gaveideer indenfor motion & sport

4 gaveideer indenfor motion & sport du kan overraske med

Har du lysten til at forkæle din partner med noget fysisk udfoldelse og nyt, så overvej om ikke disse gaveideer indenfor motion & sport kunne være den sjove ide til ham eller hende der gerne vil prøve nye spændende ting – Du kan med fordel finde mere inspiration indenfor gaveideer på Gavekom.dk.

Du finder selvfølgelig rigtige mange forskellige gaveideer indenfor træning, motion og sport, hvor elektroniske gaveideer som pulsure, træningsapps og andre gadgets som disse, er blevet populære. Du finder dog også andre sjove ting, hvor måske de lidt anderledes ting som han eller hun ikke kender til, men som kan være den sjove ting der giver en ny passion.

Elektroniske trænings ting

køb et pulsure som den gode trænings gave til hendeElektronik er blevet et nødvendigt udstyr i den daglige træning for mange. Hvad end det er i løb, cykel eller lignede udenfor eller indenfor i motionscentret, så bliver apps og ure brugt hyppigt til optimering af træningen.

Det kan være hårdt at komme i gang med den aktive livsstil men når først man er i gang, så tager lysten ofte til og man finder nye måder at presse træningen på.

Her er træningsapps som der findes et hav af, med til at udvikle nye ideer, sjovere træning og ikke mindst, en træning hvor du presser dig selv til at blive bedre. Fitness Buddy appen giver dig et hav af træningsøvelser via video form, som kunne være den fede ide.

Pulsure er et andet værktøj som mange vælger at bruge. Perfekt til at holde motivation oppe og presse sig selv. En simpel gaveide som rigtig mange bruger til træning er et par gode høretelefoner. Her kunne et par trådløse som koster det mere, være en perfekt gave til ham eller hende.

Slackline

køb en sjov slackline i gave

Til hende eller ham der gerne vil bruge sin krop og ikke kun til at løbe eller få store muskler, kunne en slackline være det sjove træningsudstyr til balance, koordinering og som også kan give sved på panden.

gå på line med slackline der nemt og hurtigt kan spændes ud mellem to punkter. En god udendørs sportsaktivitet som kan bruges i haven, parken, skoven eller parkeringspladsen og noget der er for alle. Du træner nemlig balancemusklerne og perfekt som genoptræning eller som supplement til kampsport og skiløb.

Personlig fodbold træning

træningsgaven til manden der har alt

En trænings gave til ham der har alt eller bare vil optimerer sin fodboldtræning til det optimale, kunne være en personlig træning af en tidligere divisionsspiller. Her får modtageren mulighed for at komme omkring teknikken og det mentale, som jo er hvad der adskiller de professionelle fra alle motionister.

En sjov og anderledes gaveide indenfor sport, hvor drengen måske vil elske at blive bedre til sin fodbold.

Introduktion til selvforsvar

giv et kampsport kursus som sports gave

Giv den sjove oplevelse der måske kan gå hen og danne grobund for en ny hobby. Her er introduktion til selvforsvar hvor du får 3 timers undervisning i de bedste teknikker. Hvis man aldrig har prøvet kampsport indenfor selvforsvar før, så kunne det tænkes at de ting og træning man lærer her, gør at man fanger interesse for “sporten”. Kamsport er rigtig mange forskellige discipliner hvor karate, tai chi, taekwondo, MMA, boksning m.m. alle har forskellige træninger, metoder og teknikker, så der er rig mulighed for at opleve en ny fed sport der giver super god fysisk træning.Gem