køb boksesæk til din træning derhjemme, hvor de gode boksesække giver god træning

12 gode sandsække til din hjemmetræning

Leder du efter en god boksesæk i 2021? Boksesække/sandsække er et rigtig godt træningsudstyr der kan bruges på forskellige måder under boksetræning. De kan bruges til konditionstræning, formning af den perfekte krop eller til forskellige kombinationer af slag, spark og øvelser af forskellige håndteknikker.

Der er mange forskellige størrelser indenfor sandsække og boksepuder så inden du skal ud og investerer i en sæk, bør du overveje hvad den skal bruges til. Det gode køb af boksesæk er, hvad du kan finde hjælp til her, hvor du også bør overveje at finde de rigtige boksehandsker eller måske MMA handsker til din træning.

 

3 gode boksesække i forskellig vægt, længde og pris

Flexi boksesæk

Til begynder & øvet

Punch n Kick

God allround sæk

Everlast 180 cm

Perfekt til spark & slå

 

Hvilken boksesæk skal du vælge?

Når du skal finde en boksesæk har din styrke, vægt og træningsmål stor indflydelse på, hvilken model du skal vælge. For de fleste er 100 cm det bedste valg, da den ikke fylder for meget og den er kvalificeret til nye boksere og større børn.

Hvis du skaffer dig en længere boksesæk, så fylder den selvfølgelig mere. Men den er især god hvis du gerne vil sparke high- og lowkicks, da længden gør det muligt for dig at sparke længere nede.

En god rettesnor når du skal vælge den rigtige boksesæk, er:

 • 76-100 cm. sække til børn
 • 100 cm. er for alle/motionister
 • 125 cm. og over er for dig der har styrke og vil træne endnu mere med spark og slag

 

Hvor tung skal en boksesæk være?

Hvad skal en boksesæk veje? Vægten ligesom længden gør også en stor forskel. Hvis boksesækken er let, træner du mere hurtighed, reflekser og præcision. Hvis boksesækken er tung, træner du styrken i dine slag.

Der er blevet fremstillet en del boksesække, hvor du helt selv kan justere vægten. Det giver en fordel i forhold til at vælge, om du vil træne styrken i dine slag, eller din hurtighed, reflekser og præcision.

Det kan være svært at vælge en boksesæk, for du finder mange forskellige størrelser og priser indenfor kampsport udstyr. Det kan være at du ikke er øvet, og har lyst til at starte ud med en af de lidt billigere modeller, især hvis du ikke er sikker på hvorvidt du vil fortsætte. Derfor har vi her fundet boksesække i forskellige prisrækker, længder og vægt til inspiration for dig.

 

Abilica flexi boksesække

ForhandlerTotalprisLæs mere
875,00 Til butik →

Denne boksesæk er et populært valg indenfor bokseudstyr, da den har en god længde på 100 cm og vejer 22 kg fra start.

Det smarte ved denne boksesæk er, at den har en cylinder med en nylonpose. Her kan du fylde sand i, så sækken faktisk kommer op og vejer 40 kg. Og netop dette med at du selv kan vælge vægten, er en af de gode fordele ved netop denne sandsæk.

På 22 kg er sækken mere livlig, men så kan du jo også fylde mere vægt i så den er hård og ikke bevæger sig så meget. Sækken kan være et godt valg til mange større børn da de kan vokse med sækken, og med længden på 100 cm. er den heller ikke for voldsom.

Boksesækken er konstrueret, så den er god at bokse på hvad end den vejer 22 eller 40 kg. Rigtig god til både begyndere og øvede, og med en meget billig pris der er skabt til at bruge til hjemmetræning.

 • Vægt: 22 kg.
 • Længde: 100 cm.

 

 

 

 

Billig 25 kg. boksesæk

ForhandlerTotalprisLæs mere
599,00 Til butik →

Hvis du leder efter en god billig sæk, kunne denne 25 kg. og 80 cm. lange sæk måske være det rigtige valg til dit behov. Boksesækken i kunstlæder er fyldt og kommer med karabinhage og kæder til ophæng(ophæng tilbehør til boksesække).

Et godt bud blandt de billige boksesække i den lave prisklasse. Med denne sæk får du en god allround sandsæk der kommer i en fin kvalitet og holdbarhed til pris, som selvfølgelig ikke kan måle sig med de dyre modeller men dog i en ganske fin kvalitet til hjemmetræning.

Hvis du vil i gang med at træne slagstyrke, hurtighed og generelt komme i form, så er boksetræning absolut et godt valg. Og udover at du kan blive fit og opnå en god form, så forbrænder du også kalorier.

 • Vægt: 25 kg.
 • Længde: 80 cm.
 • Inkl. kæder og karabinhage

 

 

 

 

Hammer Pro Premium Læder Sandsæk

ForhandlerTotalprisLæs mere
2.299,00 Til butik →

Denne sandsæk er velegnet til både fitnesscentre, kamsportsklubber og til hjemmebrug.

Sandsækken er fremstillet i tyk 3mm kvalitetslæder og en hård pude med dobbeltsøm til holdbarhed og lynlås lukning foroven.

Du får en sæk med en højde på 100 cm og en vægt på 30 kg, der gør den god til både nybegyndere og øvede.

Kan bruges til at styrke dine slag, ,hurtighed, reflekser og selvfølgelig muskelopbygning i overkroppen. God pris til et godt produkt.

Modellen kommer i både 100 cm og 120 cm med henholdsvis 30 og 34 kg vægt, hvor der medfølger 4 forkromede stålkæder så sækken hænger centreret og stabilt.

 • Vægt: 30 kg.
 • Længde: 100 cm.

 

 

 

 

Hammer Artificial White Kick

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.299,00 Til butik →

Rigtig god til både nybegyndere og øvet, da længden er 120 cm og vægten er 34 kg. Det passer godt til alle og velegnet til generel slag træning men kan dog også bruges til kickboxing hvor længden dog som regel starter ved 140 cm.

Den alsidige boksesæk er fremstillet i slidstærk kunstlæder der kan vaskes.

Dens design er stilrent med hvid/sort farve og kommer til en fornuftig pris der kan være et godt køb til din hjemmetræning. Du finder modellen i 100 cm + 32 kg, 120 cm + 34 kg og 150 cm og 45 kg modeller.

 • Vægt: 33 kg.
 • Længde: 120 cm.

 

 

 

 

Nordic Fighter sandsæk

ForhandlerTotalprisLæs mere

Denne Nordic Fighter Boxing Bag er en kraftig sandsæk på 40 kg, 120 cm. længde og diameter på 35 cm.

Velegnet til hjemmetræning hvad end du har den hængende udendørs eller indendørs. Materialet er i kvalitets kunstlæder og tekstil fyld. Du får en kæde med til ophæng som er i loft eller væg ophæng.

En god allround sandsæk blandt det forskellige træningsudstyr til hjemmet hvor ting som sjippetov og styrketræning med håndvægte, kan være den gode kombination.

 • Vægt: 40 kg.
 • Længde: 120 cm.
 • Medfølger kæde til ophæng

 

 

 

 

Abilica Punch n Kick

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.195,00 Til butik →

Den er fyldt med bomuld og lavet i førsteklasses kunstlæder, hvilket gør den meget rubust og holdbar. Der medfølger et kraftigt 4 dobbelt ophæng.

Med en længde på 130 cm er boksesækken god hvis du vil mixe det op med low- og highkicks. Den vejer 40 kg hvilket gør den god hvis du især vil styrke dine slag.

En super god boksesæk der både kan bruges indendørs og udendørs.

 • Vægt: 40 kg.
 • Længde: 130 cm.

 

 

 

 

Nippon boksesæk med let vægt

Boksesækken fra Nippon Sport kommer i tre forskellige størrelser. Her finder du den lille model med 70 cm længde og 14 kg vægt som kan være velegnet til børn, kvinder og begyndere. Du kan også vælge de to større modeller i 100 cm. længde med 30 kg vægt eller modellen med 120 cm. længde og 34 kg. vægt.

Nippon boksesækken er fremstillet i kunstlæder i en slidstærk kvalitet og god kvalitets fyld.

Der medfølger kæde og karabinhage i forstærket stål til loft ophæng. Alternativt kan du overveje at bruge et stativ til boksesække.

 • Længde: 70 cm.
 • Vægt: 14 kg.

 

 

 

 

Everlast Nevatear powerstrike boksesæk

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.095,00 Til butik →

Hvis du søger den gode kvalitet indenfor boksesække til omkring 1000 kr. er denne Everlast på 33 kg. måske den perfekte sæk til dit lokale eller hjemmetræning. Modellen kommer i flere forskellige længder og vægtklasser.

Sækken måler 123 cm. og kommer med en lodret syning der giver en ekstra god holdbarhed overfor slag og spark. Everlast er det anerkendte mærke som vi alle kender og forbinder med kampsport/boksning. Og denne sæk er selvfølgelig ingen undtagelse.

Du får en fin boksesæk i polyurethan der kan bruges både i centrets/klubbens træningslokale eller til den seriøse træning i hjemmet.

 • Vægt: 33 kg.
 • Længde: 123 cm.

 

 

 

 

Everlast Nevatear 180 cm.

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.395,00 Til butik →

Ligesom med modellen på 123 cm. så er denne 180 cm. boksesæk i absolut top kvalitet, som Everlast jo også er kendt for.

Forskellen mellem de to sække er længden, hvor den lange giver flere muligheder for at træne sparketeknik og styrke, og den korte er hovedsagelig til træning med hænderne, og så der selvfølgelig vægt forskel også.

En fed boksesæk både til klubber og private hjem, der koster ca. 1400 kr.

 • Vægt: 45 kg.
 • Længde: 180 cm.

 

 

 

 

Reebok Combat Thai boksesæk

ForhandlerTotalprisLæs mere
4.899,00 Til butik →

Denne boksesæk kan være perfekt til Muay Thai eller kick boxing, og særlig velegnet til low- og highkicks, men kan dog også bruges til at træne slag.

Sækken har forstærket syninger, så den får den bedste holdbarhed. Fremstillet af ekstra tykt vinyl materiale der giver et stærkt og stabilt underlag, så du kan bare give den gas. En længde på 183 cm gør den, som sagt rigtig god til Muay Thai og low- og highkicks.

Vægten er på 32 kg som gør den bevægelige men dog stadig fin til spark. Prisen er i den dyre ende.

 • Længde: 183 cm.
 • Vægt: 32 kg.
 • Medfølger kædesæt til ophæng

 

 

 

 

Everlast PU sandsæk 120 cm

Køb en lang sandsæk til spark og slag

ForhandlerTotalprisLæs mere

Hvis du ønsker en sandsæk til spark, kommer denne Everlast PU sandsæk type med en længde på 120 kg. og en vægt på 30 kg.

Sandsækken har iturevet tekstil som fyld, så egenvægten kommer op på 30 kg.

En fin sandsæk med standard ophængskæde der kan bruges både derhjemme eller i klubben, og kan bruges til stort set alle slags kampsport som boksning, kickboksning, taekwondo, thaiboksning m.m.

 • Vægt: 30 kg.
 • Længde: 120 cm.
 • Type: PU

 

 

 

 

Everlast fritstående boksesæk

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.799,00 Til butik →
2.195,00 Til butik →

Hvis du ikke har nogen steder at hænge en sandsæk eller måske bare ønsker en fritstående sandsæk, så kunne denne Everlast model i den dyre prisende for sandsække, være det helt rigtige valg til træningen.

Standardvægt er 30 kg. men den kan udvides med vand eller sand og opnå en vægt op til 98 kg.

Bunddiameter er 53 cm og den kommer med 3 højdeindstillinger hvor den højeste er 165 cm.

 • Vægt: 30-98 kg.
 • Længde: 165 cm.

 

Hvis du vil have lidt mere inspiration til at finde den rigtige boksesæk for dig, kan du se denne video fra en kæmper, der giver gode tips til at vælge den rigtig sandsæk til derhjemme. Optimerer træningen, hvor du bør overveje at bruge sandsække til træning også.

 

Ophæng af boksesække?

En ting er, at vil have en god boksesæk til træningen og stå overfor problemet med hvilken boksesæk du skal vælge. Men det største problem opstår som regel ved montering af boksesækken.

Der er ikke så mange muligheder for ophængning af træningssække. Enten skal sækken hænge i loften der er mest almindelig, på væggen eller også skal du købe en fritstående sæk som er noget anderledes at træne på.

Loftet eller væggen skal kunne holde til både vægten på sækken og ikke mindst, svingningerne der kommer når du slår og sparker på sækken, hvilket øger trækket i ophænget.

Har du gipsloft så kan det ikke tilrådes at hænge en boksesæk op. Stort set ligegyldig af vægten så vil du rykke hele skidtet ned, det er bare et spørgsmål om tid. Det bedste er en bjælke eller være sikker på at ramme forskalningen. Find ud at præcist hvordan loftet ser ud, så du ikke smadrer det.

Alternativet er, at hænge sækken op på væggen, men her vil du støde på samme problem. Der vil også komme træk på, når du træner, hvor en ekstra fjeder kan afhjælpe lidt. Dog er det smarte træk at finde ud af væggens beskaffenhed og købe det rigtige ophæng tilbehør til boksesækken efter dette. Du kan med fordel overveje disse gode råd på Bodybuilding til ophængning.

 

Valg af boksehandsker?

Du kan se vores indlæg om handsker til sandsække, boksehandsker og mma handsker, så du finder et par gode træningshandsker. Slaghandsken er tyndere end normalen og egner sig til træning på sandsække.

Ved en slaghandske vælger du din normal håndstørrelse, og hvis du kun træner på sække derhjemme så hold dig til denne handske frem for en boksehandske til kamptræning.

No Responses

Din kommentar?