brug Romaskine vand test til at finde den bedste

Romaskiner med vandmodstand til den gode oplevelse

Vil du i gang med at træne hjemme og overvejer en god romaskine?

Der findes forskellige typer romaskiner, hvor en romaskine med vand nok giver den bedste ro oplevelse. Romaskiner med vandmodstand ligger i den høje prisklasse og kvalitet. Helt ligesom maskinen godt kan se lidt anderledes ud med sin form og materiale, der ofte er i træ.

Vandromaskiner har modstand der skabes med en ”åre”. Denne trækkes gennem tanken med vand, og giver dig en mere realistisk oplevelse af at ro på vandet, helt ligesom maskinen er støjsvag og giver en god træning.

Vi har fundet nogle af de bedste modeller. Modellerne er fundet ud fra forskellige test og anmeldelser, hvor de nedenstående modeller er kåret som bedst i test eller højt anbefalet. Oversigten giver dig det hurtige og nemme overblik over mulighederne i 2021.

Corona har skabt en efterspørgsel på motionsudstyr, så mange modeller er udsolgt

 

Apollo Plus rower

køb en Apollo romaskine med vandmodstand

ForhandlerTotalprisLæs mere

Apollo Plus romaskinen fra First Degree Fitness er opgradering af Apollo Hybrid AR Rower, og giver dig en kraftigere modstand og bedre design. Romaskinen er stabil og en robust maskine med konstruktion af stål og asketræ.

Modstanden har 4 forskellige niveauer der skiftes på drejeknap på tanken. Modellen giver 15% hårdere modstand end standard maskiner.

Apollo romaskinen kan kobles til en computer via usb stik, hvor du kan bruge programmet NetAthlon 2 Xf rowes.

Maskinen kan klare en maksimal brugervægt på 150 kg. og har en egenvægt uden vand på 33 kg. Modellen kan stilles op lodret, så den nemmere kan opbevares.

Der medfølger 4 stk klortabletter til vedligeholdelse, hvor det anbefales at at skifte vand og klortablet 2 gange om året.

 

 

Titan Life R70 vandromaskine

køb en billig vandromaskine fra titan

ForhandlerTotalprisLæs mere

Titan Life R70 er en vandromaskine i den billigere prisklasse for romaskine typen. Vandtanken sidder forrest, hvor maskinen er fremstillet i metal og plast i forhold til de gængse maskiner i træ.

Maskinen er robust og kan klare en brugervægt på op til 150 kg.

Romaskinen fra Titan Fitness har den gode oplevelse og lyd af vand når du ror. Dog er maskinen mere skrabet end f.eks. Apollo Hybrid modeller i asketræ. Skinnen er fremstillet i aluminium, der hjælper med at reducere friktion.

Bremsesystemet er hydraulik. Display/computeren er standard kvalitet og viser de basale data som afstand, hastighed, tid, kalorier, rotag og puls.

Maskinen vejer 34 kg. og foldbar, så den den fylder mindre ved opbevaring.

 

 

First Degree Omega Pro XL

køb den eksklusive vandmodstand romaskine

ForhandlerTotalprisLæs mere
15.750,00 Til butik →

First Degree Omega Pro XL romaskinen har en større vandtank end de almindelige First Degree romaskiner. Modellen har også en høj siddehøjde, så det er nemmere at komme af og på for f.eks. folk med gangbesvær.

Vandtanken er 65% større, hvilket giver mulighed for at få meget højere topmodstand. En romaskine til professionelle eller den kræsne hjemmebruger. Helt ligesom modellen er romaskinen i høj kvalitet til ældre.

Siddehøjden er på 50 cm. hvilket er noget højere end normale romaskiner.

Vandmodstanden og det glidende træk giver en realistisk træning, hvor du kan vælge mellem blød, normal eller den meget høje modstand hvis ønsket.

 

 

Toorx Rower Sea romaskine

vandromaskine justeres med mængden af vand i beholderen

ForhandlerTotalprisLæs mere
6.999,00 Til butik →

Stabil vandromaskine i den billige prisklasse fra italienske Toorx. Romaskinen har hydraulisk bremsesystem og vandmodstand, hvor du kan vælge mellem 6 niveauer, der dog også afhænger af vandstanden.

Toorx Rower Sea romaskinen vejer 41,5 kg. uden vand og kan holde til en maksimal brugervægt på 130 kg. Skinnen er fremstillet i aluminium, der giver en glidende/glat bevægelse.

Computeren er standard i det skrabet design, hvor du får data som distance, tid, rotag antal, kalorier, ur og andet.

Se også: Begynderfejl på romaskinen som du bør undgå

 

 

Tunturi Endurance R80 romaskine

unturi Endurance R80 Romaskine med vand som modstand

ForhandlerTotalprisLæs mere
11.499,00 Til butik →

Endurance R80 vandromaskine fra det finske brand Tunturi, der dog er ejet og baseret i Holland. En god romaskine med vandmodstand i høj kvalitet i forhold til design, ydelse og kvalitet.

Tunturi romaskinen giver den glidende og realistiske modstand, samtidig med at lyden giver den ekstra finesse under træningen.

Vandtanken er på 17 liter. Der er 4 modstandsniveauer som justeres manuelt.

Maskinen er stabil og har aluminiumsskinne til sædet. Modellen vejer 31 kg. uden vand og kan holde til en maksimal brugervægt på 165 kg.

Der er 5,5” LCD Mono Color skærm, som viser de almindelige data til træning på romaskine.

 

 

Apollo Hybrid AR Rover

hvor effektiv er en romaskine?

ForhandlerTotalprisLæs mere
9.900,00 Til butik →

Hvis du ønsker en innovativ romaskine, så kommer Apollo Hybrid AR Rover med vandmodstand og konstruktion i et naturlig materiale, nemlig asketræ – En lækker maskine der giver dig fornemmelse af at ro på vandet.

En lækker æstetisk romaskine i den dyre prisende, der giver dig en anderledes trendy og moderne træningsmaskine der faktisk pynter i hjemmet. Derudover, så får du selvfølgelig også den gode træningsydelse, da komforten er særdeles god med sædets form, ergonomiske håndtag og en stabil glidning på skinnen.

Med vand vejer maskinen hele 50 kg. Det giver dig en stabil og robust maskine, der kan klare en maksimal brugervægt på op til 150 kg.

Romaskinen kommer med vandmodstand. Denne type modstand er med til at give dig den store palette af modstandsmuligheder, og ikke mindst, den gode træningsoplevelse. Lyden af vand giver dig en anderledes koncentration så du fokuserer mere på træningen end diverse larm og lyde, som jo ofte kommer fra træningsmaskiner.

Monitoren giver dig de nødvendige oplysninger som tid, puls, interval, kalorier, åretag og distance, og du kan samtidig koble den til computeren og bruge diverse onlinefunktioner til den optimeret træning.

 

 

Viking Sport 3 AR Rower

Køb den eksklusive Viking romaskine til pro brug

ForhandlerTotalprisLæs mere
12.495,00 Til butik →
12.495,00 Til butik →

Viking Sport 3 AR Rower er en vandromaskine til hjemmetræning helt ligesom Apollo Hybrid AR Rower, hvor Viking maskinen dog er i en nyere og lidt dyre udgaver. Modellen giver den den autentiske ro oplevelse med et lavt støjniveau.

Maskinen giver de jævne og bløde rotag ved hjælp af vandtanken. Her får du modstanden, da der sidder en åre og presser sig gennem vandet som ”motoren” hvis man kan sige det. Du kan justerer vandniveauet fra 9 – 17 liter, der giver bred spektrum af modstandsmuligheder.

Den store fordel ved denne maskine i forhold til testvinder modellen Apollo Hybrid(der også kommer i en opgraderet version) er, at den kommer i en høj kvalitet og så med computer. Det giver mulighed for at følge din egen roning i 3D og konkurrerer mod andre.

 

 

Life Fitness Row HX Trainer

brug en professionel romaskine til hjemmet

ForhandlerTotalprisLæs mere
11.185,00 Til butik →

Row HX Trainer med vandmodstand fra Lifefitness er fremstillet i et elegant trælook design. Modellen ligner de andre viste vandromaskiner i trælook hvor denne måske er i et lidt mørkere og skrabet look.

Life Fitness romaskinen med fluid-teknik giver den gode kontinuerlige modstand ved alle rotag, og noget du vil sætte pris på. Prisen er dog samtidig i den høje ende men at du selv sætter modstanden jo hårdere du træner, er perfekt til den seriøse træning. Du finder en rød regulator på vandtanken som kan varierer grundmodstanden i fire trin.

Lifefitness laver motionsudstyr og maskiner i samme kvalitet og pris som Proteus Fitness med hovedsæde i Taiwan der også er et anerkendt mærke indenfor træningsmaskiner og udstyr som løbebånd, gåbånd, spinningcykler og selvfølgelig også romaskiner.

 

Hvordan virker en romaskine med vandmodstand?

Typen adskiller sig ved, at modstanden er med vand.

For enden af romaskinen finder du en stor rund tank, der skal fyldes med vand for at skabe modstand. Svinghjulet med årer går igennem vandet, når du trækker i håndtaget og derved skaber modstanden.

Modstanden er kraftigere med vand end med luft, da vand er meget tættere end luft. Og modstanden øges, når du ror hurtigere og sænkes ved at ro langsommere.

De fleste nyere maskiner har 3-4 modstandsniveauer, der ændres i kadence ved mængden af vand indhold i tanken.

Se også: Hvad træner en romaskine?

Fordele ved romaskiner med vand?

  • Realistisk roning
  • Robuste maskiner
  • Æstetiske romaskiner
  • Kan give en hård træning

Ulemper ved maskiner med vandmodstand?

  • Prisen
  • Få modstandsniveauer
  • Fylder meget

Din kommentar?