brug Godt bokseudstyr til hjemmetræning

Bokseudstyr til hjemmetræning

Boksning er en super god og effektiv træningsform både for muskler og kondition. Hvis du vil have den gode træning, så kræver det selvfølgelig også godt bokseudstyr til hjemmetræningen.

Motionsboksning er blevet vældig populært både i klub og som hjemmetræning. Du du opnår virkelig en god allround træning, men det kræver dog, at du køber noget forskelligt udstyr til træningen. Udvalget indenfor udstyr til boksning er ret bredt, som du kan i udvalget vi har samlet her, hvor vi dog har udeladt det forskellige ophæng tilbehør til boksesække.

 

Find det bedste udstyr til boksetræningen i disse 3 kategorier

 

Hvorfor købe bokseudstyr til hjemmetræning?

Selvom du ikke har nogen ambition om at deltage i en boksering, så er boksetræning derhjemme eller i center dog stadig forbundet med en række gode fordele for helbredet og kroppen.

Du får en træning der sætter pulsen i vejret. Det hjælper til at skabe den gode fysiske træning der samtidig hjælper med en forøget forbrænding. Vægttab er en ”bivirkning” og ikke mindst, en bedre markeret krop på sigt får du også med træningen. Derudover, så giver det jo sig selv, at det med at slå på en boksesæk vil hjælpe til at komme af med dagens frustrationer.

Derfor skal du overveje at bruge lidt penge og daglig tid på at træne hjemme. Du kan sagtens kan træne udendørs(læs: Kan du bruge en boksesæk udendørs)træ hvis du har have eller andet sted at gøre det, og det at træne boksning udendørs er en ganske fed ting både sommer og vinter.

 

Hvilket bokseudstyr skal du bruge?

Der findes en del forskelligt udstyr som du kan bruge til hjemmetræning. De vigtigste ting/redskaber er selvfølgelig sandsæk og handsker. Udover boksesækken, så kan du optimerer udstyret henad af vejen med andet udstyr som træningsmåtte, sjippetov, medicinbold, håndvægte, kettlebells med mere.

Vi har fundet forskellige produkter i den gode kvalitet og pris. Det giver dig inspiration indenfor udstyr der kan være nødvendig eller knap så nødvendig.

 

Sandsække

Der findes mange gode sandsække til både slag og spark, og du kan finde det store udvalg i vores artikel om boksesække:

Selvom du kan finde alt om boksesække i vores indlæg(Boksesæk guide), så skal du selvfølgelig ikke snydes for hvordan du kan finde den rigtige. Priserne er meget forskellige, men med de lidt dyrere får du også den bedre kvalitet i både form og materiale. En god sæk i kunstlæder af høj kvalitet, hvor den er fyldt fra start, så der kommer den rigtige tyngde er af den bedre slags.

Træn på den gode måde med en boksesæk, hvilket du gør nemmere med en sæk i solid læder, helt ligesom den rigtige fordeling af tyngden i sækken, betyder at den holder længere, for fyldet vil ikke med tiden falde mod bunden og skabe en kugle i stedet for en sæk.

 

 

Fritstående boksesæk

En fritstående boksesæk er det perfekte valg, hvis du f.eks. bor i en lejlighed med gips loft eller vægge, som jo kan være lidt besværlig med holdbarhed til boksesæk, eller slet og ret at du ikke ønsker at monterer en boksesæk i loft eller væg.

Boksesække der står på jorden, er på en stander som fyldes med enten sand eller vand, så den ikke tipper under brug. Den fritstående boksesæk er justerbar, så den passer til de fleste, og umiddelbart er det en ganske god boksesæk, som jo giver den frihed at man slipper på monteringen i væg eller loft. Derudover, så er den noget nemmere at tage med udenfor, hvis man stå i sommersolen og træne. Ulempen ved denne boksesæk, er at prisen er noget højere end de mere almindelige boksesække.

 

 

Boksehandsker

Du kan finde rigtig mange gode MMA handsker og boksehandsker til brug på sandsækken, og du kan med fordel læse vores artikel om disse her: Læs om boksehandsker her

Hvis du vil have et par gode og billige boksehandsker til hjemmebrug, finder du det store udvalg MMAshop til et rigtig godt billig køb til hjemmetræningen.

Hvis du ikke ved det, så er sandsæk træning noget hårdere ved handskerne, og derfor skal man nok regne med, at levetiden ikke er er for evigt på disse handsker, og derfor kan man fordel købe dem lidt billigere flere gange.

 

 

Boksesæt til børn

køb det gode og billige boksesæt til børnene

Hvis du leder efter det gode begynder boksesæt til børn, så får du med dette sæt, en boksepude og handsker i den rigtige kvalitet og ikke legetøj, til børn i 10 – 12 års alderen.

Puden vejer omkring de 8 kg. og er 75 cm. i højden.

Du kan få sættet til kun 399 kr.

Hvis dit barn skal i gang med at træne derhjemme, kunne dette sæt være det perfekte begynder sæt til ham eller hende.

 

 

Kettler sjippetov

Om du er nybegynder eller øvet, er fuldstændigt lige meget, sjippetov er en rigtigt god måde at træne på. Det træner din kondition, din koordination og din bevægelse. Også en rigtig god måde at opvarme på, da du bruger hele kroppen når du sjipper.

Kettler sjippetov kommer med bløde håndtag, så det ligger rigtigt godt i dine hænder. Det har kuglelejer så det ikke snos og nemt kan svinges hurtigt rundt. Snoren er 285 cm lang, men kan justeres.

 

 

Sklz Speed Robe

køb et speed rope til boksetræning

Et godt speed rope sjippetov i en god lang længde også til de høje herrer. Du får et sjippetov med lejer og stålwire. Sklz sjippetovet kan justeres i længden, hvor maksimal længde er 3 meter. Den indbygget swivel i modellen sikrer, at snoren ikke vikles sammen også kaldes snoet.

Et professionelt sjippetov til dig der optimerer træningen hele tiden.

 

 

boksebandage

Boksebandagen støtter dine hænder og håndled under træning

Hvis man bare vil træne derhjemme, så kan det virke omsonst at købe bandage, men det er dog stadigvæk den gode beskyttelse af hænderne når du træner på f.eks. sæk.

Man bruger bandage både på sandsæk arbejde og alt andet træning med boksehandsker på. Everlast bandage kommer med tommelfingerløkke, så bandagen bliver nem at bruge.

 

 

Tandbeskytter

køb tandbeskytter til sparring træning

Det er udstyr man kun bruger til kamp eller sparring med modstander, og har som sådan intet at gøre med hjemmetræningen. Vi har dog taget den med til dem der også træner i klub, for tandbeskytter er en vigtig del af bokseudstyret, og hvis man vil tage sin træning videre til næste skridt, så er sparring jo absolut noget der kan blive relevant.

En tandbeskytter kommer i forskellige farver, og her skal man jo bare overveje om man vil have en transparent eller mere skræmmende en at se på. Brugen af tandbeskytter er ret ens, for man ligger den i varmt vand indtil den bliver mør, sætter den i munden og bider til, og så har man en tandbeskytter der passer til en.

 

 

Træningssko

køb de rigtige træningsko til boksetræningen

Når du træner derhjemme på sandsæk, så skal du jo bevæge sig, og hvis du træner indendørs kan du godt gøre det barfodet. Det er dog rarere med sko, hvilket du skal bruge hvis du træner på sandsækken udendørs. Derfor er dit fodtøj jo absolut også en vigtig ting i udstyret, for den gode træning betyder meget fodarbejde, da balancen jo er ret essentielt i enhver form for kampsport, også selvom det er motionsboksning.

 

 

High elevation iltmaske

køb en iltmaske til den optimeret boksetræning

Denne iltmaske giver samme fordele som at motionere i ekstreme højder, hvor luften er meget tynd. Den virker på den måde, at den begrænser din forsyning af luft, som tvinger dig til at tage dybere åndedrag og udnytter ilten bedre i kroppen, så du maksimere din træning. Det giver lige det ekstra du har brug for. Den er behagelig at have på med dens neopren rem, der dækker over et lufttæt silikone stykke. Og når du er færdig kan du vaske den uden problemer. Prisen er god, da dette produkt er super godt.

 

 

Kettler ankel & håndledsvægte

find ankel- & håndledsvægte i forskellige vægtklasser

Hvis du vil styrke håndled og musklerne under træning med sandsæk og styrke, så kan du opnå gode fordele ved at bruge håndled- og ankelvægte under træningen.

Speciel designet vægte til håndleddet sidder som regel rigtigt, og giver frihed til at bevæge sig under træning. Du får et ret godt niveau af komfort til den behageligt træning med denne model.

 

 

Medicinbold

køb en medicinbold til bokseudstyret

Du opnår et par gode fordele ved at træne medicinbolde, for det bruges meget i funktionel træning, der giver en forbedret styrke. Håndvægte er en rigtig god måde at træne på, men med en medicinbold kan du kaste, og den er derfor perfekt i træning med andre, men giver også en anderledes træning ved enkeltmands træning.

 

 

Boksetøj

Hvad end du træner derhjemme, bokseklub eller fitnesscenter, skal du selvfølgelig bruge noget træningstøj. Boksning er hårdt, især hvis du er ny. Og det kræver noget godt træningstøj der kan klare meget sved.

Her er det især overtøj som t-shirt eller trøjer samt shorts og strømper der er mest brugt til træning både indenfor boksning som de fleste andre sportsgrene der primært udøves indendørs. Hvis du vil træne udendørs i have eller andet sted, vil noget varmere overtøj men dog svedabsorberende være et godt valg. Ved Billigsport24 finder du et stort udvalg af træningstøj til fornuftige priser de fleste kan være med på.

 

 

Boksestation

Der findes mange motionsmaskiner og redskaber, hvor denne boksestation kan være oplagt til boksetræningen.

Du får en station med boksepude og speedball på stander. Det fylder selvfølgelig noget at have et boksestativ stående, men perfekt hvis du ikke har mulighed for væg- eller loftmontering.

Standeren kan stabiliseres med vægtskiver. Boksepuden kommer med en vægt på 21 kg. og samlet er det en maks belastning på 100 kg.

 

 

Speedball

En speedball / punchingball er det gode træningsredskab til at øge kondition, udholdenhed og slagstyrke.

Denne model kommer til en billig pris i et robust kunstlæder og gode kvalitets syninger.

Bolden kommer uden luft i, som du pumper op med en almindelig boldpumpe.

Hvis du ønsker den gode træning, er et par hundrede kroner til bolden og ophæng en god investering, for du vil opleve at træningen kommer til at røre mange muskler, som måske ikke bliver trænet ved de mere gængse motionsformer.

 

Kom i gang med boksetræningen

Motionsboksning hvad end det er derhjemme, klub eller fitnesscentret, er en rigtig god træningsform der både giver god form, vægttab, styrker musklerne og giver en markeret krop.

Når man starter ud som nybegynder, er det vigtigt at få teknikken på plads fremfor bare at mase på med masser energi. Teknikken vil nemlig tage din træning op på et højere niveau der vil forøge energien også. Derfor kan du med fordel se denne video om hvordan får den rette teknik til boksesæk træningen her:

No Responses

Din kommentar?