køb et knæbind til sport

7 knæbind der kan forebygge, støtte og smertelindre dit knæ/led

Hvis du elsker at dyrke sport eller træning men måske har knæproblemer, kan et knæbind ofte være et godt hjælpemiddel til støtte og lindre eventuelle smerter under træningsøvelser.

Dit knæ er et sårbar og vigtig led i kroppen, da knæene både sikrer stabiliteten, men også bærer din kropsvægt. Hvis du har seriøse problemer med knæ, så skal du selvfølgelig finde årsagen til problemet. Men de mindre og midlertidige smerter der kan opstå under løb, cykling, fodbold, crossfit, styrketræning og andet der ikke er seriøs udholdenhedstræning, her kan udvalget af knæbind være god til opvarmning og under træning. Og netop de bedste knæbind er, hvad du finder i denne lille guide/test.

 

Bamboo Pro selvvarmende knæbind

hvilket knæbind skal jeg vælge

Forhandler Totalpris Læs mere
0,02 Til butik →
223,10 Til butik →
249,00 Til butik →

Bamboo Pro er et selvvarmende knæbind med bambus trækul. Dette er med til at udsende infrarøde stråler og negativer ioner der aktiverer din kropsvarme. Knæbindet er velegnet til dig der dyrker sport, hvor knæbindet hjælper med blodcirkulationen, muskelspændinger, stivhed, ømme led, restitution og generelt ømhed som et massageapparat eller andet, ikke kan afhjælpe.

Hvis du har stivhed eller hævelser under træning, kan dette Bamboo Pro være med at stabiliserer knæet. Du finder bindet i størrelse small til x-large.

 

 

 

 

Mabs knæbind

køb knæbind til korsbåndsskade

Forhandler Totalpris Læs mere
142,00 Til butik →

Mabs knæbind er med til at varme, aflaste og støtte knæet under træning. Det er velegnet til som støttebandage til sportsskader, springerknæ, inflammationstilstand og lignede. Hvis du har nedsat blodcirkulation, skal du konferer med din læge angående brug af knæbind.

Knæbindet fra Mabs er onesize og passer til knæ omkreds fra 29 – 42 cm. Knæbindet er fremstillet i NeoTex og har en god elastisk form. Du kan vaske knæbindet ved maks. 40 grader.

 

 

 

 

Adidas Support Performance knæbind

køb knæbind til meniskskade

Forhandler Totalpris Læs mere
309,00 Til butik →

Adidas Support Performance knæbind kommer i small, medium, large og x-large størrelse. Den viste model er i large model, hvor priserne er ret forskellige. Medium modellen kan du finde til næsten halv pris lige nu, så den viste pris er kun retvisende for large knæbindet.

Adidas knæbindet er velegnet til dig der dyrker sport eller anden træning, hvor knæbindet er med at holde knæet varm og støtte dine bevægelser. Adidas knæbindet er med til at give et mildt pres der fremmer blodcirkulation og forebygger betændelse.

Knæbindet er fremstillet i åndbar neopren materiale, og glider ikke ned ved hjælp af indbygget silikoneindlæg. Der er dobbelt kompression og god komfort.

 

 

 

 

Rehband RX Knee Sleeve

køb støttebind til løberknæ

Forhandler Totalpris Læs mere

RX knæbind fra Rehband findes i 3, 5 og 7 mm. størrelser. Du får et populært knæbind med stærk kompression, der er velegnet til dig som har brug for stabilisering under bevægelseskrævende træning.

Rehband knæbindet er fremstillet i SBR/neopren med kompressionseffekt der giver varme til led, muskler og kan forøge blodcirkulationen. Knæbindet sidder godt under træningen, hvor det følger kroppens bevægelser og giver dig mulighed for at træne hårdt i den pågældende sportsgren.

 

 

 

 

Futuro Classic knæstøtte

back on track knæbind

Forhandler Totalpris Læs mere
0,02 Til butik →

Futuro Classic knæstøtte er velegnet til dig, der dyrker fodbold, håndbold og andet træning hvor knæet skal have hjælp til blive stabiliseret.

Knæbindet er fremstillet i et luftig og hudvenlig materiale der samtidig er ganske tyndt materiale. Det gør støttebindet velegnet, når du skal løbe eller skifte position, hvor tykkere knæbind ofte kan være hæmmende for bevægelserne.

Futuro Classic kommer i small, medium og large størrelser, hvor large er 43 – 49,5 cm.

 

 

 

 

Futuro Sport knæ bandage

futuro knæbind til springerknæ

Forhandler Totalpris Læs mere
324,00 Til butik →

Futuro Sport bandage til knæ kan smertelindre ved at støtte muskler og led under træning. Knæ bandagen kommer i small, medium og large størrelse, hvor small dækker fra 33 – 38 cm. og large dækker 43 – 48 cm.

Futuro Sport high-tech støttebandage er fremstillet i polartec og neopren materiale. Det giver dig et knæbind der er åndbar, blødt og har en god elastisk form som ikke hæmmer, når du f.eks. træner fodbold, styrketræning eller andet.

 

 

 

 

Futuro Comfort lift knæbandage

futuro knæbind crossfit

Forhandler Totalpris Læs mere
149,00 Til butik →

Futuro Comfort lift knæbandage kommer i et komfortabelt materiale. Knæbindet er tyndt og fremstillet i et åndbart dual-stretch Power Knit materiale der er anatomisk udformet, så du får en god beskyttelse af led samt god pasform.

Brug Comfort Lift til støtte af dit stive eller skadet knæ. Det er selvfølgelig ikke beregnet som erstatning for lægelig bistand og vil heller ikke løse knæproblemer.

Knæstøtten kan købes i small, medium og large størrelser. Bindet kan ikke vaskes i maskine.

 

Hvad er knæbind?

Som navnet siger, er det støtte til knæet under træning/sport. Her kan det være boldsport, løb eller måske under vægttræning, at du har behov for støtte til stabilisering af knæ.

Du finder forskellige modeller hvor knæbind også kaldet knee sleeve, er fremstillet i neopren som glides henover knæet for at sidde fast. Et støttebandage også kaldet knee wrap, er fremstillet i elastik materiale der vikles om knæet i en spiral. Her er knee wraps ofte brugt til styrketræning hvor der f.eks. løftes tungt i squat stativet.

Helt ligesom med håndleds- ankelvægte, håndledsstøtte, sportstape, ankelstøtte, knæskinne, skoindlæg, ankelbind, albuebind og andet, er et knæbind ikke noget der løsner knæproblemer, men skal kun bruges som knæbind til meniskskade, slidgigt, støtte eller lindring under udførelse. Hvis du bruger knæbind frem for at søge læge ved knæproblemer, kan du ofte gøre mere skade end gavn ved at bruge hjælpemidlet.

 

Vælg det rigtige knæbind?

Knæbind der også kaldes knee sleeves på engelsk, kommer i forskellige typer og størrelser som vist med de forskellige modeller. Og her gælder det selvfølgelig om at vælge det rigtige bind ud fra størrelse og type.

Størrelser på knæbind

  • 3 mm: 3 mm tyk knæbind er tyndt og kan være velegnet som støtte til atleter, hvor kontrollen over knæet måske bliver dårligere i takt med træningen. Bruges ofte til længere udholdenhedstræning.
  • 5 mm: 5 mm tyk knæbind er allround knæbind til løb, sport eller motionscenter hvor du har behov for ekstra støtte til knæet – f.eks. ved løberknæ.
  • 7 mm: Den noget tykkere knæbandage kan være velegnet til genoptræning eller hvor du f.eks. løfter tung vægttræning. Bedst velegnet til kortere træningsaktiviteter end 3 og 5 mm. størrelserne.

Typer af knæbind

Helt ligesom tykkelser er forskellige, så finder du selvfølgelig også forskellige typer hos Matas, Sportsmaster, Intersport, Apoteket, Sport24, Coop m.m. Her er de gængse typer disse:

  • Neoprenbind: Giver en varmende effekt og den lette stabilisering af knæet.
  • Knæwrap: Bruges af professionelle til stabilisering af knæled, og skal som sådan ikke bruges til længerevarende træning som f.eks. en fodboldkamp.
  • Knæstrop: Bruges ofte i forhold til springerknæ eller osgood-schlatter, og bør som sådan ikke bruges fordi du lider af slidgigt eller andet.
  • Puder: Det klassiske bind til at beskytte mod kontakt, hvor du ofte finder bløde eller hårde puder på, der beskytter når du spiller håndbold, volleybold eller måske kører på inliners.

Du finder også knæbind med skinne, velcro, magneter, skideskinner m.m. hvor det dog ofte skal bruges ud fra konsultation med læge eller andet professionel sundhedspersonale.

Din kommentar?