Sund frokostordning gavner vægttab

Sund frokostordning gavner vægttab – Læs hvorfor det er noget for jer

De fleste af os prøver at efterleve det med sundhed og vægten. Teorien bag det at tabe sig, er ganske simpel. Men i praksis er det lidt mere kompliceret. Her gælder det først og fremmest om at antal kalorier der kommer ind, skal ud igen.

En sund frokostordningen gavner vægttab. Det er kosten der afgører om du taber dig eller ej. Og motionen der hjælper med at sætte fart på processen. Og her er den daglige frokost en afgørende element.

I firmaer, kontorfællesskaber og lignede med 8-10 medarbejder eller flere, hvor der måske ikke er kantine eller stort veludrustet køkken, er en frokostordning det smarte valg og hvorfor ikke den sunde kost.

En sund frokostordning som du finder ved Kejserindens Gryder i Albertslund, København, er gavnligt for alle hvad end du er medarbejder eller arbejdsgiver. Som arbejdsgiver der ”optimerer” sundheden i medarbejderstaben vil kunne opleve en forøget effektivitet. Som medarbejder vil du opleve en højere effektivitet i både humør og aktivitet.

 

Hvorfor lige frokostordning i forhold til vægttab?

5 dage om ugen spiser mange deres hovedmåltid til frokost i firmaet. Og der findes mange lækre buffeter med kost der måske ikke ligger højest på sundhedspyramiden. Men maden rangerer måske højt i forhold til smag og oplevelse, som ofte leder en til at tage lidt mere end godt er. Det kan også være at der ikke er nogen kantine eller køkken, hvor takeaway mad i den usunde kategori måske er blevet en tradition for den daglige frokost.

Derfor vil en sundere linje uden at være fanatisk, være en god ide til at overveje en frokostordning eller firmafrokost. Alle vinder ved en sundere kost der giver energi til at tænke klart. Og som kan hjælpe med vægttab der fremmer den generelle sundhed.

Fordele ved en frokostordning:

  • Du kan vælge en sund frokost
  • En frokostordning giver en varieret kost
  • En frokostordning er fradragsberettiget i firmaet
  • Fælles frokost skaber sammenhold i firmaet
  • Du slipper for at tage madpakke eller vælge takeout junk
  • Begrænset oprydning

 

Hvordan frokostordning?

Du som arbejdsgiver kan tilbyde den færdige frokostpakke der leveres direkte til kantinen/køkken eller andet og som er klar til servering. Her kan der vælges mellem forskellige muligheder så der er for alle, hvad end det kan skyldes religiøse, vegetariske eller sundhedsrelateret ting.

Du får ofte mulighed for at tilrette menuen som i ønsker. Der kan ofte vælges mellem mange slags menuer hos de større cateringfirmaer i København eller Århus.

 

Forberedelse er nøglen til den sunde linje

Ligesom med alt andet er forberedelse ofte nøglen til at få succes. Her kan en frokostordning selvfølgelig ikke stå alene, hvis der skal forbrændes kalorier. Men at ændre den dårlige vane der måske indtager dagens højeste kalorie indtag, er absolut en god start.

Resten af tiden fra du står op til du går i seng, skal du også ændre nogle dårlige vaner for at opnå en sundere livsstil og ikke mindst, vægttab.

Her er det simple og sunde trick, at drikke masser af vand i løbet af dagen. Drik en halv liter vand en halv time før du spiser et hovedmåltid, og så vil du nok opleve at du ikke spiser den tilsvarende mængde mad som du ellers plejer at gøre.

Vand renser affaldsstofferne i kroppen ud. Og kan også være med til at regulerer din mæthedsfornemmelse. Problemet er bare, at for mange af os glemmer at drikke vand frem for sodavand, juice, te, mælk, saftevand og andet i løbet af dagen.

Motivation og vaneændringer som udskifte sukkerholdige drikke med vand er, hvad der hjælper dig til at tabe dig. Her gælder en sund kostplan til vægttab og motion

No Responses

Din kommentar?