Leder du efter en god hometrainer med video? Træningsformen med en hjemmetræner kan være ret ensformigt, og de fleste foretrækker nok at mærke vinden i ansigtet og lyden af landevej under dækkene, men vejret og årstiden tillader desværre ikke altid den “rigtige vare”. Derfor vil en god hjemmetræner være det gode alternativ.

Du finder forskellige hjemmetrænere, men en med video eller multiplayer funktion kunne være den gode løsning til træningen derhjemme i stuen, garagen eller andet sted.

Når du bruger en hometrainer med video mulighed så får du nemlig den større udfordring og underholdning i træningen, og det er vel det de fleste ønsker sig.

 

Hvad er hometrainer med video mulighed

 Hvad er hometrainer med video mulighed

Video tilslutning betyder i alt sin enkelthed, at du kører en rute hjemme i stuen foran fjernsynet, som du afspiller via tilslutning til din tablet, dvd eller måske computer.

Der findes faktisk en hel del forskellige hometrainere, hvor du både finder trænere med multiplayer funktioner, men også forskellige hometrainere kun med film visnings muligheder.

En hometrainer med multiplayer funktioner kan være give adgang til forskellige sites, hvor du kan dyste imod andre ryttere, hvilket giver en større konkurrence element og derved skaber den større interesse ved hjemmetræningen.  Derudover, så får du ofte også mulighed for at hente mange forskellige ruter, hvilket jo giver den varieret træning derhjemme.

Multiplayer muligheden betyder så også, at du ofte skal betale et årligt gebyr for medlemsskab, og muligheden for den frie adgang til opgraderinger, ruter med mere, er noget som du skal gøre op med dig selv, om det er pengene værd.

Du kan også købe en hometrainer med video tilslutning, hvor det nok er de færreste efterhånden, der ønsker at bruge en dvd hometrainer, men derimod vil tilkoble via en tablet i stedet for.

En enkelt film med en rute kan dog være en dyr oplevelse, for de koster ofte imellem 300 til 500 kr. pr. film, hvor firmaet Elite er en af de større spillere på dette marked med deres Multirax software.

En god mulighed er at købe Bkool Pro træneren, der er en af de bedste på markedet, som giver mulighed for det hele. Se videoen her med Bkool Pro real world software og træneren til hjemme.

 

 

Bkool Pro 2016 med video og 3D ruter

brug Bkool hjemmetræner til Ipad eller computerHvis du leder efter den helt rigtige 3D og video hjemmetræner, så er Bkool Pro 2016 absolut en af de bedste, og noget billigere end f.eks. Wahoo Kickr hjemmetræneren.

Du kan opnå den gode træning med intervaller eller udfordres med Bkool træneren, som du tilslutter din smartphone, tablet eller computer og udnytter de mange grafiske ruter, video ruter eller udnytter det virtuelle 3D landskab.

Bkool er populær for det meget solgte Sport udgave, og Sport modellen er netop hvad Pro modellen er en videreudvikling af.

Du får en god hjemmetræner der gør det den skal i forhold til den fysisk træning på cyklen, men alt “flødeskummet” er hvad der bringer træneren op på en top placering.

Specifikationerne på Bkool Pro 2016 dækker over:

 • Kommer med en bedre motor funktion og generelt forbedret indmad
 • Optimering af lyddæmpning
 • Stabil på gulv
 • Quick-release
 • Forhjulsstøtte
 • Virker til alle dæk
 • Virker til Android, IPhone, Ipad og MAc
 • Brugervenlig software og mulighed for upload ruter til hjemmetræneren til senere brug
 • ANT+ kompatibel
 • Realtime video træner
 • Viser distance, tid, watt og puls
 • Kommer med integreret træningsdagbog
 • Kør mange forskellige cykelløb
 • Abonnement på 10 euro pr måned for alle muligheder

Du skal logge på Bkools hjemmeside via en nyoprettet konto, for at køre video ruter. Prisen ligger på 10 euro om måneden hvis du skal have alle features, hvor første måned dog kommer gratis. Det er selvfølgelig at bruge træneren uden abonnement, hvis du ikke vil bruge de ca. 70 kr. pr. måned for alle software muligheder.

Mulighederne med Bkool Pro giver dig data over kadence, watt, tid puls og er selvfølgelig ANT+ kompatibel, og kommer også med indbygget træningsdagbog, hvilket er super godt til at optimerer træningen.

Se instruktionsvideoen til Bkool Smart Pro 2 træneren her. Videoen viser en test af træneren:

5/5 (1 Review)