køb en fritstående boksesæk til hjemmetræning

Stående boksesække til hjemmetræning

Hvis du vil boksetræne derhjemme, skal du selvfølgelig bruge en boksesæk, boksehandsker og sikkert også andet træningsudstyr. Men du skal ofte også bruge ophæng tilbehør til boksesække eller overveje af de forskellige boksestativer. Men der findes også en tredje mulighed hvis ikke du vil have loft- eller vægophæng.

Køb en stående sandsæk til boksetræningen så du slipper for at skulle hænge den op eller måske slet ikke har mulighed for det. Nedenfor finder du et udvalg af de bedste modeller som du finder på det danske marked, der kan være den smarte sandsæk til hjemmetræning, klub eller center i 2021.

 

Viking stående boksesæk

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.899,00 Til butik →

En boksesæk er normal skruet fast i loftet eller på væggen med et vægophæng. Alternativet kan den hænge i kæder fra en stolpe eller lignede. Men hvorfor ikke en fritstående boksesæk som denne fra Viking.

Du får en boksepude med en bund i kraftig plastik der kan fyldes med sand eller vand for stabiliteten. Boksepuden er fremstillet i solid PU-læder.

Højden fra gulv til top er i alt 180 cm.

Ulempen er selvfølgelig vægten i forhold til så mange andre almindelige sandsække. Men hvis du ønsker en allround boksepude til at træne spark og slag, kan denne Viking boksepude i sort måske være helt rigtig valg.

 • Højde i alt: 180 cm
 • Bredde fod: 66 x 66 cm
 • Bredde boksepude: 35 x 35

 

 

Everlast stående boksesæk

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.799,00 Til butik →
2.195,00 Til butik →

Everlast der er kendt for deres store udvalg indenfor fitness-, motion og selvfølgelig bokseudstyr, fremstiller også forskellige stående boksesække.

Her finder du denne Everlast Johnny Sockeitoomee model som kan bruges alle steder. Det giver dig mulighed for at træne hele vejen rundt uhindret.

Boksesækken der står på gulvet kommer med en maks. højde på 178 cm. Du kan dog justerer i tre mulige højder mellem 132 – 178 cm maksimal højde.

Du fylder foden med vand eller sand med en maksimal vægt på 98 kg. Foden har en diameter på 53 cm og uden fyld vejer sækken 13 kg.

Overfladen på boksepuden er fremstillet af PU med fast skum.

 • Højde i alt: 178 cm
 • Overflade: Kunstlæder
 • Fyld med vand eller sand

 

 

Insportline stående boksesæk

boksesæk stående på gulv til hjemmetræning

ForhandlerTotalprisLæs mere
3.998,00 Til butik →

En lignede model der også står fast på gulvet frem for f.eks. loft montering, er denne stående boksepude fra InSportLine.

Boksesækken måler 165 x 35 cm som er en god allround størrelse for de fleste. Her kan du træne både spark og slag. Hvor træningen kan varierer mellem styrke, kondition og hurtighed.

Materialet er i slidstærk PU væv og fyldt med skum, hvor foden er fremstillet af ABS plast.

Fyld stativet med vand og opnå en maksimal vægt på op til 100 kg.

 • Størrelse: 165 x 35 cm
 • Materiale: Abs plast & PU væv
 • Fyldes med vand

 

 

Centurion stående sandsæk

Century Stående Sandsæk Torrent T2 Pro

ForhandlerTotalprisLæs mere
3.999,00 Til butik →

Century stående Sandsæk Torrent T2 Pro til din hjemmetræning, firma eller klub. En slidstærk og god sæk i den lettere vægtklasse der kan være velegnet til både ham og hende.

 

 

Toorx boksepude

boksesæk stående på gulv til hjemmetræning

Udgået

Toorx boksepude i rød kommer i en høj kvalitet med robust fod og sæk men dog i en lavere udgave end de andre viste.

Toorx der også fremstiller alt andet motionsmaskiner og udstyr, skaber robust udstyr der kan hjælpe dig med at opnå den rette træning. For med denne sæk helt ligesom de andre, kan du opnå den nemme og gode styrke- og konditionstræning hvad end du placerer den stående boksepude indendørs eller udendørs.

Boksesækken med base fra Toorx kan indstilles i tre forskellige højder.

 • Størrelse: 100 x 35 cm
 • Overflade: Læder
 • Genopfyldning: Ja

Din kommentar?