En personlig træner kan hjælpe dig i helt mål

En personlig træner kan hjælpe dig i helt mål

Har du trænet længe for at nå et mål, men oplever at du ikke rykker dig nærmere målet uanset, hvor meget du træner? Vil du gerne smide de sidste 5 kilo eller øge din styrke, måske komme dig efter skader? Måske synes du, at du efterhånden har prøvet alt – men har du også prøvet at få hjælp fra en personlig træner? Hvis ikke bør du seriøst overveje det. Det vil typisk få dig det sidste stykke hen til dit mål.

Har du et mål du ikke kan nå?

Der er ikke noget mere irriterende end følelsen af virkelig at arbejde for noget, men bare ikke rykke sig ud af stedet uanset, hvor hårdt man træner. Du løber og løber, men du bliver ikke hurtigere. Eller du træner nogle bestemte muskler intensivt uden, at de bliver større eller mere markerede. Så er det nu, du skal erkende, at du har brug for hjælp fra en professionel træner. En personlig træner med speciale i at få mennesker til at yde deres bedste ved lige nøjagtigt, hvad der skal til for, at du rykker det sidste stykke hen mod dit mål.

Måske træner du forkert

Selvom du træner meget er det ikke sikker du træner rigtigt. Det vil sige, at du måske kommer til at modarbejde det, du gerne vil, fremfor at rykke nærmere dit mål. Det er ikke altid så enkelt som man lige skulle tro, når det drejer sig om kroppen. Derfor er det en super god ide at kunne sparre med en, der er uddannet lige netop i at kunne tilrettelægge din træning, så den gavner dig bedst muligt.

Mentale barrierer kan bremse dig

Nogle personlige trænere arbejder også meget med at styrke det mentale. De mentale faktorer er væsentlige for dine præstationer og din generelle trivsel. Sammen med den rette ernæring kan det at arbejde med din mentale indstilling til træningen og din målsætning, være et rigtig godt redskab til at nå derhen, hvor du drømmer om. Man kan sætte mange forhindringer op for sig selv, som man ikke er bevist om, og som bliver ved med at så i vejen for det, du gerne vil. Den personlige træner vil tage fat i disse ting og sammen med dig finde ud af, hvordan du kan takle dem, så de ikke spænder ben for dig.

Skal du i gang igen?

Hvis du er i en situation, hvor du gerne vil i gang med at træne igen efter en længere pause, kan det også være rigtig godt at benytte dig af den viden en personlig træner har. Ofte lægger man for hårdt ud, fordi man tænker på, hvad man kunne klare, da man stoppede med at løbe, cykle, styrketræne eller, hvad det var, du dyrkede tidligere. Man glemmer simpelthen, at man skal trænes op igen og, at det skal gå stille og roligt så muskler, sener, ledbånd og åndedræt kan følge med. Gør man ikke det bliver man hurtigt skadet og må holde pause igen eller man mister gejsten, fordi det bliver for hårdt og træls. Ved at bruge en personlig træner undgår du skader, og du undgår at miste modet, fordi du ikke kan klare det, du kunne engang. Den personlige træner forstår at motivere dig og lægge et program, der gør det muligt for dig at komme i form stille og roligt.

Giv dig selv den gave

Hvis du har en drøm om at gennemføre noget bestemt, så giv dig selv den gave det er at få hjælp fra en personlig træner. Du vil takke dig selv når du har nået det ønskede resultat.

Din kommentar?