Køb sengeklodser til ældre

Sengeklodser / møbelforhøjer kan være det smarte hjælpemiddel til ældre

Der findes mange hjælpemidler til ældre indenfor bevægelse, personlige ting og til boligen. Her er sengen, sengeborde, lænestole og andet, det gængse udstyr som du opholder dig i og bruger på daglig basis.

Møbler som sofa, stol og seng skal være muligt at komme ind og ud af. Og her kan sengeklodser / møbelforhøjer være med til at forhøje sengen, så du får nemmere ved at komme ud af den. Vi har fundet et udvalg af forskellige benforhøjere til inspiration, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over mulighederne.

 

Sengeforhøjer – 7 cm. & 22 cm.

Et sæt i slagfast plast med 4 sengeforhøjere til at hæve sengen. Men kan også bruges til andre møbler med fire ben som lænestolen eller sofaen.

En enkel benforhøjer der kan klare en maks. belastning på 150 kilo. Du finder modellen i to højder; 7 og 22 cm.

Benforhøjerne kan stables når de ikke bruges, så de fylder mindre. Et godt hjælpemiddel på højde med køreskinner, badestole og andet der gør livet nemmere.

 • Sæt med 4
 • belastning 150 kg.
 • Pris: 245,- & 395,- kr.

 

 

 

 

Benforhøjer til møbler – 10 cm. & 25 cm.

Et sæt med fire benforhøjere i sort til dine møbler der kommer i middelhøjde eller en model på hele 25 cm.

Sættet kommer med en ekstra højde på 10 cm. eller 25 cm. der kan være med at gøre det nemmere at komme op fra lænestolen eller ud fra sengen.

Modellen på 10 cm. kommer med indvendig mål på 8,7 x 8,7 cm. som er velegnet til almindelige og relativ store ben. Udvendig er målet 15,5 x 15,5 cm. Materiale er i plastik.

 • Sæt med 4
 • Højde 10 & 25 cm.
 • belastning 115 kg.
 • Pris: 245 & 455,- kr.

 

 

 

 

Forhøjerklods i træ – 8 eller 14 cm.

Denne klods i træ er en billig forhøjerklods til sengen eller anden møbel. Du kan nemlig købe den til kun 145 kr. Den dansk produceret klods i fyrretræ kan højdejusteres med 8 eller 14 cm.

Træklodsen virker med hulstørrelse på 60 mm. Undersiden kommer med en rille så klodsen kan bruges som forhøjer til en seng med meder.

Modellen i fyrretræ kommer med en maks. belastning på 150 kg. pr. klods.

 • Fyrretræ materiale
 • belastning 150 kg.
 • Højdeindstilling 8 eller 14 cm.
 • Pris: 145,- kr.

 

 

 

 

Møbelforhøjer – Højdeindstilling fra 4 til 10 cm.

Denne regulerbare møbelforhøjer kan indstilles fra 4 til 10 cm. Modellen har en trinløs indstilling, som du kan aflæse på ydersiden.

Du får en robust kvalitet i denne pakke med 4 stk. Modellen kan nemlig klare en maksimal belastning på 700 kg.

Benforhøjeren kan kun bruges til bordben, stoleben eller andet møbel med en maks. tykkelse på 7 cm.

 • Højdeindstilling fra 4 til 10 cm.
 • ben tykkelse 7 cm.
 • Materiale: plastik
 • Pris: 695,- kr.

 

Sengeklodser til ældre

Hvis du er blevet opereret i knæ, hofte eller andet, kan højden på din seng være svær at komme ud af. Og det gør sig ofte også gældende når du bliver ældre. En lav højde er anstrengende at komme op fra, helt ligesom det kan være svært at komme ned og sidde inden du ligger dig. Derfor vil en benforhøjer være en smart og nem måde gøre livet nemmere i hverdagen.

Forhøjerklodser til møbler

En forhøjerklods som de viste modeller, kan bruges til forskellige møbler som hæve sengen, lænestolen eller sofaen.

Du finder som regel to højder. Her gælder det om at vælge mellem den lave højde på 7-8 cm. og den høje forhøjer på 22 cm. Som udgangspunkt bør du nok vælge den lille model, da 22 cm. er meget at forøge højden med.

Materiale er som regel i enten plastik eller træ. Træklodser ser enkle ud, hvor de kommer med nedsænkninger/huller til sengebenene. Plastik modellerne er som regel udformet så de omslutter benene, og kommer med en sikkerhedskant så benene ikke glider.

Hvad du skal kigge efter?

Det er vigtigt at vælge en robust forhøjer, så sengen står lige så stabilt med dem på som uden. Her gælder det om at bruge en forhøjer med stort grundareal, så stabiliteten er god.