Fodvarmer test til at finde den bedste testvinder

Hvorfor ikke bruge en god fodvarmer til dine kolde fødder?

Lider du af kolde fødder, og søger en fodvarmer til massage og varme af fødderne i 2021?

En varmer kan være helt perfekt når den kolde tid nærmer sig. At stikke dine fødder ned i en fodvarmer og måske med massage, er top velvære. Og derfor har vi i denne fodvarmer test / guidet fundet et udvalg af de bedste eller populære modeller. Modellerne er ikke testet her på siden, men valgt ud fra diverse test og anmeldelser af produkter. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over muligheder til bedre velvære.

 

Beurer FWM50 elektrisk fodvarmer m. massage


Forhandler Totalpris Læs mere
493,00 Til butik →
493,00 Til butik →
549,00 Til butik →
596,25 Til butik →
599,00 Til butik →

Beurer FWM50 er en ganske god elektrisk fodvarmer, der ikke bare kan give varme til fødderne, men også fungerer som en fodmassage maskine.

FWM50 fra tyske Beurer kommer med Shiatsu massage. Her kan du bruge fodvarmeren til at varme fødderne op på de kolde efterårs- og vinteraftener. Det kan kombineres med massage funktionen. Du kan også vælge at bruge maskinen til hver sin egenskab.

Modellen er med åndbart materiale og inderforing i blødt microfiber materiale, der lever op til øko-tex 100 standard. Foret kan vaskes i vaskemaskinen ved maks. 30 grader.

 

 

Beurer FW20 fodvarmer


Forhandler Totalpris Læs mere
368,00 Til butik →
374,00 Til butik →
384,00 Til butik →
384,00 Til butik →
599,00 Til butik →

En anden model fra tyske Beurer er FW20 modellen. Denne kommer også med åndbar og blødt teddy for, der giver dig den bløde og komfortable varme oplevelse til fødderne.

Helt ligesom FWM50 har FW 20 turboopvarmning og bløde materialer til komfort for fødderne. Og netop komforten og den gode teknik til varme, er bedste grund til hvorfor du skal købe denne model frem for andre.

FW20 har 3 temperaturindstillinger der reguleres med medfølgende håndbetjening. Og helt ligesom Beurer varmetæppe, varmepude og andet, kommer FW20 også med det avancerede Beuer Safety System BBS til sikring mod overophedning.

Materialer opfylder øko-tex 100 standarden, der gælder for alle Beurer produkterne. FW20 fodvarmer er fremstillet med inderforing i blødt microfiber materiale.

 

 

Beurer FWM45 fodvarmer med massage


Forhandler Totalpris Læs mere
319,00 Til butik →
442,00 Til butik →
449,00 Til butik →
449,95 Til butik →
499,00 Til butik →

Beurer FWM45 fodvarmer er næsten identisk til FWM50, hvor denne model kommer med vibrationsmassage.

Materialet kommer i blødt teddyfleece til overfladen og åndbar microfiber. Modellen har aftagelig ledning, men kan ikke vaskes i maskine.

Teknikken byder på to massageniveauer og to varmeniveauer. En fin fodvarmer hvor FWM50 dog virker som det bedre køb i forhold til teknik og ydelse. Fodvarmer og massage teknik som du også finder i Beurer massagestole.

 

 

Medisana FWS 60257


Forhandler Totalpris Læs mere
281,00 Til butik →
304,00 Til butik →
420,00 Til butik →

Medisana FWS 60257 model er en billigere fodvarmer til at varme fødderne. Du finder modellen til forskellige priser på tilbud ved Jysk, Føtex, Elgiganten, Harald Nyborg, Wupti m.m. fra tid til anden.

Medisana fodvarmeren har mikrofiberplys og en blød, åndbar kerne. Foret kan tages af og maskinvaskes ved maksimal 30 minutter. Modellen er rummelig og kan bruges op til skostørrelse 46.

Du får tre justerbare temperaturindstillinger, der er standard ved de fleste modeller i både den billige som dyre prisklasse. Vægten er omkring et kilo, så modellen er velegnet til at flytte ind til lænestolen eller sofaen og få varmet fødderne foran fjernsynet.

 

 

Primosana PFV10 varmer


Forhandler Totalpris Læs mere
349,00 Til butik →

Primosana PFV10 er en lignede model i samme pris og ydelse. Du får en onesize fodvarmer der passer op til skotørrelse 47. PFV10 fodvarmeren har tre temperaturindstillinger. Sikret mod overophedning og har autosluk efter 90 minutter.

Modellen kommer med fleece og foret med blødt teddy. Du kan tage foret af og vaske i vaskemaskinen ved 30 grader.

 

 

Nordic fodvarmer & massager

køb den kombineret massage og fodvarmer

Forhandler Totalpris Læs mere
495,00 Til butik →

Denne model er en kombineret fodvarmer og massager(hvad gør fodmassage?), der kan give dig dobbelt op på velvære.

Nordic fodvarmer og massageapparat til fødderne kan varme de kolde fødder godt op. Helt ligesom du ved hjælp af fjernbetjeningen, kan skiftet og vælge mellem to forskellige varmeindstillinger og styrker på massagen.

Fleeceforet er i en dejlig blød kvalitet, som du kan tage ud og vaske.

 

Hvad og hvilke fodvarmere?

Du finder forskellige fodvarmere, hvor udvalget kan dække over disse typer:

  • Fodvarmer til hjemmebrug med tilslutning til stikkontakten
  • Infravarme fodvarmer som supplerende og energivenlig varmekilde
  • Infravarme fodvarmer på arbejdsplads til kontormiljøer, hvor individer trives ved forskellig temperatur
  • Fodvarmer til støvler, ski og engangsmodeller som Acezzi fodvarmer m.m.