldsom.

Boksesækken er konstrueret, så den er god at bokse på, lige meget om den vejer 22 kg eller 40 kg. Rigtig god til både begyndere og øvet, med en meget billig pris der er skabt til at bruge til hjemmetræningen.

 

 

Billig 25 kg. boksesæk

brug en god billig sandsæk til hjemmetræningPris: 495,- kr.

Vægt: 25 kg.

Længde: 90 cm.

Hvis du leder efter en god billig sæk, kunne denne røde 25 kg. og 90 cm. lange sæk måske være det rigtige bokseudstyr for dig/jer.

Et godt bud blandt de billige boksesække du kan finde i samme prisklasse, for med denne sæk får du en god allround sandsæk der kommer i en høj kvalitet og holdbarhed, som selvfølgelig ikke kan måle sig med de dyre modeller, men dog i en rigtig god kvalitet til hjemmetræning.

Hvis du vil i gang med at træne slagstyrke, hurtighed og generelt komme i form, så er boksetræning absolut et godt valg, og udover en god form, så forbrænder du også kalorier.

 

 

FIT4FIGHT læder sandsæk

brug den gode kvalitets læder sandsæk til træningPris: 1749,- kr.

Vægt: 30 kg.

Længde: 100 cm.

Denne sandsæk er velegnet til både fitnesscentre, kamsportsklubber og til hjemmebrug. Lavet af kraftig okselæder med dobbelt syninger og lynlås i toppen.

En højde på 100 cm og en vægt på 30 kg. gør den god til både nybegyndere og øvet.

Kan bruges til at styrke dine slag, din hurtighed og dine reflekser. God pris til et godt produkt du finder ved den online kampsport butik Fit4fight.

 

 

Adidas Canvas Boksesæk er alsidig

køb den alsidige canvas boksesæk som begynder eller øvetPris: 999,- kr.

Vægt: 33 kg.

Længde: 120 cm.

Rigtig god til både nybegyndere og øvet, da længden er 120 cm og vægten er 33 kg. Det passer godt til alle.

Den alsidige boksesæk for alle er fyldt med en ren tekstil mix med ideel hårdhed. Prikken over i’et, du får en 4-punkts kæde med så du ikke behøver at tænke over hvordan den skal hænges op.

Dens design er stilrent og flot og kommer til en meget lav billig pris, som er et godt køb til et rigtig godt produkt.

 

 

Adidas PU boksesæk

køb adidas boksesæk til den gode prisPris: 1499,- kr.

vægt: 33 kg.

Længde: 120 cm.

Minder meget om Adidas Canvas boksesæk, men du får dog ekstra heavy duty syninger, hvilket gør at den holder bedre og i længere tid.

Derfor er prisen også lidt højere, men helt klart det værd, hvis du føler du vil bruge din sandsæk over en længere periode.

Ligesom Canvassækken er denne også egnet både til begyndere og øvet, og faktisk en super god billig pris i forhold til den gode kvalitet.

 

 

Abilica Punch n Kick

køb den bedste boksesæk fra AbilicaPris: 1195,- kr.

Vægt: 40 kg.

Længde: 130 cm.

Den er fyldt med bomuld og lavet i førsteklasses kunstlæder, hvilket gør den meget rubust og holdbar. Der medfølger et kraftigt 4 dobbelt ophæng.

Med en længde på 130 cm er boksesækken god hvis du vil mixe det op med low- og highkicks. Den vejer 40 kg hvilket gør den god hvis du især vil styrke dine slag.

En super god boksesæk der både kan bruges indendørs og udendørs.

 

 

Century ”creed” Heavy Bag

køb den fede Creed heavy bag fra CenturyPris: 2399,- kr.

Vægt: 45 kg.

Længde: 127 cm.

Rigtig god til seriøs kamsportstræning. Sækken har fastgjorte stropper i ægte læder, med forstærket syninger og ekstra tyk vinyl for bedre holdbarhed. En længde på 127 cm gør den god hvis du også vil træne low- og highkicks, og vægten på 45 kg gør den god til at styrke dine slag.

Vi vil sige at denne boksesæk er mere til de øvede, men kan stadig bruges for nybegyndere. Sækken er i den dyre ende af skalaen, men du får et rigtigt godt produkt for pengene.

 

 

Everlast Nevatear powerstrike boksesæk

køb en god sandsæk til hjemmetræningPris: 1199,- kr.

Vægt: 33 kg.

Længde: 123 cm.

Hvis du søger den gode kvalitet indenfor boksesække til omkring de 1000 kr. er denne Everlast boksesæk på 33 kg. måske den perfekte sæk til dit lokale eller hjemmetræning.

Sækken måler 123 cm. og kommer med 1 lodret syning der giver en ekstra god holdbarhed overfor slag og spark. Everlast er det anerkendte mærke, som vi alle kender og forbinder med kampsport/boksning, og denne sæk er selvfølgelig ingen undtagelse.

Du får en rigtig god boksesæk i polyurethan der kan bruges både i centrets/klubbens træningslokale eller til den seriøse træning i hjemmet.

 

Everlast Nevatear 180 cm.

køb en god sandsæk til hjemmetræningPris: 1599,- kr.

Vægt: 45 kg.

Længde: 180 cm.

Ligesom med modellen på 123 cm. så er denne 180 cm. boksesæk i absolut top kvalitet, som Everlast jo også er kendt for.

Forskellen mellem de to sække er længden, hvor den lange giver flere muligheder for at træne sparketeknik og styrke, og den korte er hovedsagelig til træning med hænderne, og så der selvfølgelig vægt forskel også.

En fed boksesæk både til klubber og private hjem, der dog koster ca. 1600 kr.

 

 

Century ”creed” Muay Thai Heavy Bag

century muay thai heavy bag er god til basis træningPris: 2499,- kr.

Vægt: 45 kg.

Længde: 178 cm.

Denne boksesæk er perfekt til Muay Thai, og særlig velegnet til low- og highkicks, men kan dog også bruges til at træne slag, og derfor har vi den med. Sækken har forstærket syninger, så den får den bedste holdbarhed. Fremstillet af ekstra tykt vinyl materiale der giver et stærkt og stabilt underlag, så du kan bare give den gas. En længde på 178 cm gør den, som sagt rigtig god til Muay Thai og low- og highkicks.

Vægten på 45 kg gør at den ikke er så bevægelig. Er i den dyre ende, men er pengene værd.

 

 

Insportline boksepude 40-80 kg.

brug en tung boksesæk til den hårde træningPris: 1149,- kr.

Vægt: 40-80 kg.

Længde: 150 cm.

Er det muligheden for en tung sandsæk du leder efter, så er denne sæk der er lavet i pvc og syntetisk læder, en sæk der kan hjælpe dig.

Sandsækken er fyldt til 40 kg. med alternativ fyld som sand, stof og læder, men kan fyldes op til 80 kg. med f.eks. sand.

En god sandsæk med standard ophængskæde der kan bruges både derhjemme eller i klubben, og kan bruges til stort set alt slags kampsport som boksning, kickboksning, taekwondo, thaiboksning m.m.

Ulempen med så tung sandsæk er selvfølgelig at få den forsvarligt hængt op, hvor du skal kigge ordenligt efter det rigtige boksesæk ophæng tilbehør. Hvis du ønsker træning på de tunge sække, så kunne det være det helt rigtige valg til hjemmetræningen eller i klubben sammen med alt det andet træningsudstyr som træningshandsker, skridtbeskytter, sjippetov, tandbeskytter m.m.

 

 

Everlast fritstående boksesæk

køb en fristående boksesæk til hjemmetPris: 2699,- kr.

Vægt: 30-98 kg.

Længde: 165 cm.

Hvis du ikke har nogen steder at hænge en boksesæk, eller måske bare ønsker en fritstående, så kunne denne Everlast model i den dyre prisende for sandsække, være det helt rigtige valg til træningen.

Standardvægt er 30 kg. men den kan udvides med vand eller sand og opnå en vægt op til 98 kg.

Bunddiameter er 53 cm og den kommer med 3 højdeindstillinger hvor den højeste er 165 cm.

 

Hvis du vil have lidt mere inspiration til at finde den rigtige boksesæk, så kan du se denne video. Det er lavet af en kæmper, der giver gode tips til at vælge den rigtig sandsæk til hjemmetræningen. Det giver dig mulighed for at optimerer træningen, hvor du burde overveje at bruge sandsække til træning, sjippetov og andet bokseudstyr også.

 

 

Gem

Gem

Gem

Ophæng af boksesække?

En ting er, at vil have en god boksesæk til træningen og stå overfor problemet med hvilken boksesæk du skal vælge. Men det største problem opstår som regel ved montering af boksesækken.

Der er ikke så mange muligheder for ophængning af træningssække. Enten skal sækken hænge i loften der er mest almindelig, på væggen eller også skal du købe en fritstående sæk som er noget anderledes at træne på.

Loftet eller væggen skal kunne holde til både vægten på sækken og ikke mindst, svingningerne der kommer når du slår og sparker på sækken, hvilket øger trækket i ophænget.

Har du gipsloft så kan det ikke tilrådes at hænge en boksesæk op. Stort set ligegyldig af vægten så vil du rykke hele skidtet ned, det er bare et spørgsmål om tid. Det bedste er en bjælke eller være sikker på at ramme forskalningen. Find ud at præcist hvordan loftet ser ud, så du ikke smadrer det.

Alternativet er, at hænge sækken op på væggen, men her vil du støde på samme problem. Der vil også komme træk på, når du træner, hvor en ekstra fjeder kan afhjælpe lidt. Dog er det smarte træk at finde ud af væggens beskaffenhed og købe det rigtige ophæng tilbehør til boksesækken efter dette. Du kan med fordel overveje disse gode råd på Bodybuilding til ophængning.

 

Valg af boksehandsker?

Du kan se vores indlæg om handsker til sandsække, boksehandsker og mma handsker, så du finder et par gode træningshandsker. Slaghandsken er tyndere end normalen og egner sig til træning på sandsække.

Ved en slaghandske vælger du din normal håndstørrelse, og hvis du kun træner på sække derhjemme så hold dig til denne handske frem for en boksehandske til kamptræning.

Sending
User Review
5 (1 vote)