køb praktiske sko til ældre mænd og damer

Sko til ældre – Gode modeller der er udviklet til senior brug

Søger du sko til ældre? Her på siden har vi fundet et udvalg af dame og herresko, der er gode til f.eks. hævede fødder og ankler. Hvad end det er hjemmesko eller almindelige sko, har du som senior måske problemer, diabetes eller følsomme fødder. Her vil sko, der er fleksible omkring de problematiske områder som knyster, gigt m.m. give dig den bedre komfort.

Se udvalget af sko herunder, hvor du finder forskellige typer af sko både til damer og mænd.

 

Sko til ældre mænd

Udvalget her dækker over forskellige hjemmesko, klassiske og afslappet herresko.

 

New Feet klassisk herresko med fri hæl

Hvis du søger en klassisk udseende herresko, kan denne New Feet klassiske model med fri hæl, måske være det rigtige. Skoen lukkes med snørebånd og kommer i et sort gennemfarvet kalveskind.

Skoen giver en god pasform med OnSteam foer og en 6 mm. udtagelig protektor sål. Skoen er god til dig med diabetes, da OnSteam foer ikke bliver hård ved slid, og dermed nedsætter dannelse af slidsår.

 

 

Ekstra bred New Feet herresko med velcro lukning

Tidløs New Feet sko der er velegnet til hævede fødder. Skoen er ekstra bred og i strækskind, som giver plads til bandager, og de klassiske hævede fødder for mange seniorer.

Materialer er i glat kalveskind og OrthoStretch. Strækskind gør, at skoen tilpasser sig dine fødder og ikke omvendt. Det gør skoen velegnet til dig der måske har knyster, hammertæer eller gigt.

Lukningen er med velcro, som gør skoen nem at få af og lukke, hvor et langt skohorn kan være det gode supplement som hjælpemiddel.

 

 

New Feet herre hjemmesko i glat skind

Et par tidløse hjemmesko i et glat kalveskind. Skoen er dejlig afslappet og nem at komme i og ud af. Den kommer nemlig uden hælkappe, så du glider direkte i den.

Et par hjemmesko med en god rummelighed, som gør den velegnet til ømme fødder. Sålen er af gummi, så du kan gå udenfor også uden at slide skoen hurtigt ned.

Du kan tage den 6 mm. indersål ud, hvis du vil tilpasse med anden sål.

 

 

Bred Sporty New Feet snøresko

En sporty sko med en ekstra bred størrelse og snørebånd, der gør skoen velegnet til følsomme fødder.

En bedre rummelighed og snørebånd så du kan tilpasse skoen, giver mere luft til ømme steder på/i foden.

New Feet snøreskoen til mænd kommer med en stabil hælkappe, så du får en optimeret gang.

 

 

Ekstra bred New Feet herresandal med regulerbar hælkappe

Hvis du søger en sandal med ekstra plads, er denne New Feet herresandal måske det rigtige.

Sandalen kommer i et tidløst udtryk, og kommer med en ekstra bred størrelse til dig med diabetes, hammertæer eller gigt.

Den er syet i olieimprægneret kalveskind. Sandalen kommer med en stødabsorberende 6 mm. protektor sål.

 

 

Sko til ældre damer

Se udvalget af damesko der er velegnet til seniorer med følsomme fødder i forhold til gigt, diabetes m.m.

 

New Feet damesko i sand

En klassisk damesko i slim design, der dog kommer i en mere rummelig størrelse end den normale damesko.

Fordelen ved skoen er lukningen. Du lukker skoen med velcro-remme, hvilket er fordel, hvis ryg, hofte, knæ gør det svært at nå fødderne.

Materialet er i stræk-skind. Det giver skoen mulighed for at give sig, hvilket gør den velegnet til dig med gigt eller knyster.

 

 

Dame hjemmesko i uld uden hælkappe

Denne hjemmesko i uld, er med til at holde fødderne varme. Og i en rummelig størrelse der er velegnet til dig med følsomme fødder.

En fugttransporterende hjemmesko med velcrolukning, der gør det muligt at spænde ind og ud alt efter dine fødders behov.

Uldhjemmeskoen kommer med gummisål, så du ikke slider skoen ned, hvis du bruger den udenfor på terrassen eller måske tømmer postkasse. Skoen kommer med en stødabsorberende API-indlægssål med en god svangstøtte til unødig slitage i fodledet.

 

 

New Feet damesko i sort læder med lille hælløft

En anden klassisk damesko kan være denne sko med snørebånd fra New Feet.

Oversiden af skoen kommer i stræklæder helt ligesom de andre vist modeller, som gør det muligt for skoen at forme sig omkring foden frem for omvendt.

Skoen kommer med en lille hælløft, og indlæg til en god svangstøtte. En sko der er velegnet til fødder der måske lider under diabetes eller gigt.