køb Wahoo Kickr hometrainer hvis du elsker din cykel

Wahoo Kickr hometrainer – Den eksklusive indendørs cykeltræning

Hvis du er bidt af at cykle, så oplever du nok en vis mismod om vinteren. Racercyklen og den danske vinter med mørke og glatte veje er ikke altid forenelige. Her kan du bruge et alternativ som en cykeltræner(også kaldet hjemmetræner/hometrainer), hvor den populære Wahoo Kickr hometrainer der selvfølgelig også er velegnet som nedkøling eller opvarmning inden løb, kan holde dig i form gennem vintermånederne.

Du kan med den smarte hjemmetræner, komme i form ved at træne året rundt uden at tænke på blæst, regn, sne, lys og andet ustadigt vejr der forhindrer cykeltræningen. Og samtidig kan software og trådløs tilslutning gøre det muligt at tilslutte både GPS og smartphone. Det kan være til at give den realistiske vejfornemmelse og optimering af træningen.

 

Hvad er Wahoo Kickr hjemmetræner?

Wahoo Fitness giver dig kvalitets produkter. Her bliver den store og originale Wahoo Kickr blandt andet brugt af Team Sky til opvarmning. Modellen er anerkendt som en af de bedre produkter på markedet.

Kassen produktet kommer i vejer lidt mere end 21 kg for KICKR 2018 modellen, hvilket indikerer at der er gods i produktet. Og netop dette får du også udsigt til, når du åbner for kassen. Wahoo hjemmetræneren består nemlig af solide hængsler når benene foldes ud.

Du indstiller til størrelsen på hjulet, og sætter cyklen på. Så enkelt er det faktisk at komme i gang, og så er du klar til at give den gas med en følelse af rigtig vejgreb.

En ting ved en hjemmetræner som du nok har oplevet, er støjniveauet. Wahoo Kickr giver dig ikke et lydløs produkt, men du får dog et betydelig lavere støjniveau end gængse modeller, hvilket gør prisen mere spiselig i forhold til andre trænere. Du skal dog huske at kæden ikke må være slidt, hvis du vil undgå at transmission ikke skal hakke. Men så vil du også opleve den fede fornemmelse uden nogen sjutten fra rullen.

Der er selvfølgelig også et par andre detaljer som du skal have på plads, hvis du vil have det optimale ud af en hjemmetræner. Udover du selvfølgelig tilslutter din cykel, så er den en god ide at skåne gulvet. Og det kræver en godt underlag til cyklen som måtten fra Wahoo du finder her. Derudover, så kan du selvfølgelig også tilslutte forskellige teknologiske hjælpemidler på de to forskellige modeller, som du kan se lidt mere om her.

 

Wahoo Kickr 2018 hometrainer

Kickr 2018 hjemmetræneren koster over det dobbelte af den mindre Wahoo Snap træner, men giver dig flere muligheder. Denne større model kommer med disse fordele og specifikationer:

 • Kontrolleres med smartphone eller IPad
 • Kompatibel med Android, pc og IOS (IPad, IPhone og MacOS)
 • Tilsluttes med ANT + eller Bluetooth 4
 • Elektromagnetisk modstand til den gode vejfornemmelse
 • Passer til cykler fra 24″ til 29″
 • Kan bruges sammen med Wahoo Fitness App der indstiller modstand og simuleringsniveau. Derudover kan du bruge Kinomap app’en til at cykle på baner på film
 • Lydsvag
 • Vægt 21,3 kg.
 • Mål 65 x 55 x 30 cm.
 • Indeholder Kickr power trainer, 12-25 Shimano / SRAM kompatibel 11 speed kassette, mountainbike adapter, spændestang til montering af kickr, kabel og hydraulisk bremseklods til mountainbike
ForhandlerTotalprisLæs mere
8.918,00 Til butik →
8.999,00 Til butik →

 

 

 

 

Wahoo Kickr Snap Trainer

Der findes forskellige Wahoo Kickr modeller. Her er Snap trainer den “lille” model. Hvor du får en træner med disse specifikationer:

 • Kontrollerbar via din smartphone og kompatibel med IOS, Android & PC
 • Trådløs tilslutning via ANT+ og Bluetooth
 • Anvendes med gratis appen Wahoo Fitness App
 • Robust stilkonstruktion
 • Passer til 24″, 650c, 700c, 26″, 27.5″ og 29″
 • Vægt 17 kg.
 • Størrelse 74 x 66 cm.
 • Indeholder Wahoo Kickr Snap trainer, Strømkabel og adapter, Quick release stang til fastgørelse og en hurtigguide
ForhandlerTotalprisLæs mere
3.798,00 Til butik →
4.299,00 Til butik →

 

 

Det gode alternativ?

Wahoo laver god kvalitet hvor du finder Snap og Power(2018 modellen) udgaven. Power er den store og dyre, hvor Snap kommer i samme prisklasse som den populære BKool hometrainer. Ikke fordi forskellen er stor, men du får dog et bedre produkt med BKool og til billigere penge – Læs om Bkool hometraineren her.

 

Hvorfor lige Wahoo Kickr hometrainer?

Man kan selvfølgelig argumenterer for at prisen på Wahoo Flickr er noget dyrere end andre hometrainer med video, men det gamle ordsprog om at kvalitet koster, det gør sig også gældende med dette produkt. Du får nemlig et lavt støjniveau, fast respons og fed fornemmelse af træningen, så du er klar til de varmere måneder udendørs.

No Responses

Din kommentar?