massageapparat test til at finde bedste

11 massageapparater til dine trætte & ømme muskler

Gør det ondt at komme ud af sengen, i ryggen, nakke, ben eller andet? Stive, ømme muskler, spændinger, stress m.m. er noget de fleste kender. Og her kan du ofte lindre og afhjælpe problemerne med udstyr som massagepuder, massagestole og andre massageapparater som alternativ eller i led med massør eller fysioterapeuter.

Vi har fundet et udvalg af de bedste og populære modeller til især skulder, nakke og ben i denne massageapparat test. Modellerne er fundet fra anmeldelser, anbefalinger og testvinder modeller fra forskellige uafhængige test. Hurtig og nem overblik over forskellige muligheder i 2021.

 

Beurer MG 100 massageapparat

køb testvinder massageapparat

ForhandlerTotalprisLæs mere
818,00 Til butik →
818,00 Til butik →
949,00 Til butik →
1.199,00 Til butik →

Beurer MG 100 infrarød massageapparat får gode anmeldelser af brugere og kåret som testvinder for ydelse og kvalitet. Du får et apparat der kan bruges til ømme muskler på ben, skulder m.m. Du betjener MG100 modellen med to glidefaste håndtag.

Med denne type får du infrarød lys/varme og 4 forskellige massageprogrammer. Det giver let bankende dybdevirkende massage med afspændende effekt. Du kan vælge mellem 5 forskellige hastigheder og der medfølger 4 massagehoveder.

Beurer MG 100 kan bruges til hele kroppen og har 2 glidefaste håndtag. Men ulempen ved denne type apparat er, at du får svært ved selv at betjene den på ryggen. Helt ligesom maskinen kan virke lidt ubehagelig, når du rammer knogler. Og du vil komme til at køre over knoglerne, hvis du masserer skuldre eller toppen af ryggen. Når det er sagt, så er modellen god til give en effektiv lindring af trætte og ømme muskler.

 • 4 massageprogrammer
 • 5 massagehastigheder
 • ON/Off infrarød lys og varme
 • Vægt: 1,4 kg

 

 

Beurer MG 70 massageapparat

infrarød massageapparat virker det

ForhandlerTotalprisLæs mere
559,00 Til butik →

Beurer MG 70 er en mindre model end MG 100, hvor du kan opnå massage til den halve pris. MG 70 modellen kommer med 2 massagehoveder og infrarød der afgiver varme til huden. Shiatsu massage maskine der kan bruges på de fleste steder af kroppen til ømme og stive muskler.

Beurer apparatet har kun 1 program og 1 hastighed med justerbar intensitet. Håndtaget kan tages af, så du dels kan masserer bedre og apparatet fylder mindre til opbevaring.

 • 1 program / 1 hastighed
 • 2 massagehoveder
 • Infrarød
 • Vægt: 1,1 kg

 

 

Beurer MG 21 massageapparat

massageapparat nakke bedst i test

ForhandlerTotalprisLæs mere
299,00 Til butik →
299,00 Til butik →
299,00 Til butik →

Beurer infrarød MG 21 er i den billige prisklasse og har 3 udskiftelige massagehoveder.

Tyske Beurer finder du de fleste steder som Elgiganten, Power, Bilka, Biltema, Imerco, Matas, Coop m.m. hvor produkter er i gedigen kvalitet. Beurer MG 21 massageapparat med varme har ikke med de mange muligheder som dyre modeller, men kan være effektiv nok for dig til at blødgøre ømme muskler og lindre infiltrationer.

 • 3 udskiftelige overflader
 • 2 funktionsindstilling
 • Vægt: 350 gram

 

 

Beurer MG 80 massageapparat med infrarød varme

 massageapparat nakke bedst i test

ForhandlerTotalprisLæs mere
749,00 Til butik →
799,00 Til butik →
899,00 Til butik →

Beurer MG 80 giver dig god brugervenlighed, betjening, kvalitet og ydelse. Modellen er anbefalet i flere test og af brugere for sin brugervenlighed, nem at bruge og god til den lette massage.

MG80 kan bruges til dybdemassage med trommemassage og er med infrarød varme til lindring. Modellen kommer med 2 forskellige massagehoveder i forskellige indstillinger. Designet er udformet, så du nemt kan håndtere apparatet på ben, læn eller andet sted.

 • 2 massagehoveder
 • Infrarød varme
 • Trommemassage

 

 

Beurer MG 55 massageapparat

køb massagemaskiner hos elgiganten, power, biltema m.m.

ForhandlerTotalprisLæs mere
359,00 Til butik →
399,00 Til butik →

Beurer MG 55 er en ældre model der er blevet kåret testvinder i den billige prisklasse. Modellen der koster 3 – 400 kr. kan være det gode billige apparat der masserer dine ømme muskler efter sport, slidtage m.m.

Maskinen fra tyske Beurer der er kendt for blodtryksmålere, eltandbørster, fodvarmer, køkkenvægte, fodmassage maskiner og meget andet, giver dig en robust holdbarhed og fin ydelse i elektrisk udstyr til hjemmebrug.

Ydelsen giver dig trommemassage der kan justeres i intensitet. Og du får også varmefunktion der kan øge blodcirkulationen og løsne musklerne.

 • 3 hoveder
 • Infrarød/varmefunktion
 • Vægt: 1 kg

 

 

Beurer FM 200 Achillomed massage

opnå massage i hjemmet med apparater

ForhandlerTotalprisLæs mere
-0,02 Til butik →
1.499,00 Til butik →
1.599,00 Til butik →
1.638,00 Til butik →
2.138,00 Til butik →

Beurer FM 200 akillessenemassage maskine til dig der behov for at lindre smerte omkring akillessenen og hælen. Apparatet med sit specifikke design, sætter sine begrænsninger i forhold til at masserer andre steder. Men hvis du kender til begyndende eller vedvarende smerte omkring akilleshælen og senen, kan investeringen være en smart ting.

Beurer FM 200 er med 6 roterende massagehoveder, der kan indstilles på 2 hastigheder og dreje begge veje. Du kan justerer højde og bredde i forhold til at passe dig.

 • 6 massagehoveder
 • 1 program
 • 2 hastigheder
 • Vægt: 2,6 kg

 

 

Beurer MG147 Shiatsu massagepude

Brug Beurer massagepude til ældre

ForhandlerTotalprisLæs mere
499,00 Til butik →
599,00 Til butik →
795,00 Til butik →

Beurer MG 147 Shiatsu massagepude til nakke, skuldre, ryg og ben i mellem prisklassen. Puden giver shiatsu massage ved hjælp af 4 roterende massagehoveder der imiterer håndens massagebevægelser. Massagehovederne kan bevæge sig i begge retninger og har indbygget varmefunktion.

Betrækket er aftagelig, og i åndbar mesh materiale der kan vaskes.

 • 4 massagehoveder
 • 2 massageretninger
 • Lys og varme funktion
 • Åndbar mesh betræk

 

 

WAO Jasmin massagestol

køb den populære Iwao jasmin stol til massage

ForhandlerTotalprisLæs mere
24.995,00 Til butik →

Massage i den høje kvalitet og pris, kan opnås med udvalget af massagestole(massage stol test). Og her finder du de populære WAO modeller. WAO Jasmin massagestol er en høj kvalitet og samtidig en billig model fra WAO.

Du får en massagestol med 2D massage, kropsscanning, infrarød varme, lufttrykmassage og andre funktioner der kan bruges til at lindre, forbygge og give generel velvære i dagligdagen.

Se også: De bedste massagesæder til bil, kontor og hjemmet

En massagestol er en stor investering til privat brug, og derfor du ofte finder dem i firma og institution brug. Men hvis du har økonomien til privat brug, er teknikken i de moderne stole ganske høj. Og ydelsen kan ofte hjælpe med ømme og stive muskler, give afslapning, lindre ryg- og nakke problemer m.m.

 • 2D massage
 • Automatisk massage
 • Infrarød varme
 • Kropsscanning
 • Refleksterapi
 • Gua Sha massage fodsål
 • Lufttrykmassage

 

 

Beurer FM 39 fodmassage

Køb en god kvalitets fodmassage maskine uden vand

ForhandlerTotalprisLæs mere
538,00 Til butik →

Beurer FM 39 fodmassage maskine kan være den gode investering til ømme fødder eller hjælpe med dårlig blodcirkulation. FM 39 fodmassage apparatet har 6 massagehoveder og 2 massage niveauer. Det giver dig mulighed for at imiterer zoneterapi og afhjælpe dårlig blodcirkulation i dine fødder.

En maskine der kan bruges i lænestolen som i kontorstolen på arbejde, kontor m.m.

 • 6 massagehoveder
 • 2 massage hastigheder
 • Shiatsu

 

 

Zenkuru nakkemassage

køb et massageapparat til nakken

ForhandlerTotalprisLæs mere

Zenkuru nakkemassage apparat der også kan bruges på ben, fødder og ryg. Brug apparatet til at løsne spændinger i nakken som gives med shiatsumassage. Helt ligesom du kan opnå bedre blodcirkulation og lindre ømhed og smerter.

Du får en massagekrave med varmefunktion til shiatsumassage. Zenkura apparatet byder på 3 forskellige massageprogrammer med 2 forskellige hastigheder. Massagen gives via 4 roterende massagekugler der kan dreje begge veje.

Modellen er nem at styre og sidder ganske komfortabel. Du tilslutter apparatet til en almindelig stikkontant. Populær model på højde med Zenkuru fodmassageapparat.

 • 3 massageprogrammer
 • 2 hastigheder

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er massageapparat?

Et massageapparat er typisk den håndholdte maskine der kan bruges til massage og lindring af musklerne. Men du finder mange forskellige priser, formål og typer. For som vist med ovenstående modeller, finder du også massagestole, fodmassage maskiner, maskiner til nakke, maskiner til fødder m.m. Helt ligesom du finder mange forskellige mærker som Novafon, OBH Nordica, Jomi, Delfin, Beurer, Chiroform og andre.

Hvordan virker massageapparat?

Ideen bag alle typer af massageapparater er, at efterligne samme bevægelser som du finder hos en massør.

Maskinen hvad end det er til fod og læg, en stol eller den håndholdte maskine, virker ved elektriske impulser der skaber resonans i musklerne. Derved opnår du at musklerne begynder at slappe af/bliver afspændte.

Hvordan virker infrarød massageapparat?

I dag kommer de fleste maskiner efterhånden med infrarød massage. Der er en lille forskel på uden og med infrarød. For med infrarød funktion tilfører du musklerne varme, som er med til at opløse spændinger. Helt ligesom det infrarøde lys hjælper på væv og muskler.

Hvordan virker ultralyd massageapparat?

Ultralyd massageapparat er mere avanceret og findes i de dyre maskiner. Her virker det ved, at ultralyd bølger sendes gennem kroppen og som først stopper når der rammes knogle. Det giver dig dybdemassage, der kan være en effektiv måde at lindre smerte.

Der er ingen forskning som konkret kan påvise, at det virker. Men helt ligesom med andre elektriske apparater som skægtrimmer, krøllejern, mikroovn, køleskab, robotstøvsugere og andet, finder du gode modeller og dårlige. Og derfor skal du selvfølgelig gøre op med dig selv, om du vil give det mere for ekstra funktioner som ultralyd.

 

Din kommentar?