Hvorfor og hvilken hometrainermåtte?

Hvorfor og hvilken hometrainermåtte?

En hometrainer er mere eller mindre det nye sort når vi kommer til træning og fitness. Fitness generelt er blevet ekstremt populært over de senere år, hvor folk enten har sat sig nogle mål for deres udseende, eller på en eller anden mærkelig måde er suget ind i sådan en form for sport.

I virkeligheden er sport og fitness i sådan en kaliber hvor en hometrainer også hører med, noget man ville forbinde med slavearbejde for et par hundrede år siden.

Du ved allerede hvad en hometrainer er, hvad den gør og hvorfor den bare er så fantastisk. Nu er du måske på udkig efter noget udstyr for at øge effektiviteten (som nu ellers er solid nok) i din træning. Dette kan du altså gøre med en hometrainermåtte. Og nøjagtigt ligesom der findes et hav af hometrainere, kan du også finde flere forskellige variationer af en hometrainermåtte.

Derfor bør du bruge en hometrainermåtte

Hvorfor bruge en Bkool hometrainer måtte

Hvis du vil have det maksimale ud af din træning, så må du ikke være sparsom på udstyr. En hometrainermåtte gør dig i stand til at yde de 5 eller 10 procent mere end du er i stand til nu. Så hvis du har klare mål for hvad du vil opnå med din hometrainer bør du købe dig en hometrainermåtte.

En hometrainer kan nu også være ret hård ved dit gulv. Den kan stå og vippe lidt ved brug, bevæge sig lidt i takt med at du gør det og er derfor i det hele taget ikke det mest behagelige for dit gulv. En hometrainermåtte skåner hermed dit gulv, hvilket vil sige at hvis du bor til leje, skal du ikke frygte at du engang skal betale for at slibe gulvet når du flytter.

Man kan også vende det om og sige at hvis nogen bor under dig, eller du har din hometrainer på 1. sal, så vil en hometrainermåtte dæmpe støjniveauet gevaldigt.

En sidste ting som en hometrainermåtte også gør i forbindelse med dit gulv, er ved sved. Den beskytter dit gulv mod sved, selvom du nok tænker at sved ikke kan gøre nogen skade. Men det kan det nu godt, og det kan meget hurtigt se rigtig grimt ud, eftersom der er salt i sved.

Prisen på en hometrainermåtte

køb en Wahoo Kickr måtteLige som alt andet i verden, så er kvaliteten også sammenhængende med prisen når vi skal snakke om en hometrainermåtte. Det kan dog være begrænset for hvor meget forskel der kan være på sådan en måtte, men noget er der da.

Du kan få en god fornuftig hometrainermåtte til mellem 450 og 600 DKK. En hometrainermåtte er uden tvivl ikke noget du kommer til at fortryde. Du kan sammenligne fornemmelsen af at have en hometrainermåtte som med da du først prøvede en hoometrainer og satte den i forhold til en gammel motionscykel – du kan ganske vidst ikke leve uden.

Vægten på en hometrainermåtte er ikke alverdens. Det kan let sammenlignes med vægten på en yogamåtte, dog nok lidt lettere. Dette gør at du let kan pakke den væk, og så skal du heller ikke tænke på at den ligger og flyder et sted hele tiden, eller du føler det er bøvlet at pakke den væk og ud igen og igen når du skal bruge din hometrainer.

Find den, køb den og prøv den

Hvad er det værste der kan ske? Er det, at du bliver ved med at træne lige så godt som du gør lige nu uden en hometrainermåtte? 4-500 kroner for en Wahoo, Bkool eller Tacxr hometrainer træningsmåtte i sammenligning af pris på hometrainer og sikkert cykel.

Derimod er der stort potentiale for at du kommer til at træne meget bedre. Du kommer hurtigere i mål, du træner bedre og får det bedre med dig selv – hurtigere!

Udover dette så er bonussen også at du skåner dit gulv, som vi nævnte før. Du skal også huske på at en yogamåtte eller anden fitnessmåtte altså ikke er det samme som en hometrainermåtte. Dette er i forhold til hvad den skal bruges til, hvad den skal modstå og hvilken effekt den skal have. Så undlad de helt billige udgaver og få dig noget kvalitet. Kvaliteten smitter af på dig.

Se udvalget af kvalitets træningsmåtter ved Cykelpartner til de gængse modeller

No Responses

Din kommentar?