brug et billig håndvægtsæt til hjemmetræning

Håndvægtsæt til hjemmetræning

Et godt eller billig håndvægtsæt? Hvis du vil styrke kroppen, musklerne og måske tabe noget vægt, er håndvægte det gode udstyr til træningen. Og hvorfor ikke lave styrketræning hjemme frem for i motionscentret der både er dyrere og mere tidskrævende.

Du kan finde gode billige håndvægte sæt blandt træningsudstyr til hjemmet, og helt ligesom udvalget er stort, kan du også købe hos rigtig mange steder. Den nemme måde er en af de mange webshops. Her kan du i ro og mag finde frem til det rigtige og få det tilsendt.

Vi har fundet forskellige håndvægte i både 1, 2, 5, 10 og flere størrelser i forskellige mærker. Inspirationen giver dig det nemme og hurtige overblik over muligheder indenfor håndvægte sæt.

 

Abilica powerbox er et billigt sæt

 

ForhandlerTotalprisLæs mere
829,00 Til butik →

Hvis du skal lave styrketræning hjemme, hvor du skal træne forskellige muskelgrupper, så har du brug for forskellige vægt størrelser. Det kan du få med dette sæt fra Abilica med en totalvægt på 15 kg.

Du får 2 stk. forkromede justerbare stænger med en længde på 35 cm/2.5 kg. Og selvfølgelig også gevindlåse til.

Sættet kommer med 8 x 1 kg. forkromede vægtskiver og 4 x ½ kg. skiver. Stænger og skiver kommer med en huldiameter på 30 mm. så du kan bruge disse med andre Abilica stænger og skiver.

Sættet er pakket i en praktisk kuffert, der ikke fylder ret meget. Måske det perfekte til at træne med i din lejlighed, hus eller andet sted. Ulempen er selvfølgelig, at du skal skifte vægtskiver ved at skrue spinlåse af og på. Og låsesystemet er helt klart den største ulempe ved dette sæt. Ret ofte vil du opleve, at låsen bliver løsnet når du træner, så du skal ofte efterspænde hvilket kan være irriterende.

Det justerbare powerbox sæt er velegnet til træning af arm, ryg, skulder og squat øvelser. Og du kan lave gode vægtkombinationer med 2 kg, 5 kg, 7kg, 10 kg, 12kg. og 15 kg.

 

 

 

 

Viking 30 kg. håndvægtsæt

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.299,00 Til butik →

Et andet sæt der også kommer til en billig pris, er Viking 30 kg. håndvægte sættet der giver mulighed for mere styrke med de 30 kg.

Du får et sæt med 2 håndvægtstænger i XL størrelse i 43 cm. x 31 mm. og dertil 12 vægtskiver.

De 12 vægtskiver kommer i form af 4 vægtskiver af 1,25 kg og 8 x vægtskiver a 2,5 kg. Og selvfølgelig 4 stjerne lukkemekanismer der skal være med at sikre, at vægtskiverne ikke falder af. Husk dog at efterspænde mens du træner, for de kan have en tendens til at løsne sig.

Sættet fylder lidt mere end Abilica powerbox, men giver også større mulighed for at lave styrketræning hjemme frem for i motionscentret. Det fede ved dette sæt er, at skiverne er skånsomme mod dit gulv, så du kan træne uden underlag.

Derudover kommer vægtstængerne med riller til det gode greb under træningen.

 

 

 Abilica Trio

køb det lette håndvægte sæt til kvinder

ForhandlerTotalprisLæs mere
619,00 Til butik →

Abilica Trio er et lille kompakt sæt med 3 x 3 håndvægte.

Du får 2 x 1 kg. 2 x 2 kg. og 2 x 3 kg. håndvægte i støbejern. Vægtene er beklædt med skridsikker neopren kappe, som gør dem mere behagelige at træne med i forhold til ”rå” jern, der slider noget ekstra på huden.

Sættet kommer med et praktisk stativ til opbevaring af de 3 sæt håndvægte til forskellig let træning f.eks. sammen med kropsvægt øvelser.

 

 

 

 

Omni Select 2,5 – 25 kg. sæt med stativ

køb omni select håndvægtsæt

ForhandlerTotalprisLæs mere
4.799,00 Til butik →

Omni Select stativ med 2 justerbare håndvægte i en robust kvalitet.

Sættet består godt nok kun af 2 vægte, men du får dog samme ydelse som 10 håndvægte. Du kan justerer vægten på håndvægtene fra 2,5 kg og op til 25 kg. Her kan du justerer i 2,5 kg spring.

Prisen er høj, men du får et praktisk redskab der giver mulighed for mange og tunge øvelser. Samtidig giver dette sæt dig orden, da du slipper for at have en masse vægte liggende.

Du får flot udstyr som holder orden, og samtidig i en kvalitet der er god at bruge til træning. Helt ligesom prisen for tilsvarende enkeltvis vægte fra 2,5 kg og op til 25 kg. ofte vil være en del højere.

 

 

 

 

Odin krom håndvægtsæt 1 – 10 kg (110 kg i alt)

køb et robust håndvægte sæt i chrome

ForhandlerTotalprisLæs mere

Odin håndvægt med 10 håndvægte i krom. Du får et sæt i en professionel kvalitet med vægte der er holdbare og slidstærke. Helt ligesom du får et godt greb, da vægtene har nubret grebsflade.

Sættet indeholder 10 x 2 vægte af:

 • 2 x 1 kg
 • 2 x 2 kg
 • 2 x 3 kg
 • 2 x 4 kg
 • 2 x 5 kg
 • 2 x 6 kg
 • 2 x 7 kg
 • 2 x 8 kg
 • 2 x 9 kg
 • 2 x 10 kg

Velegnet til hjemmetræning hvor det giver mulighed for at lave forskellige styrkeøvelser, og velegnet til familiebrug også.

 

 

 

 

Håndvægte 2-9 kg. inklusiv stativ

find de billige håndvægtsæt

ForhandlerTotalprisLæs mere
2.999,00 Til butik →

Et håndvægte sæt der går fra 1 kg. og op til 9 kg. Du får et sæt med HEX håndvægte i en robust kvalitet, hvor greb er fint uden brug af handsker, men træningshandsker kan dog spare dig for hård hud i hånden, som naturligt vil komme med meget træning.

Sættet vejer sammenlagt 70 kg. og kommer med Abilica Rack 6 stativ.

Sættet indeholder udover stativet, vægte af:

 • 2 x 2 kg
 • 2 x 3 kg
 • 2 x 4 kg
 • 2 x 5 kg
 • 2 x 6 kg
 • 2 x 7 kg
 • 2 x 8 kg
 • 2 x 9 kg

 

 

 

 

Peak Fitness neopren håndvægtsæt 1-5 kg

køb Peak Fitness Neopren Håndvægtsæt 1-5 kg.

ForhandlerTotalprisLæs mere
2.999,00 Til butik →

Et lille håndvægtsæt fra 1 – 5 kg. fra Peak Fitness. Håndvægtene er med neopren beklædning og i 6 sekskantet design.

Til dig der ikke skal løfte tungt men bruge vægte i forbindelse med andre øvelser, giver disse vægte et godt greb for hænderne, og sved gør ikke overfladen glat.

Sættet består af 5 par håndvægte fra 1 til 5 kg.

 

 

 

 

Odin håndvægte sæt 1-3 kg. med stativ

stativ samt håndvægte på 1, 2 og 3 kg

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.299,00 Til butik →

Et lille håndvægte sæt der består af 3 håndvægte fra 1 til 3 kg.

Håndvægtene er med sekskantet design og beklædt med vinyl. Designet gør, at vægtene ikke triller som det runde design vil kunne gøre. Helt ligesom vægtene forlænger levetiden i forhold til holdbarhed.

Du får 2 x 1 kg. 2 x 2 kg og 2 x 3 kg. Derudover medfølger der et stativ, hvor vægtene kan opbevares.

 

 

 

 

Håndvægte 10-20 kg. inkl. stativ

køb det tunge håndvægte sæt

ForhandlerTotalprisLæs mere
8.104,00 Til butik →

Et håndvægte sæt med 5 x 5 håndvægte i størrelser fra 10 – 20 kg. Sættet kommer i en høj kvalitet, som gør det perfekt både til motionscentret som dig der ønsker god kvalitet til hjemmetræningen.

Sættet er designet som sekskantet og indeholder:

 • 2 x 10 kg
 • 2 x 12,5 kg
 • 2 x 15 kg
 • 2 x 17,5 kg
 • 2 x 20 kg

Der medfølger også Abilica Dumbbellrack Maxi stativ til at rumme de forskellige HEX håndvægte.

 

 

 

 

Peak Fitness Neopren 1-8 kg. med stativ

køb et peak fitness stativ med vægte

ForhandlerTotalprisLæs mere
3.199,00 Til butik →

Peak Fitness håndvægte sæt med neoprene vægte. Sættet indeholder 8 x 2 håndvægte fra 1 – 8 kg. størrelser. Og med til, får du også et Chrome Peak Fitness stativ til at opbevare de forskellige vægte.

Neopren sekskantet håndvægte så vægtene ikke falder på gulvet, og giver et godt greb også når du sveder.

 

 

 

 

MX55 justerbare håndvægte inkl. stativ

justerbare håndvægte sparer rigtig meget plads

ForhandlerTotalprisLæs mere
5.999,00 Til butik →

MX55 justerbare håndvægt med vægt størrelser fra 4,5 kg. til 25 kg. Og med stativ til opbevaring af de to håndvægte. Sættet svarer til 10 sæt håndvægte.

Justerbare håndvægte i den høje kvalitet og prisklasse. Sættet giver dig mulighed for den varieret træning, hvor du også kan løfte tungt. Håndvægtene virker ved, at du skifter vægt med intervaller på 2.25 kg. Det gør du ved at dreje på den gule drejeknap.

 

Hvorfor og hvilke håndvægtsæt?

Fordelen ved at bruge håndvægte til træningen, er, at et godt fleksibel håndvægtsæt ikke kræver ret meget plads til din hjemmetræning. Derudover, kan et enkelt sæt faktisk give dig en rigtig varieret træning. Her kan du træne hele kroppen bare ved hjælp af et par vægte. Og træning med håndvægte kan være lige så god eller en bedre træning, da du både skal træne teknik og kilo fremfor f.eks. en træning på stationær maskine.

Justerbare håndvægte kan give dig alle disse fordele. De fylder ikke meget frem for faste håndvægte. Og du kan sagtens nøjes med et enkelt par til øvelser som f.eks. hjemme handvægtsøvelser til en pæn overkrop med mere. Dog vil det være en fordel, at udvide træningsudstyret med en træningsbænk med tiden, da denne giver dig mange flere muligheder.

Når du skal finde det rette sæt til hjemmetræningen, er det vigtigt at vide hvor tung håndvægten skal være i kilo. Her skal du beslutte dig for, om du vil træne tungt til at skabe store muskler, eller om du vil træne let til at skabe markeringer. Et godt udgangspunkt er, at hvis du kun kan tage 4-5 gentagelser med en håndvægt, så er den nok for tung. Hvorimod 15-20 gentagelser betyder at vægten er for let. Midt imellem er det perfekte og er den vægt der passer for de flest mennesker, men dog skal du tage forbehold for formålet med vægten.

 

Hvilke krav skal du stille til dine håndvægte?

Når du skal finde håndvægte i sæt, så er et godt forkromet sæt altid det gode sikre valg. Du får nemlig med det forkromet sæt, noget udstyr der stort set ikke kan slides op. Dog skal du stille krav til dit sæt. Og her kan du bruge disse gode råd til at finde det helt rigtige for dig.

 • Låseskrue: Hvis du køber et sæt, hvor du skal skifte rundt på vægtene under træningen, så køb altid med låseskrue. En skruenøgle tager for lang tid og er for irriterende at rode med under træning.
 • Rigtig greb: Sørg altid for at købe et sæt der kommer med rillede eller facetslebne greb. Det vil give mere hård hud, men du taber ikke vægten under træning på grund af sved. Det hårde hud kan klares med træningshandsker til styrketræningen.
 • Længde: Køb sættet med stænger der tillader nok vægte på siderne. Der er nødvendig så låseskruerne ikke sidder løst, hvis der kommer for mange vægte på.
 • Vægt: Sørg for at købe et sæt med tilpas stor vægt. Det giver dig mulighed både for at træne hvad du kan klare nu, men også mulighed for at optimerer lidt fremefter.

No Responses

Din kommentar?