køb et knæbind til sport

7 knæbind der kan forebygge, støtte og smertelindre dit knæ/led

Hvis du elsker at dyrke sport eller træning men har knæproblemer, kan et knæbind ofte være et godt hjælpemiddel til støtte og lindre eventuelle smerter under træningsøvelser.

Dit knæ er et sårbar og vigtig led i kroppen, da knæ både sikrer stabiliteten, men også bærer din kropsvægt. Hvis du har problemer med knæet, skal du selvfølgelig finde årsagen til problemet. Men de mindre og midlertidige smerter der kan opstå under løb, cykling, fodbold, crossfit, styrketræning og andet, kan udvalget af støttebind være god til opvarmning og under træning.

Og netop de bedste knæbind er, hvad du finder i denne lille guide/test. Vi har ikke selv testet, men fundet modeller fra forskellige test, testsider og anmeldelser.

 

Bamboo Pro selvvarmende knæbind

hvilket knæbind skal jeg vælge

ForhandlerTotalprisLæs mere
224,00 Til butik →
249,00 Til butik →

Bamboo Pro er et selvvarmende knæbind med bambus trækul. Dette er med til at udsende infrarøde stråler og negativer ioner der aktiverer din kropsvarme.

Knæbindet er velegnet til dig der dyrker sport, hvor knæbindet hjælper med blodcirkulationen, muskelspændinger, stivhed, ømme led, restitution og generelt ømhed som et massageapparat eller andet, ikke kan afhjælpe.

Hvis du har stivhed eller hævelser under træning, kan dette Bamboo Pro bind være med at stabiliserer knæet. Du finder bindet i størrelse small til x-large.

 

 

Mabs knæbind

køb knæbind til korsbåndsskade

ForhandlerTotalprisLæs mere

Mabs knæbind er med til at varme, aflaste og støtte knæet under træning. Det er velegnet til som støttebandage til sportsskader, springerknæ, inflammationstilstand og lignede. Hvis du har nedsat blodcirkulation, skal du konferer med din læge angående brug af knæbind.

Knæbindet fra Mabs er onesize, og passer til knæ omkreds fra 29 – 42 cm. Knæbindet er fremstillet i NeoTex og har en god elastisk form. Du kan vaske knæbindet ved maks. 40 grader.

 

 

Adidas Support Performance knæbind

køb knæbind til meniskskade

ForhandlerTotalprisLæs mere
299,00 Til butik →
309,00 Til butik →
309,00 Til butik →

Adidas Support Performance knæbind kommer i small, medium, large og x-large størrelse. Den viste model er i large model, hvor priser er forskellige i forhold til størrelser. Medium modellen kan du finde til næsten halv pris lige nu, så den viste pris er kun retvisende for large knæbindet.

Adidas knæbindet er velegnet til dig, der dyrker sport eller anden træning. Et støttebind der hjælper til at holde knæet varm og støtte dine bevægelser. Adidas knæbindet givet et mildt pres der øger blodgennemstrømningen og forebygger betændelse.

Knæbindet er fremstillet i åndbar neopren materiale, og glider ikke ned ved hjælp af indbygget silikoneindlæg. Der er dobbelt kompression og god komfort.

 

 

Rehband RX Knee Sleeve

køb støttebind til løberknæ

ForhandlerTotalprisLæs mere
249,00 Til butik →
287,00 Til butik →

RX knæbind fra Rehband findes i 3, 5 og 7 mm. størrelser. Du får et populært knæbind med stærk kompression, der er velegnet til dig som har brug for stabilisering under bevægelseskrævende træning/sportsgrene.

Rehband knæbindet er fremstillet i SBR/neopren med kompressionseffekt. Støttebind med varme og kompression til led, muskler og øge blodcirkulationen. Knæbindet sidder godt under træningen, hvor det følger kroppens bevægelser og giver dig mulighed for at træne hårdt i den pågældende sportsgren.

 

 

Futuro Classic knæstøtte

back on track knæbind

ForhandlerTotalprisLæs mere
200,00 Til butik →

Futuro Classic knæstøtte er velegnet til dig, der dyrker fodbold, håndbold og andet træning hvor knæet skal have hjælp til blive stabiliseret. Bindet kan hjælpe med mere kontrollerende og stabile bevægelser, dog kun til en grad.

Knæbindet er fremstillet i et luftig og hudvenlig materiale, der samtidig er ganske tyndt materiale. Det gør støttebindet velegnet til løb eller skifte position, hvor tykkere knæbind ofte kan være hæmmende for bevægelserne.

Futuro Classic kommer i small, medium og large størrelser, hvor large er 43 – 49,5 cm.

 

 

Futuro Sport knæ bandage

futuro knæbind til springerknæ

ForhandlerTotalprisLæs mere
-0,02 Til butik →

Futuro Sport bandage til knæ kan smertelindre ved at støtte muskler og led under træning. Knæbandager kommer i small, medium og large størrelse, hvor small dækker fra 33 – 38 cm. og large dækker 43 – 48 cm.

Futuro Sport high-tech støttebandage er fremstillet i polartec og neopren materiale. Det giver dig et knæbind der er åndbar, blødt og har en god elastisk form som ikke hæmmer, når du f.eks. træner fodbold, styrketræning eller andet.

 

 

Futuro Comfort lift knæbandage

futuro knæbind crossfit

ForhandlerTotalprisLæs mere
149,00 Til butik →

Futuro Comfort lift knæbandage kommer i et komfortabelt materiale. Knæbindet er tyndt og fremstillet i et åndbart dual-stretch Power Knit materiale der er anatomisk udformet, så du får en god beskyttelse af led samt god pasform.

Brug Comfort Lift til støtte af dit stive eller skadet knæ. Det er selvfølgelig ikke beregnet som erstatning for lægelig bistand, og vil heller ikke løse knæproblemer.

Knæstøtten kan købes i small, medium og large størrelser. Bindet kan ikke vaskes i maskine.

 

Hvad er knæbind?

Som navnet siger, er det et støttebind til knæet under træning/sport. Her kan det være boldsport, løb eller måske under vægttræning, at du har behov for støtte til stabilisering af knæ.

Knæbind også kaldet knee sleeve, findes i forskellige modeller der er fremstillet i neopren. Bindet glides henover knæet for at sidde fast.

Støttebandage også kaldet knee wrap, er fremstillet i elastik materiale, der vikles om knæet i en spiral. Her er knee wraps ofte brugt til styrketræning hvor der f.eks. løftes tungt i squat stativet.

Helt ligesom med håndleds- ankelvægte, håndledsstøtte, sportstape, ankelstøtte, knæskinne, skoindlæg, ankelbind, albuebind og andet, er et knæbind ikke noget der løsner knæproblemer.

Støttebindet skal kun anvendes som støtte til meniskskade, slidgigt eller lindring under udførelse. Hvis du bruger knæbind frem for at søge læge ved knæproblemer, kan du ofte gøre mere skade end gavn ved at bruge hjælpemidlet.

Vælg det rigtige knæbind?

Støttebindet kan købes i forskellige typer og størrelser som vist med de forskellige modeller. Og her gælder det selvfølgelig om, at vælge det rigtige bind ud fra størrelse og type.

Størrelser på knæbind

  • 3 mm: 3 mm tyk knæbind er tyndt. Velegnet som støtte til atleter, hvor kontrollen over knæet måske bliver dårligere i takt med træningen. Bruges ofte til længere udholdenhedstræning.
  • 5 mm: 5 mm tyk knæbind er allround knæbind til løb, sport eller motionscenter, hvor du har behov for ekstra støtte til knæet – f.eks. ved løberknæ.
  • 7 mm: Den noget tykkere knæbandage kan være velegnet til genoptræning eller hvis du løfter tung vægttræning. Bedst velegnet til kortere træningsaktiviteter end 3 og 5 mm. størrelserne.

Typer af knæbind

Helt ligesom tykkelser er forskellige, så finder du selvfølgelig også forskellige typer hos Matas, Sportsmaster, Intersport, Apoteket, Sport24, Coop m.m. Her er de gængse typer disse:

  • Neoprenbind: Giver en varmende effekt og den lette stabilisering af knæet.
  • Knæwrap: Bruges af professionelle til stabilisering af knæled, og skal som sådan ikke bruges til længerevarende træning som f.eks. en fodboldkamp.
  • Knæstrop: Bruges ofte i forhold til springerknæ eller osgood-schlatter, og bør ikke bruges fordi du lider af slidgigt eller andet.
  • Puder: Det klassiske bind til at beskytte mod kontakt, hvor du ofte finder bløde eller hårde puder, der beskytter når du spiller håndbold, volleybold eller måske kører på inliners.

Du finder også bind med skinne, velcro, magneter, sideskinner m.m. hvor det dog ofte skal bruges ud fra konsultation med læge eller andet professionel sundhedspersonale.

Knæbind af bambus

Hvordan du kan vaske støttebind

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke størrelse knee sleeves kan man købe?

Du kan købe knæbind i størrelser 3 mm, 5 mm, og 7 mm.

Hvordan skal du bruge knæbindet?

Brug knæbindet når du skal i gang med at træne. Dvs under opvarmning og selve træning/sporten. Tag knæbindet af når du er færdig, for det skal ikke bruges til andet end støtte under træningen

Kvem skal bruge et støttebind?

Hvis du har diffuse, midlertidige eller mindre alvorlige problemer omkring knæene, anbefales det at bruge knæbind.

Din kommentar?