Brug en Skridttæller test til at finde rigtige

Skridttæller test – De bedste modeller til dig

Hvis du gerne vil tabe dig lidt, så er det selvfølgelig muligt uden motion, men det er dog ikke særligt sundt ikke at bevæge sig.

En skridttæller være det perfekte redskab der giver dig den nemme ansporing til at bevæge dig mere, for de har bevist deres værdi ifølge forskningen som du kan læse mere om her. Og måske i firmaet hvor du arbejde, påtænker at komme med i tælskridt.dk, hvor der konkurreres om antal skridt.

En skridttæller får dig nemlig til at bevæge dig mere i det daglige, og netop det at bevæge sig hver dag er det bedste udgangspunkt både til at tabe dig på den bedste naturlige måde og får din generelle sundheds skyld.

Hvis du ønsker den større fysiske aktivitet så brug vores skridttæller test til at finde ud hvorfor og hvilken der er den rette motivation til at røre dig mere i 2019.

 

Hvordan og hvilken skridttæller?

Ligesom fitness armbånd så finder du også forskellige skridttællere. Nogle kommer med krystal til at omsætte din krops bevægelser til signal, mens andre kommer med pendul, magnet eller måske fjedermekanismer. Desuden finder du forskellige tællere til f.eks. dans, løb, søvnrytme eller lignede.

Det vigtigste du skal vide ved en skridttæller i forhold til dine forventninger er, at du ikke finder nogen skridttæller der er 100% nøjagtige, men dog er de fleste nyere modeller ganske fine til almindelig behov. Forskellig nøjagtig kan skyldes udsving i selve teknikken men også måden hvordan du bærer den på. Her giver brugsanvisningen dig svaret på den mest nøjagtige måde at bære den. Helt lige som din hastighed kan have indflydelse på tælling af skridt.

Når du skal vælge en skridttæller, så vælg ud fra dit behov. Skal den kun tælle skridt, så er andre funktioner som ur, søvn, apps og lignede måske ligegyldige. Nedenfor finder du forskellige modeller i prisklassen 100 – 400 kr. hvor den til 100 kr. er ganske fin til det primære formål – At overholde de anbefalede 10.000 daglige skridt som Sundhedsstyrelsen har udsendt.

 

Tanita PD 637 Skridt- og kalorietæller

En populær model i mellem prisklassen der kan være med til give det fysiske aktivitet som anbefalet af sundhedsstyrelsen. Tanita leverer høj kvalitet, hvor især deres Tanita kropsanalysevægte er populære.

Tanita PD 637 har en praktisk lille størrelse i et slidstærk plastmateriale til den gode holdbarhed, og en nem skærm der er dejlig letlæselig for de fleste. Den tæller dine skridt som er hovedformålet, men til prisen får du også vist antal kilometer du har gået og antal forbrændte kalorier via din fysiske aktivitet. Det sker ved at du indtaster alder og vægt helt ligesom på en badevægt, crosstrainer eller andet elektronisk instrument med denne mulighed.

Husk dog på at det med vide din kalorieforbrænding ikke kan foretages ud fra noget så simpelt, som en gadget der ligger i lommen, så funktionen kan ikke siges at være rigtig.

En smart funktion i netop denne tæller er pace-funktion. Her indstiller du tælleren til at sætte tempoet ved f.eks. løb, hvor den så hjælper dig til at holde dette tempo med biptoner.

 • Skridttæller / Kalorietæller / Distanceberegner
 • Ur og stopur
 • Pacer
 • 2 års garanti
 • Vægt 28 g.
 • Mål: 50x40x25 mm.

 

 

Skridttæller m 2D sensor- Billig, nem og fiks

Hvis du ønsker en god billig skridttæller til under 100 kr. kan denne med 2D sensor måske være det rette valg for dig.

Du får en model der ikke har helt samme funktioner og hårde kvalitet som Tanita, men er samtidig tre gange biligere og i en fin robust stand. Denne model kommer med et låg på korpus, så du kan sikre at du ikke kommer til at trykke på noget utilsigtet under brug. Det er dejlig praktisk, hvis du f.eks. bukker dig ofte og støder på den i bæltet.

Display kommer i en fin størrelse der er ganske nem at læse for de fleste, helt ligesom den kommer med 2D accelerations sensor til at give en mere præcis måling.

Lille og nem pedometer der ikke måler de første 6 skridt, så små skridt på stedet eller kontorstolen ikke bliver anvendt.

 • Skridttæller
 • Ce godkendt
 • Batteri 1 x CR2032
 • Kan måle fra 0 – 999.9999

 

 

Select skridttæller – Billig og enkel model

Det danske Select brand er nok mest kendt for at producerer fodbolde, udstyr og fodboldtøj, men du finder dog også produkter i den biligere prisklasse indenfor diverse motionsudstyr og her iblandt produkter indenfor cardio træning som denne forholdsvis billige skridttæller der giver dig formålet – nemlig at tælle dine skridt mens den f.eks. sidder fast i buksekanten.

Du får en billig model med denne Select skridttæller til omkring 125,- kr. Med den får du en enkel og måske lidt skrabet model. Den kan dog både kan tælle skridt, har ur funktion og kan vise hvor mange kalorier som du har forbrændt under den daglige motion. Det med at vise forbrænding af kalorier skal du dog se på med en hvis skepsis, for de færreste maskiner kan give dig rigtige tal. Her er det formodninger ud en præmis om at alle brugere er ens. Hvis du går op i data som kalorieforbrænding, så vil ingen at disse modeller kunne et præcist nok tal, hvor du måske skal overveje andre helt produkter til formålet.

 • Skridttæller (km. visning)
 • Ur
 • Kalorieforbrug måling
 • Stort display
 • 3 knapper

 

 

Omron Walking Style IV – Nem og driftsikker

Omron er kendt for at lave gode elektroniske gadgets hvor blodtryksmålere som skridttællere er iblandt. Denne Walking Style 4 er en skridttæller i en god kvalitet med accelerometer. Det gør, at du kan have den liggende i bukselommen eller tasken, frem for at sidde i buksekanten mens du bevæger dig.

Fordelen ved at købe denne som koster mere end f.eks. Select, er, at du får indbygget hukommelse der kan lagre op til syv dages aktivitet. Det er den gode grund til, hvorfor du eventuelt skal bruge de flere penge. Hvis du ikke har brug for hukommelse eller accelerator, så er de billigere modeller gode nok til formålet.

Omron Walking Style 4 kommer også med afstandstæller og tæller dine forbrændte kalorier, hvor kalorieforbrænding på denne helt ligesom de andre, ikke er en funktion der giver de specielt nøjagtige tal og som sådan, er mere eller mindre ligegyldige udover en slags pejling af, at du forbrænder kalorier ved fysisk aktivitet.

 • Skridttæller / Kalorietæller / Distanceberegner
 • Ur
 • 7 dages hukommelse
 • Auto skridtlængde
 • Automatisk reset

 

 

Omron Walking Style Pro 2.0

En anden eller måske nyere model er Walking Style Pro 2.0 der er storebror til Omron Walking Style pro. Denne er baseret på sensor teknologi der giver dig mulighed for at tilslutte til Windows og Omron fitness cloud.

En ting der adskiller denne model fra andre skridttællere i samme prisgruppe er, at du kan bruge online data i sociale aspekter der kan anspore endnu mere fysisk aktivitet. Det er dog noget de færreste gør og virker faktisk lidt overflødigt. Her er en sammenligning af priser med til at trække denne lidt dyrere ned end de forrige modeller.

Denne Pro 2.0 kommer også med Tri Axis Technology i tælleren, der giver et mere nøjagtigt resultat af skridt end lignede modeller og en fordel frem for nogle af de andre skridttællere, helt ligesom en skridttæller til lommen er mere praktisk end at den skal sættes fast i bæltet.

 • Skridttæller / Kalorietæller / Distanceberegner
 • Kalorie og fedt i gram forbrænding
 • Tid og varighed af ensartede skridt
 • Kan bære i taske, lomme, om hals eller i bælte
 • Lagring af date i op til 21 dage
 • 7 dages hukommelse i display
 • 24 timers ur
 • USB tilslutning
 • 1 stk. 3V Lithium CR-2032

 

 

Omron skridttæller, Jog style (aktivitetssensor)

Omron Jog Style er en innovativ aktivitetsmonitor der kombinerer den klassiske måde til at tælle skridt og muligheden for at forbedre og måle din jogging og løbe stil.

God til dig der jogger fra tid til anden og som ønsker en måling af dine data uden at bruge tusinde kroner på Fitbit Flex armbånd, Smartwatch eller lignede, og hvor de online data måske ikke er helt så nødvendige.

En god simpel løsning hvis du løber, men skudt lidt over hvis du bare vil gå og kun vil tælle skridt.

 • Jog funktion der måler denne aktivitet
 • Tæller distance og daglige skridt
 • Kalorie og energi forbrug måling
 • Ur
 • 7 dages hukommelse
 • Holder med klips og håndlemsrem

 

Hvad er en skridttæller?

Et andet ord for tælleren er pedometer. Den bruges som du sikkert allerede ved ud fra navnet skridttæller, at den registrerer antallet af skridt du tager per dag.

Her finder du forskellige modeller der kan komme som armbånd, ur, de gamle ankelsiddende modeller der dog heldigvis ikke kan købes i Danmark mere eller som model til at hænge i taljen med et enkelt display der viser antal skridt.

 

Hvordan du bruger skridttælleren?

Det kræver ikke de store færdigheder at bruge et pedometer. I alt enkelthed skal du have den på din krop, hvor bukselommen eller tasken alt afhængig af type, kunne være det simple sted at bære den.

 

Hvorfor tælle dine skridt?

Som voksen er det det anbefalet at tage 10.000 daglige skridt og for børn er tallet 12.000. Det er trods alt en del, hvis du ligesom så mange af os andre, måske sidder ned på arbejde. Arbejdet udgør trods alt den største del af dine vågne timer.

Hvorfor du skal tælle dine skridt ved at investerer i en gadget, skyldes at denne rent psykologisk har en positiv effekt, så du kan få bevæget dig efter de sundhedsmæssige smarte anbefalinger.

Om grunden til at købe et pedometer for dig er, om det skyldes lidt nærighed fordi hvis du har brugt penge på noget, så skal det også bruges. Eller at det skyldes det faktum, at der går lidt sport i den fordi du kan følge med i at du bevæger dig, er logisk nok afhængig af din person.

Det vigtige er dog, at den kan hjælpe langt de fleste til at komme i gang med at røre sig noget mere. Og hvis det giver dig basis for at nå flere og flere skridt per dag, gør det kun investeringen endnu bedre. Problemet er selvfølgelig, hvis du ikke følger op på det og smider skridttælleren i skuffen efter 5 dage, som er sket for rigtig mange af os efter vi købt noget udstyr, hvad end det er denne gadget eller andet motionsudstyr.

 

Gå flere skridt i hverdagen?

Som fortalt er det tilrådeligt at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Her er motivation det vigtigste redskab til at opnå den fysiske aktivitet, men det betyder ikke, at du ikke skal bruge noget til at skubbe på motivationen.

En skridttæller er redskabet der gør det nemmere at sætte mål om at gå mere, hvor motivationen måske er at opnå en sundere, flottere eller mere sexet krop fordi du vil blive mere glad eller se godt ud på stranden.

Hvad end du bruger noget træningsudstyr til hjemmet eller ej, så starter livet eller rejsen med at tage det første skridt. Her kan et pedometer være basis for at sætte gang i forbrændingen så du føler dig tryg i bikinien eller badeshorts. Det er ikke en gadget er der nødvendig for at du kan gå, og derfor skal du selvfølgelig også kun købe en gadget, hvis du også har motivation til at bevæge dig udenfor med den på.

4.8/5 (45 Reviews)

No Responses

 1. admin
 2. Anonymous
 3. admin

Din kommentar?