Køb TRX slyngetræner til hjemmetræning

TRX slyngetræner – De bedste modeller til hjemmetræning

Her er det fænomen du har set i fitnesscenteret, som hænger ned fra loftet og som du måske har gået ind i. TRX slyngetræner er hvad det kaldes.

TRX slyngetræner er efterhånden blevet et populært redskab i fitnesscenteret, hvilket der er en rigtig god grund til. Men foruden fitnesscenterets vægge, så er en slyngetræner også blevet et hit som træningsudstyr til hjemmet her i 2020.

TRX betyder “Total body Resistance Exercise”. Her finder du de originale TRX slyngetrænere og mange andre modeller som siden opfindelsen, har smidt forskellige trænere på markedet der dog ikke må brande sig med TRX. Vi har her valgt at vise dig de originale TRX pakker, som godt nok ligger i den høje prisklasse, men du får til gengæld også den høje kvalitet i materiale, brugervenlighed og ydelse.

 

TRX Pro System P4 slyngetræner

ForhandlerTotalprisLæs mere
2.149,00 Til butik →
2.149,00 Til butik →
2.149,00 Til butik →

TRX Pro System P4 er det professionelle udstyr til dig der ønsker høj kvalitet i materiale og ydelse.

Du får en pakke der godt nok koster noget, men dog ligger i en god pris i forhold til kvaliteten. Pakken dækker over en slyngetræer, dør-anker og forlængerstykke.

Slyngetræneren kommer med justerbare fodstropper, gode gummihåndtag og karabin der kan låses. Håndtag er rengøringsvenlig og udstyret er velegnet til professionel brug med klienter eller mindre centre.

 • Slyngetræner, forlænger stykker og dør-anker
 • Justerbare fodstropper
 • Tyverisikrede karabin

 

 

 

 

Slyngetræner sæt TRX Home 2 system

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.549,00 Til butik →
1.549,00 Til butik →
1.549,00 Til butik →
1.600,00 Til butik →

TRX træningssættet til hjemmebrug er dette TRX Home 2 System. Hvis du vil i gang med slyngetræning og ønsker høj kvalitet, er dette sæt ikke meget dårligere end Pro systemet.

TRX Home 2 pakken kommer med slyngetræner med justerbare bøjler, dør-anker og en opbevaringspose så du kan have sættet med dig.

Træning ved hjælp af egen kropsvægt er godt, og her er TRX slyngetræner absolut værd at prøve. Du får nemlig alt det udstyr der skal bruges, og samtidig et sæt der er nemt at tage med sig udendørs i naturen, rejse og lignede.

Du får bløde og ergonomiske håndtag. Helt ligesom du får justerbare bøjler til fødderne, så stropperne kan sidde helt rigtig om fødderne.

 • Slyngetræner, dør-anker og opbevaringspose
 • Justerbare fødder

 

 

 

 

TRX træning med tactical gym

ForhandlerTotalprisLæs mere
2.149,00 Til butik →
2.149,00 Til butik →
2.149,00 Til butik →

En anden TRX træner til det hardcore brug, kan være Tactical Gym pakken. Denne TRX Tactical Gym pakke er fremstillet til at overholde militærets krav til udstyr. Det giver dig meget slidstærk udstyr som måske er relevant i forhold til dit behov.

Det robuste udstyr vejer faktisk også mindre end de andre pakker, også selvom det er kraftig i kvaliteten. Du får helstøbte gummihåndtag og der følger en rygsæk med til slyngetræneren.

 • Slyngetræner, rygsæk
 • Slidstærk kvalitet

 

 

 

 

TRX Duo Trainer slyngetræner Long 3 – 3,5 meter

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.384,00 Til butik →

Hvis du ønsker en slyngetræner i den lange version, kan TRX Duo trainer være oplagt, hvor du også kan gøre det kort ved at lægge stropperne dobbelt.

TRX der er førende indenfor slyngetræning, kommer med forskellige modeller. De har dog den høje kvalitet i slidstærk materiale og ydelse til fælles. Det gør sig også gældende for Duo trainer, hvor du får lige håndtag. Det giver den bedre ergonomi til en rigtig håndstilling under træningen.

 • Slyngetræner, dør-anker, opbevaringspose
 • Justeres fra 3 til 3,5 meter

 

 

 

 

Loftophæng til slyngetræner

køb TRX X mount ophæng til slyngetræner

Slyngetræneren skal også kunne hænge i hjemmet, hvor loftophæng måske er det gode tilkøb.

Dette ophæng kan sættes fast i loft eller væg. God til både gymnastikringe eller slyngetrænere som de originale TRX modeller.

Ophænget kommer i forstærket metal, hvor det selvfølgelig gælder om at hænge det fast i rigtig materiale hvad end det er på væggen eller i loftet.

 • God til slyngetræner, gymnastikringe m.m.
 • Vægt 2 kg
 • Stærkt metal

 

 

Hvad er TRX?

Med en TRX slyngetræner er det muligt for dig at træne styrke, balance, kondition og smidighed på samme tid. I modsætning til styrketræning med håndvægte, kettlebells, mavetræner m.m. så er denne træning med egen kropsvægt alene. Du kan godt forsøge at udnytte mindre vægte, men det anbefales absolut ikke da din balance spiller en stor rolle, hvilket gør at der let kan ske fatale fejl.

TRX er altså en alternativ træningsform der i sin tid blev udviklet af mennesker der ikke havde adgang til vægte og andet træningsudstyr. Men selvom du har adgang til vægte og træningsudstyr, så kan TRX stadig varmt anbefales, specielt hvis du ikke får trænet din smidighed eller balance i din træning, hvilket du bl.a. ikke normalt gør ved en styrketrænings session.

TRX er en træningsform af både mænd og kvinder, hvor begge har lige stor gavn af det, samtidig med at der heller ikke ses en specifik aldersgruppe der benytter sig af denne.

 

Hvorfor TRX?

Som nævnt kommer du til at træne både din styrke, din balance, smidighed og kondition. Det tætteste du kommer på denne træningsform, er crossfit, hvor crossfit bare ikke er for alle og enhver, som TRX eksempelvis er.

Den helt store gode ved en TRX slyngetræner er at du kommer til at arbejde med din egen krop. Når du arbejder med din egen kropsvægt, så bliver du god til at udnytte den i dagligdagen. Du kommer med andre ord faktisk til at træne din krop op til at blive fuldt udnyttet i dagligdagen. Dette kan give dig en masse goder, som vi bl.a. kommer ind på senere hvor vi skal se på fordele og ulemper.

Det er en fordel for dig at benytte en TRX slyngetræner hvis du gerne vil:

 • Træne når som helst
 • Have en naturlig træningsform
 • Have lettere ved at bestemme din vægtbelastning
 • Have en effektiv træning når det kommer til balance, styrke og kondition
 • Udfordre hele din krop

En TRX slyngetræner koster ikke alverden. Her snakker vi om et par tusinde kroner og så er du godt kørende med gode træningsmuligheder i hjemmet. De mennesker der bare gerne vil i god form og være markeret, dropper deres abonnement til det lokale fitnesscenter efter noget tid med en TRX slyngetræner i hjemmet.

 

Fordele/ulemper

Når du nu skal ud og søge på internettet efter en TRX slyngetræner, så vil du se en masse andet fitnessudstyr så som hulahopringe, sjippetove, kettlebells mm. Du vil altså se en masse fitnessudstyr der er i samme kategori som en TRX slyngetræner.

Her vil vi udelukkende se på fordele og ulemper en TRX slyngetræner har for den almindelige dansker.

Fordele

 • En TRX slyngetræner er pladsbesparende. Du behøver nemlig ikke at købe alverdens stativer for at kunne træne få muskelgrupper ad gangen.
 • Der er ingen vedligeholdelse ved en TRX slyngetræner, som der ellers vil være på diverse maskiner.
 • Det er ikke mange penge du slynge ud af dankortet, som hvis du havde tænkt du skulle have et helt hjemmefitnesscenter. Hvis du skal have udstyr som dækker de samme behov som et fitnesscenter gør med maskiner, så kan du nemt komme op og bruge 100.000 kr. Dette sparer du med en TRX slyngetræner.
 • Brugervenligt træningsudstyr. Det hele handler om at give sig i kast med det og udvikle sig langsomt.

Ulemper

 • Med tiden kan det blive en ensformig træning, da du trods alt ikke har alverdens muligheder med en TRX slyngetræner, selvom den er rigtig effektiv.
 • Kvaliteten varierer meget. Vi har lige nævnt at en TRX slyngetræner kan behovs afdække fitnessudstyr for 100.000 kr. Dog skal du også være med på at en TRX slyngetræner er mere skrøbeligt en jern og kan derfor have en noget kortere løbetid, således at du er nødt til at købe en ny.

 

De gode grunde

Her kommer yderligere nogle fordele som omhandler din sundhed, fysisk såvel som psykisk, som en TRX slyngetræner kan medføre.

 • Reducering af blodtryk: Forskning har vist sig at TRX kan reducere dit blodtryk, således at du også vil have lettere ved at forbrænde fedtet på kroppen. Dette skyldes den grundige og brede aktivitet der sker i kroppen, som derved også bidrager til et mere stabilt blodsukker(brug blodtryksmåler).
 • Bedre stofskifte: Din fysiske udvikling vil ses flere steder. Du vil blive stærkere og derved få større og mere markerede muskler, samtidig med at dit stofskifte vil ændre sig. Dit stofskifte er nøgleordet for hvor meget fedt du kan forbrænde når du ikke er fysisk aktiv.
 • Oplev naturlig glæde: Dette er baggrunden for at nogle mennesker kan gå hen og blive afhængige af at træne. Når du træner, om det er med en TRX slyngetræner eller ej, så frigiver kroppen det stof der giver lykke og glæde i. Du bliver derfor mere glad af at træne, hvilket kan være guldkorn på de øv-dage vi alle kan have. Det stof der frigives er endorfiner og dopamin. Frigivelsen af disse stoffer er også behjælpelig hvis du føler dig stresset, da det er noget der overgår den biologiske årsag til at du eventuelt ikke er glad.
 • Din hjerneaktivitet bliver forøget: Din hjerne vil komme til at arbejde hurtigere, bedre og i det hele taget fungere bedre end før. Din hjernekapacitet bliver forøget ved træning, hvilket også er uanset om det er ved hjælp af en TRX slyngetræner eller ej. Der er ingen studier der viser at det er en decideret træningsform der gør det, men regelmæssig motion er hvad der skal til, og du vil på den måde kunne træne dig til en bedre hukommelse og læring også.

Din kommentar?