Boksning er en super god og effektiv træningsform både for muskler og kondition. Hvis du vil have den gode træning, så kræver det selvfølgelig også godt bokseudstyr til hjemmetræningen.

Motionsboksning er blevet vældig populært både i klub og hjemmetræningen, for man opnår virkelig en god allround træning, men det kræver dog, at man køber noget forskelligt udstyr til træningen. Udvalget indenfor udstyr til boksning er ret bredt, som du kan i udvalget vi har samlet her på csl.dk, hvor vi dog har udeladt det forskellige ophæng tilbehør til boksesække.

Find det bedste udstyr til boksetræningen i disse 3 kategorier, og find mere godt træningsudstyr til boksetræningen nedenfor på siden

Hvorfor købe bokseudstyr til hjemmetræning?

Selvom du ikke har nogen ambition om at deltage i en boksering, så er boksetræningen derhjemme dog stadig forbundet med en række gode fordele for helbredet og kroppen.

Du får en træning der sætter pulsen i vejret, hvilket hjælper til at skabe den gode fysiske træning der samtidig hjælper med en forøget forbrænding hvor vægttab er en ”bivirkning” og ikke mindst, en bedre markeret krop på sigt. Derudover, så giver det jo sig selv, at det med at slå på en boksesæk vil hjælpe til at komme af med dagens frustrationer.

Derfor skal du overveje at bruge lidt penge og daglig tid på at træne derhjemme, hvor du sagtens kan træne udendørs hvis du har have eller andet sted at gøre det, og det at træne boksning udendørs er en ganske fed ting både sommer og vinter.

 

Hvilket slags bokseudstyr skal man bruge?

Der findes jo en del forskelligt udstyr som du kan bruge til hjemmetræningen, men de vigtigste ting er selvfølgelig sandsæk og handsker. Udover boksesækken, så kan du optimerer udstyret henad af vejen med andre essentielle ting som en træningsmåtte, sjippetov, medicinbold, håndvægte, kettlebells med mere.

For at give dig den gode inspiration, har vi her på Csl fundet forskellige produkter i den gode kvalitet og pris, som du kan se lige her nedenfor.

 

Sandsække

køb en flexi boksesæk på 100 cmDer findes mange gode sandsække til både slag og spark, og du kan finde det store udvalg i vores artikel om boksesække:

Selvom du kan finde alt om boksesække i vores artikel, så skal du selvfølgelig ikke snydes for hvordan du kan finde den rigtige. Priserne er meget forskellige, men med de lidt dyrere får du også den bedre kvalitet i både form og materiale. En god sæk i kunstlæder af høj kvalitet, hvor den er fyldt fra start, så der kommer den rigtige tyngde er af den bedre slags.

Træn på den gode måde med en boksesæk, hvilket du gør nemmere med en sæk i solid læder, helt ligesom den rigtige fordeling af tyngden i sækken, betyder at den holder længere, for fyldet vil ikke med tiden falde mod bunden og skabe en kugle i stedet for en sæk.

 

 

Fritstående boksesæk

boksesæk er en vigtig ting i bokseudstyretEn fritstående boksesæk er det perfekte valg, hvis du f.eks. bor i en lejlighed med gips loft eller vægge, som jo kan være lidt besværlig med holdbarhed til boksesæk, eller slet og ret at du ikke ønsker at monterer en boksesæk i loften eller væggen.

Boksesække der står på jorden, er på en stander som fyldes med enten sand eller vand, så den ikke tipper under brug. Den fritstående boksesæk er justerbar, så den passer til de fleste, og umiddelbart er det en ganske god boksesæk, som jo giver den frihed at man slipper på monteringen i væg eller loft. Derudover, så er den noget nemmere at tage med udenfor, hvis man stå i sommersolen og træne. Ulempen ved denne boksesæk, er at prisen er noget højere end de mere almindelige boksesække.

 

 

Boksehandsker

køb de gode billige boksehandsker til træningDu kan finde rigtig mange gode mma handsker og boksehandsker til brug på sandsækken, og du kan med fordel læse vores artikel om disse her: Læs om boksehandsker her

Hvis du vil have et par gode og billige boksehandsker til hjemmebrug, så er disse best body boksehandsker fra Getbig et rigtig godt billig køb til hjemmetræningen. Hvis du ikke ved det, så er sandsæk træning noget hårdere ved handskerne, og derfor skal man nok regne med, at levetiden ikke er er for evigt på disse handsker, og derfor kan man fordel købe dem lidt billigere de flere gange.

 

 

Boksesæt til børn

køb det gode og billige boksesæt til børneneHvis du leder efter det gode begynder boksesæt til børn, så får du med dette sæt, en boksepude og handsker i den rigtige kvalitet og ikke legetøj, til børn i 10 – 12 års alderen.

Puden vejer omkring de 8 kg. og er 75 cm. i højden.

Du kan få sættet til kun 299 kr.

Hvis dit barn skal i gang med at træne derhjemme, kunne dette sæt være det perfekte begynder sæt til ham eller hende.

 

 

Kettler sjippetov

køb det gode sjippetov til boksetræningenOm du er nybegynder eller øvet, er fuldstændigt lige meget, sjippetov er en rigtigt god måde at træne på. Det træner din kondition, din koordination og din bevægelse. Også en rigtig god måde at opvarme på, da du bruger hele kroppen når du sjipper.

Et godt sjippetov med bløde håndtag, så det ligger rigtigt godt i dine hænder. Det har kuglelejer så det ikke snos og nemt kan svinges hurtigt rundt. Snoren er 285 cm lang, men kan justeres.

 

 

Phantom athletic sjippetov

sjippetov er en vigtig del af bokseudstyretDet kan bruges af bade nybegynder og øvet, men er dog bedste til øvet, da det er lidt tungere end de andre modeller.

Det kan nemt svinges rundt og det snoes ikke da det har kuglelejer af høj kvalitet. Længden af sjippetovet kan nemt justeres. Håndtagene er lavet af plastik, det sidder dog stadig behageligt i dine hænder. Det er i den dyre ende af skalaen, men er et rigtigt godt produkt.

 

 

Phantom jumprope ”tactic”

køb et sjippetov for den gode hjemmetræningDette sjippetov er godt for begyndere og øvet. Det er meget let og kan af den grund svinges hurtigt rundt.

Med kugleejer af høj kvalitet snoes det ikke sammen og som sagt, kan det svinges hurtigt rundt.

Længden på sjippetovet kan du selv justerer hvilket må siges at være ret praktisk.

Et godt sjippetov til både den øvet og begynderen der gerne vil i gang med en hårde træning.

 

 

Bandage

køb det gode boksebandage til beskyttelse under boksehandskerneHvis man bare vil træne derhjemme, så kan det virke omsonst at købe bandage, men det er dog stadigvæk den gode beskyttelse af hænderne når du træner på f.eks. sæk.

Man bruger bandage både på sandsæk arbejde og alt andet træning med boksehandsker på. Den gode Everlast bandage kommer med tommelfingerløkke, så bandagen bliver nem at bruge.

 

 

Tandbeskytter

køb tandbeskytter til sparring træningDet er udstyr man kun bruger til kamp eller sparring med modstander, og har som sådan intet at gøre med hjemmetræningen. Vi har dog taget den med til dem der også træner i klub, for tandbeskytter er en vigtig del af bokseudstyret, og hvis man vil tage sin træning videre til næste skridt, så er sparring jo absolut noget der kan blive relevant.

En tandbeskytter kommer i forskellige farver, og her skal man jo bare overveje om man vil have en transparent eller mere skræmmende en at se på. Brugen af tandbeskytter er ret ens, for man ligger den i varmt vand indtil den bliver mør, sætter den i munden og bider til, og så har man en tandbeskytter der passer til en.

 

 

Træningssko

køb de rigtige træningsko til boksetræningenNår man træner derhjemme på sandsæk, så skal du jo bevæge sig, og hvis du træner indendørs kan du godt gøre det barfodet. Det er dog rarere med sko, hvilket du skal bruge hvis du træner på sandsækken udendørs. Derfor er dit fodtøj jo absolut også en vigtig ting i udstyret, for den gode træning betyder meget fodarbejde, da balancen jo er ret essentielt i enhver form for kampsport, også selvom det er motionsboksning.

 

 

High elevation iltmaske

køb en iltmaske til den optimeret boksetræningDenne iltmaske giver samme fordele som at motionere i ekstreme højder, hvor luften er meget tynd. Den virker på den måde, at den begrænser din forsyning af luft, som tvinger dig til at tage dybere åndedrag og udytter ilten bedre i kroppen, så du maksimere din træning. Det giver lige det ekstra du har brug for. Den er behaglige at have på med dens neopren rem, der dækker over et lufttæt silikone stykke. Og når du er færdig kan du vaske den uden problemer. Prisen er god, da dette produkt er super godt.

 

 

Mavebeskytter

brug mavebeskytter til kamp træning

Et godt udstyr når den står på sparring i ringen eller slag træning med makker, er et mavebælte i god kvalitet.

Dette Fairtex kommer i ægte læder kvalitet med fokus point og speciel pad indlæg. Syningerne er kraftige så levetiden bliver lang på bæltet.

 

 

Century clapper

køb den gode pude til udstyret

Hvis du har investeret i det helt store udstyr, så kunne denne Century Clapper Target være det gode udstyr til træningen.

Den bruges ofte i kampsportsklubber da den er både fleksibel og holdbar, samtidig med at den giver den gode tekniske træning.

 

 

Kettler håndledsvægte

brug håndledsvægte til boksetræningen

Hvis du vil styrke håndled og musklerne under træning med sandsæk og styrke, så kan du opnå gode fordele ved at bruge håndledsvægte under træningen.

Speciel designet vægte til håndleddet sidder som regel rigtigt, og giver frihed til at bevæge sig under træning. Du får et ret godt niveau af komfort til den behageligt træning med denne model.

 

 

Medicinbold

køb en medicinbold til bokseudstyret

Du opnår et par gode fordele ved at træne medicinbolde, for det bruges meget i funktionel træning, der giver en forbedret styrke. Håndvægte er en rigtig god måde at træne på, men med en medicinbold kan du kaste, og den er derfor perfekt i træning med andre, men giver også en anderledes træning ved enkeltmands træning.

 

 

Svededragt

brug svededragt i bokseudstyret

Hvis du skal optimerer træningen på et højere plan, så kan du med fordel bruge en sveddragt til cardio og styrketræningen, så du virkelig får svedt igennem.

Svededragten  består af et par bukser og en overdel i den gode kvalitet. Dragten kommer med lynlås både ved ben og ærmer, så du har nemmere ved at komme i og ud af igen.

Det perfekte udstyr til boksetræningen eller anden kampsport, hvis du skal smide et par ekstra kilo, hvor brugen af den til løb, fitness og boksetræningen vil give dig den perfekte sauna dragt.

 

 

Kom i gang med boksetræningen

Motionsboksning hvad end det er derhjemme, klub eller fitnesscentret, er en rigtig god træningsform der både giver god form, vægttab, styrker musklerne og giver en markeret krop.

Når man starter ud som nybegynder, er det vigtigt at få teknikken på plads fremfor bare at mase på med masser energi. Teknikken vil nemlig tage din træning op på et højere niveau der vil forøge energien også. Derfor kan du med fordel se denne video om hvordan får den rette teknik til boksesæk træningen her:

 

Sending
User Review
5 (1 vote)