Køb den gode hometrainer med video til hjemmetræningen

God hometrainer med video? Læs mere og find den rigtige her

Leder du efter en god hometrainer med video? Træningsformen med en hjemmetræner kan være ret ensformigt, og de fleste foretrækker nok at mærke vinden i ansigtet og lyden af landevej under dækkene, men vejret og årstiden tillader desværre ikke altid den “rigtige vare”. Derfor vil en god hjemmetræner være det gode alternativ.

Du finder forskellige hjemmetrænere, hvor en model med video eller multiplayer funktion måske kan være den gode løsning til træningen derhjemme i stuen, garagen eller andet sted.

Når du bruger en hometrainer med video mulighed får du nemlig den større udfordring og underholdning i træningen, og det er vel dèt de fleste ønsker sig.

Find den populære Bkool hos Cykelpartner

FIND HER

 

Hvad er hometrainer med video mulighed

 

Video tilslutning betyder i alt sin enkelthed, at du kører en rute hjemme i stuen foran fjernsynet som du afspiller via tilslutning til din tablet, dvd eller måske computer.

Der findes faktisk en hel del forskellige hometrainere, hvor du både finder trænere med multiplayer funktioner, men også forskellige hometrainere kun med film visnings muligheder.

En hometrainer med multiplayer funktioner kan give adgang til forskellige sites, hvor du kan dyste imod andre ryttere. Det kan give et konkurrence element og derved skaber den større interesse ved hjemmetræningen. Derudover, så får du ofte også mulighed for at hente mange forskellige ruter, hvilket også er med til at give den varieret træning derhjemme.

Multiplayer muligheden betyder også, at du ofte skal betale et årligt gebyr for medlemskab. Muligheden for den “frie” adgang til opgraderinger, ruter med mere, er noget som du skal gøre op med dig selv, om det er pengene værd.

Du kan også købe en hometrainer med video tilslutning selvom man nok efterhånden skal lede længe efter den gamle teknologi. Og det er nok efterhånden de færreste, der ønsker at bruge en dvd hometrainer, men derimod vil tilkoble via en tablet i stedet for.

En enkelt film med en rute kan dog være en dyr oplevelse, for de koster ofte mellem 300 til 500 kr. pr. film, hvor firmaet Elite er en af de større spillere på dette marked med deres Multirax software.

En god mulighed er at købe Bkool Pro cykeltræneren. Det er en af de bedste modeller på markedet, der giver mulighed for det hele. Se videoen her med Bkool Pro real world software og træneren til hjemme.

 

Bkool Pro med video og 3D ruter

Køb Bkool Pro med video funktionHvis du leder efter den helt rigtige 3D og video hjemmetræner, så er Bkool Pro cykeltræner absolut en af de bedste, og noget billigere end f.eks. Wahoo Kickr hjemmetræneren.

Du kan opnå den gode træning med intervaller eller udfordres med Bkool træneren. Du tilslutter din smartphone, tablet eller computer og udnytter de mange grafiske ruter, video ruter eller udnytter det virtuelle 3D landskab.

Bkool er populær for den meget solgte Sport udgave, og Sport modellen er netop hvad Pro modellen er en videreudvikling af.

Du får en god hjemmetræner der gør dèt den skal i forhold til den fysisk træning på cyklen. Men alt “flødeskummet” er, hvad der bringer træneren op på en top placering.

Specifikationerne på Bkool Pro dækker over:

 • Kommer med en bedre motor funktion og generelt forbedret indmad
 • Optimering af lyddæmpning
 • Stabil på gulv
 • Quick-release
 • Forhjulsstøtte
 • Virker til alle dæk
 • Virker til Android, IPhone, Ipad og Mac
 • Brugervenlig software og mulighed for upload ruter til hjemmetræneren til senere brug
 • ANT+ kompatibel
 • Realtime video træner
 • Viser distance, tid, watt og puls
 • Kommer med integreret træningsdagbog
 • Kør mange forskellige cykelløb
 • Abonnement på 10 euro pr måned for alle muligheder

Du skal logge på Bkools hjemmeside via en nyoprettet konto for at køre video ruter. Prisen ligger på 10 euro om måneden hvis du skal have alle features, hvor første måned dog kommer gratis. Det er selvfølgelig at bruge træneren uden abonnement, hvis du ikke vil bruge de ca. 70 kr. pr. måned for alle software muligheder.

Mulighederne med Bkool Pro giver dig data over kadence, watt, tid puls og er selvfølgelig ANT+ kompatibel, og kommer også med indbygget træningsdagbog, hvilket er super godt til at optimerer træningen.

Se instruktionsvideoen til Bkool Smart Pro 2 træneren her. Videoen viser en test af træneren:

No Responses

Din kommentar?