brug slyngetræner test til at finde den bedste

Bedste slyngetrænere til din hjemmetræning

Hvis du ønsker den varieret træning med kroppen, eller måske ønsker mulighed for let udstrækning i hverdagen, kan en slyngetræner være det rigtige træningsudstyr for dig. Kropsvægt træning kan begrænse chancen for overbelastningsskader i forhold til f.eks. vægtræning med håndvægte og vægtstænger der kan løftes for tungt eller forkert.

I denne slyngetræner test/guide finder du de bedste slyngetrænere til din hjemmetræning. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over mulighederne i 2021.

 

TRX Pro System P4 slyngetræner

Brug TRx P4 træningssæt til hjemmebrug

Forhandler Totalpris Læs mere
2.149,00 Til butik →
2.149,00 Til butik →
2.149,00 Til butik →

Hvis du ønsker den høje kvalitet indenfor slyngetrænere, så er de originale TRX slyngetrænere noget af det bedste. Her finder du forskellige trænere, hvor denne TRX Pro System P4 slyngetræner er i professionel kvalitet.

TRX Pro slyngetræneren kommer i den høje prisklasse, hvor du får en slyngetræner, forlængerstykke og dør-anker. Træneren har låsbar karabin, godt greb med gummihåndtag og fodstropper der kan justeret. TRX bruges til fitnesscentre og til den kræsne bruger.

 • Slyngetræner, forlænger stykker og dør-anker
 • Justerbare fodstropper
 • Tyverisikrede karabin

 

 

 

 

Proform Rip 60 slyngetræner

køb den bedste slyngetræner

Forhandler Totalpris Læs mere
995,00 Til butik →

Proform Rip 60 slyngetræner er kåret som bedst i test hos svenske Bäst-i-test.se. Her er den kåret testvinder for sin kvalitet, nem montering, handy og god til træning.

Du får en slyngetræner i fin kvalitet i mellemprisklassen. Rip 60 er let at monterer og justerer. Helt ligesom den er dejlig bærbar til at have med på farten. Den er velegnet både til nybegyndere som øvede, og kan bruges til at træne stort set alle muskler.

Rip 60 fra Proform er fremstillet i slidstærk nylon. Her finder du karabinhager og nem måde at justerer længde.

Du monterer slyngetræneren i loftet, dør eller andre muligheder som udendørs.

 • Slynge, dørfæste, opbevaringspose
 • 11 trænings dvd’er medfølger
 • Plakat med øvelser

 

 

 

 

TRX træning med tactical gym

køb TRX tactical træningsudstyr

Forhandler Totalpris Læs mere
2.149,00 Til butik →
2.149,00 Til butik →
2.149,00 Til butik →

TRX Tactical Gym slyngetræner pakke i den høje kvalitet. Denne gym pakke kommer i meget slidstærk kvalitet, da den overholder militærets holdbarheds krav til udstyr. Og hvis du ønsker både slidstærk og høj kvalitet i træning, er TRX firmaet som fremstiller den originale træner, absolut en af de bedste valg; Dog er prisen tilsvarende høj.

Slyngetræneren kommer med helstøbte gummihåndtag og justerbare stropper. Vægten på denne pakke er dog lavere end de andre slyngetræner pakker fra TRX.

 • Slyngetræner, rygsæk
 • Slidstærk kvalitet

 

 

 

 

Abilica Powersling slyngetræner

køb abilica slyngetræning

Forhandler Totalpris Læs mere
399,00 Til butik →

Abilica PowerSling der er på tilbud lige nu, er en billig slyngetræner i fin kvalitet. Hvis du vil kaste dig over slyngetræning, kan denne bruges både til indendørs som udendørs træning, hvor redskabet hænges op i en gren, ribbe m.m. Slyngen kan bære en personvægt på op til maksimal 150 kg.

Du får en justerbar slynge fra Abilica, der kan tilpasses til hver øvelse. Der er to indstillelige håndtag for ben og arme. Du finder den rigtige indstilling, ved hjælp af påsyede målelinjer på hver side.

 • Slyngetræner, dørfæste
 • vægt 150 kg

 

 

 

 

Kettler Basic Sling Trainer

kettler slyngetræner til dør

Forhandler Totalpris Læs mere
249,00 Til butik →

Kettler Basic er billig slyngetræner til nybegyndere. Du får ikke den samme høje kvalitet i forhold til syninger og slidstyrke som TRX eller Abilica, men dog er træningsudstyr fra tyske Kettler ganske fint til hjemmetræning i forhold til prisen.

Kettler træneren har justerbare stropper og håndtag med blød mosgummi. Træneren kan holde til en maksimal brugervægt på 100 kg.

 • Træner, dør-krog
 • brugervægt 100 kg.

 

 

 

 

Slyngetræner sæt TRX Home 2 system

Brug Home slyngetræner fra TRX

Forhandler Totalpris Læs mere
1.549,00 Til butik →
1.549,00 Til butik →
1.549,00 Til butik →
1.600,00 Til butik →

TRX Home 2 træningssæt er anden pakke fra TRX. Pakken er fremstillet til hjemmetræning, hvor det er velegnet til nybegyndere der ønsker høj kvalitet. Du får mere slidstærk udstyr med de andre pakker fra TRX, men forskellen er dog ikke særlig stor.

TRX Home 2 pakken består af en slyngetrænger, dør-anker og opbevaringspose, så du kan tage den med rundt. Træneren har justerbare stropper og kan monteres med det medfølgende dør-anker.

 • Slyngetræner, dør-anker og opbevaringspose
 • Justerbare fødder

 

 

 

 

Titan Box Suspension slyngetræner

køb en billig trx træner

Titan Fitness slyngetræner i mellemprisklassen der kan være velegnet til at træne alle dine muskelgrupper med frivægt. Træneren har justerbare stropper og er ganske enkel at hænge op via karabinhage i toppen. Her kan du monterer træneren i loft, ribbe, væg eller fæstnes på dør.

Titan Box Suspension træner er fremstillet i nylon og metal, hvor håndtag er i massivt gummi.

 • Træner
 • Medfølgende elastikbånd

 

Hvad er slyngetræner / slyngetræning?

Slyngetræning er en nyere træningsform, som er gået hen og blevet ganske populært. Slyngetræning består af TRX øvelser der udføres med din kropsvægt. Her udfører du naturlige bevægelser, der er med til at opbygge din styrke, stabilitet, udholdenhed, opnå vægttab og generelt opnå en bedre fysik.

Slyngetræning kræver en slyngetræner.  Og kan udføres de fleste steder og af alle mennesker, hvad end du er veltrænet sportsmand eller nybegynder.

En slyngetræner er justerbare lange stropper, der skal gøres fast til et ankerpunkt. Her bruger du din kropsvægt og ”kampen” mod tyngdekraften under de mange forskellige øvelser. På sigt kan du udvide træningen med andre redskaber som en vægtvest, håndvægte og andet.

 

Hvorfor vælge slyngetræning?

En slyngetræner kræver ikke en stor styrke. Og derfor er den velegnet både til unge, ældre som genoptræning. Samtidig er det et træningsredskab som du nemt kan tage med dig overalt. Det giver mulighed for at lave en god træning både udendørs som indendørs.

Hvis du skal genoptræne efter operation, kan en slyngetræner/suspension træning være fordelagtigt da du træner koordination, balance og musklerne.

Fordele ved slyngetræning:

 • Helkropstræning
 • Opbygger kropsstyrke
 • Virker til alle fitnessniveauer
 • Giver funktionel træning
 • Nem bærbar redskab at tage med overalt

 

Slyngetræner vs trx

Hvad betyder TRX og hvad er forskellen på TRX og slyngetræner?

Du har nok opdaget at der bruges to udtryk om dybest set den samme ting. Her bruges der TRX og ordet slyngetræner om træningsredskabet og formen, som er den samme ting.

TRX står for ”Total Body Resistance Exercise” og er både træningsform, redskab og navnet på firmaet der opfandt/fremstiller de originale slyngetrænere. Disse blev og bliver kaldt TRX slyngetræner, hvor mange andre firmaer opdagede interesse for træningsformen, og fremstillede deres egne slyngetræner modeller. Men de andre firmaer har ikke haft lov til at bruge brandingnavnet TRX til deres modeller, og derfor blev ordet slyngetræner den fælles betegnelse. Navnet TRX har også været forbudt at bruge om træningen, men er i dag frigivet, så det godt må kaldes TRX træning frem for slyngetræning.

Der er ingen forskel på de originale slyngetrænere og alle andre mærker, udover kvalitet, materialer som varierer helt ligesom alt andet træningsudstyr til hjemmet.

 

Billig slyngetræner?

Du finder forskellige billige slyngetrænere, hvor et par af ovennævnte modeller kommer ved startprisen på omkring 300 kr. Og dette er normalt den billigste pris, hvor du dog kan være heldig på tilbud, udsalg eller ved spotvarer hos Netto, Harald Nyborg, Bilka eller andre.

 

Kilder