få en flad mave som kvinde via kost

Tips til at få en flad mave som kvinde via kost – Den rigtige kost!

Der findes forskellige tidspunkter af året hvor de fleste af os gerne vil tabe os, og det er omkring jul, nytår og før sommeren står for døren.

Du vil ligesom mange andre nok også smide nogle kilo. Årsagen eller motivet er sikkert af samme årsag, som folk der gerne vil have en fladere mave omkring jul, nytår og før sommeren, hvilket er, at du gerne vil fremstå meget bedre overfor andre.

Få en flad mave som kvinde via kost ved at erkende, at den bedste måde at tabe sig på er at indrømme, det er en “kamp”. Denne kamp foregår hele året rundt. Hvilket betyder, at du skal gøre noget i hverdagen for den flade mave.

Det gode tips til at få en flad mave er nemlig at spise maven fladere. Men så sandelig også at vide hvordan kosten kan være en forhindring til at opnå det du vil.

 

En fladere mave opnås ved at starte med kosten

Kost er vejen frem til at tabe sig! Når du skal tabe dig, er det første og “nemmeste” sted at starte – kosten. Det er nemlig kosten, der giver dig succes eller fiasko vedrørende det med at smide nogle kilo.

Kosten er det vigtigste, men det betyder dog ikke, at træningen i form af muskel og konditionstræning ikke hjælper, for gode træningsøvelser til flad mave giver dig en hurtigere opnåelse af målet. Derudover skal kroppen altid strammes op, når du smider noget vægt. Og derfor er fysisk- og muskeltræning en nødvendig ting sammen med slankekuren.

 

Hold dig væk fra de hvide kulhydrater

Kulhydrater skal bruges hvis du også vil træne. Kulhydrater giver kroppen den energi der kræves til at presse dig selv rent fysisk. Men med hensyn til vægttab er de forkerte kulhydrater en dum ide.

Hold dig væk fra hvide kulhydrater såsom pasta, hvidt brød, ris, kartofler og lignede. Derimod skal du satse på de gode kulhydrater der kommer fra fibre.

Fibre er en vigtig ingrediens for kroppen og vægten. Anbefalingen for indtagelse af fibre udgør 45 gram dagligt for mænd og 21 gram for kvinder. Grunden til, at du skal spise lidt mere fiberindhold der ikke kommer fra hvide kulhydrater er, at du får en bedre mæthedsfornemmelse, tilfredshed og ikke mindst at fibrene simpelthen indeholder meget mindre fedt.

 

Husk at få de rigtige fedtstoffer

Når du skal tabe dig gælder det om at spise det rigtige. Dette inkluderer også fedtstoffer, bare det er de rigtige fedtstoffer.

Spis avocado en hel del mere, for avocado indeholder nemlig monomættet fedt, der kan hjælpe til  f.eks. at stabiliserer blodsukkeret.

Hvis du har for meget udsving på blodsukkeret, så stimulerer det til samling af fedtdepoter især omkring mave og hofte ved kvinder, hvilket er stedet, hvor de fleste gerne vil smide noget fedt fra.

Derudover så er det stærkt tilrådeligt at spise fisk, for fisk indeholder nemlig meget omega 3 fedtsyre. Det skal du også have inkluderet i kosten som det nødvendige fedt, der samtidig giver det ekstra boost til den fysiske træning.

Opnå en flad mave med den perfekte mavebøjning, hvilket dog kræver, at du har disse kostvaner på plads først, så begynd at ændre det i den ugentlige kostplan med det samme, hvor du på Alt her, kan få inspiration til en sund kostplan.