Hvis du er bidt af det med at cykle, så oplever du nok en vis mismod om vinteren, for cyklen og vores ofte ret kolde og glatte vinter er ikke forenelige. Det kan du dog klare ved indendørs træning med en Wahoo Kickr hometrainer, som selvfølgelig også er velegnet som opvarmning inden dit løb.

Du kan nemlig med den smarte hjemmetræner, komme i form ved træne året rundt uden at tænke på blæst, regn, sne, lys og andet ustadigt vejr der forhindrer ens cykeltræning, og samtidig gør software muligheden for tilslutte både gps og smartphone som giver den realistiske vejfornemmelse og optimering af træningen.

Der findes forskellige hometrainere hvor mulighederne og priserne varierer, hvilket du kan finde ved forhandleren her:

 

Hvad er Wahoo Flickr hjemmetræner?

brug wahoo hjemmetræneren indendørs om vinteren

Du ved sikkert allerede hvad en hjemmetræner er, men dette Wahoo kvalitets produkt, som blandt andet bruges at Team Sky til opvarmning, er blevet anerkendt som en af de bedre produkter på markedet.

Kassen produktet kommer i vejer lidt mere end 20 kg, hvilket indikerer at der er gods i produktet, hvilket man også får smag for, når man åbner for kassen. Wahoo hjemmetræneren består nemlig af solide hængsler når benene foldes ud. Man indstiller til størrelsen på hjulet og sætter cyklen på, og så er man faktisk klar til at give den gas med en følelse af rigtig vejgreb.

En ting ved en hjemmetræner som man ofte oplever, er støjniveauet, men med dette kvalitetsprodukt så får du faktisk et betydelig lavere niveau, hvilket gør prisen særdeles spiselig i forhold til andre trænere. Du skal dog huske at kæden ikke må være slidt, hvis du vil undgå at transmission ikke skal hakke, men så vil du også opleve den fede fornemmelse uden nogen sjutten fra rullen.

Der er selvfølgelig også et par andre detaljer som man skal have på plads, hvis man vil have det optimale uden af en hjemmetræner. Udover du selvfølgelig tilslutter din cykel, så er den en god ide at skåne gulvet, og det kræver en god måtte til at stille under som måtten fra Wahoo du finder her. Derudover, så kan du selvfølgelig også tilslutte forskellige teknologiske hjælpemidler på de to forskellige modeller, som du kan se lidt mere om her.

 

Wahoo Kickr Snap modellen

brug den gode hometrainer til træning om vinteren

Der findes to forskellige modeller ved de nævnte forhandlere, hvor Snap modellen indeholder disse specifikationer:

 • Kontrollerbar via din smartphone og kompatibel med IOS, Android & Pc
 • Trådløs tilslutning via ANt  + & Bluetooth
 • Anvendes med gratisappen Wahoo Fitness App
 • Robust stilkonstruktion
 • Passer til 24″, 650c, 700c, 26″, 27.5″ og 29″
 • Vægt 17 kg.
 • Størrelse 74 x 66 cm.
 • Indeholder Wahoo Kickr Snap trainer, Strømkabel og adapter, Quick release stang til fastgørelse og en hurtigguide
 • Pris ca. 3899,- kr. ved Cykelpartner her

 

Wahoo Kickr 2.0 hometrainer

Køb Wahoo Flickr 2.0 til den perfekte cykeltræning

Den dyrere model som er Kickr 2.0 hjemmetræneren koster en del flere penge, og har lidt flere muligheder, som kunne være den rigtige model måske. Denne model indeholder disse specifikationer:

 • Kontrolleres med smartphone eller Ipad
 • Kompatibel med Android, pc og IOS (IPad, IPhone og MacOS)
 • Tilsluttes med ANT + eller Bluetooth 4
 • Elektromagnetisk modstand til den gode vejfornemmelse
 • Passer til cykler fra 24″ til 29″
 • Kan bruges sammen med Wahoo Fitness App der indstiller modstand og simuleringsniveau. Derudover kan du bruge Kinomap app’en til at cykle på baner på film
 • Lydsvag
 • Vægt 21,3 kg.
 • Mål 65 x 55 x 30 cm.
 • Indeholder Kickr power trainer, 12-25 Shimano / SRAM kompatibel 11 speed cassette, mountainbike adapter, spændestang til montering af kickr, kabel og hydraulisk bremseklods til mountainbike
 • Pris ca. 8500,- kr. ved Cykelpartner her (For Power modellen)

 

Teknologien ved hjemmetræneren

kickr hometraineren er teknologisk overtruffen

Du kan som sagt tilslutte forskellige ting som pulsmåler og smartphone, så det bliver en højteknologisk træningscykel der støtter forskellige træningsapps.

Hvis du ikke ejer en IPhone, så kan du tilslutte en IPad i stedet, som du sætter fast på styret. Download et par apps, og så er du stort set køreklar. Der findes jo forskellige træningsapss som f.eks. Watt træning med fokus på antal watt indenfor et tidsrum, og så selvfølgelig Kinomap, som gør, at du kan have en film kørende på fjernsynet foran dig, til den realistiske fornemmelse af at køre på stigninger, enkeltstart og andet.

 

Det gode alternativ?

Wahoo laver god kvalitet hvor du finder Snap og Power udgaven. Power er den store og dyre, hvor Snap kommer i samme prisklasse som den populære BKool hometrainer. Ikke fordi forskellen er stor, men du får dog et bedre produkt med BKool og til billigere penge – Læs om Bkool hometraineren her.

 

Hvorfor lige Wahoo Kickr hometrainer?

Man kan selvfølgelig argumenterer for at prisen på Wahoo Flickr er noget dyrere end andre hometrainer med video, men det gamle ordsprog om at kvalitet koster, det gør sig også gældende med dette produkt. Du får nemlig et lavt støjniveau, fast respons og fed fornemmelse af den gode træning, så du er klar til de varmere måneder udendørs, og det i sig selv, gør det til et lækkert køb hvis man går op i det med cykling.

Gem

Sending
User Review
5 (1 vote)