køb tacx neo smart hometrainer til hjemmetræning

Tacx Neo Smart hometrainer 2018 model til hjemmetræning

Tacx Neo Smart hometrainer 2018 model med mulighed for at kommunikerer med ANT+ og bluetooth, er en af de mest innovative hjemmetrænere fra det hollandske firma.

Når vinteren kommer, så er der ofte ikke så mange muligheder for at komme ud på asfalten. Både mørket og vintervejret giver sine begrænsninger.

Formen skal dog holdes ved lige, for det er ret irriterende at starte forfra. Og her kan en god hometrainer være det bedste alternativ for dig.

Der findes en del forskellige mulighederne indenfor hjemmetrænere.

Og en af disse modeller er Neo Smart hometrainer fra det hollandske firma Tacx, der siden 1972 har udviklet hjemmetrænere.

Modellen her er i den dyre ende af prisskalaen, og ifølge firmaet bag, blandt eliten af hjemmetrænere.

 

Hvad er Tacx Neo Smart hometrainer 2018?

Med Neo Smart får du en tung hjemmetræner på hele 21 kg. Det kan man sige er irriterende, for den er besværlig at flytte rundt med. Samtidig kan du også sige, at det er et kvalitetsstempel. En hjemmetrainer skal være stabil, hvilket 21 kg. må siges at være garant for.

Ulempen ved denne hometrainer er helt sikkert vægten. Den er svær at tage med rundt til opvarmning ved løb. Fordelen ved denne model er, at du får en topkvalitets hometrainer til hjemmetræningen.

 

Hvordan virker Tacx Home Smart træneren?

afgør tacx neo vs wahoo kickrDu tager baghjulet af din cykel, monterer en kassette og sætter cyklen direkte på kassetten. Her skal du dog skal bruges en Campagnolo kassette-aftrækker for påsætning. Så enkelt er det i bund og grund at bruge denne “direct drive” hometrainer.

Du får en lydløs hjemmetræner, hvilket vil sige, at du får så lydløs det næsten kan lade sig gøre blandt hjemmetrænere, for helt lydløs får du nok aldrig. Derudover, så får du en realistisk hjemmetræner. Den bevæger sig faktisk, når du træder rundt.

Det kan være mærkeligt at cyklen bevæger sig i starten. Det kan give en ubehagelig følelse af, at cyklen vælter. Du skal selvfølgelig huske at spænde cyklen ordentlig fast, men bevægelsen er dog med til at skabe den realistiske følelse af at køre på landevejen.

Realismen med bevægelse er en fed detalje, helt ligesom Tacx har skabt lys i tre forskellige farver der kommer fra hometraineren, alt afhængig af hvor meget du træder i pedalerne.

Specifikationer:

  • Ingen stød (nok det mest lydløse blandt hometrainere)
  • Kan bruges uden strøm
  • Sort farve
  • Kan klare stigning op til 25%
  • Stand-alone funktion
  • ANT+ og Bluetooth tilslutningsmulighed
  • 2200 Watt maks. modstand
  • Vedligeholdelsesfri
  • Forhandler Cykelpartner

Du kan se videoen her fra Tacx, hvor de fortæller om finesserne og ideen bag:

 

Tilslutning via ANT+ og Bluetooth

Hvis du ikke har et problem med Tacx Neo prisen der ligger i den høje ende, er Tacx Neo Smart absolut noget der skaber basis for den fede hjemmetræning.

Du kan nemlig tilslutte træneren til tablets, pc’en eller en Garmin. Det fungerer ret godt med tilslutningen til f.eks. IPad via appen “Tacx Cycling”. Her får du mulighed for at bruge træningsprogrammer eller film til din træning, hvor du dog skal betale for de forskellige Tacx film. Hometraineren har heldigvis bluetooth smart og ANT+ tilslutning, så du kan bruge det virtuelle træningsmiljø Zwift, hvilket kræver en ANT+ dongle, computer og bruger på Zwift.

 

Det gode alternativ?

Tacs hjemmetræneren er fed på mange måder, men dog er prisen i den tunge ende. Her er det gode alternativ en BKool Pro Smart hometrainer til ca. 3.000,- kr. Det er en noget mere overkommelig pris, og kvalitet og ydelse er ikke langt fra hinanden på de to modeller.

Læs mere og find Bkool Pro smart hos forhandleren Cykelpartner her

Forskellen på de to hometrainer til to vidt forskellige priser er ting som software og tekniske Funktioner/detaljer. Gør op med dig selv om du bare vil træne og er ligeglad med ekstra funktioner eller om du vil give de flere penge for mere lir til træningen.

 

Hvorfor Tacs hometrainer?

Som sagt, så er prisen i den høje ende ligesom Wahoo Kickr hometraineren, hvilket kræver, at du vil give denne forholdsvis høje pris. Hvis du vil, får du en hometrainer der gør jobbet upåklagelig og teknik og design i topklasse.

Tacx Neo Smart er en innovativ træner, der kan skabe en mere realistisk hjemmetræning i forhold til så mange andre modeller. Men prisen er selvfølgelig en ting, som du skal være klar til at betale.

No Responses

Din kommentar?