Hvordan taber man sig i ansigtet?

Hvordan taber man sig i ansigtet?

Hvordan taber man sig i ansigtet?

  • Du ændrer til en sund livsstil
  • skærer ned på dårlige kalorier
  • begynder at dyrke motion eller træne jævnligt

Så “nemt” taber du dig i ansigtet OG på resten af kroppen.

Du kan ikke punktforbrænde fedt et enkelt sted på kroppen!!

Tv-Shop, skønhedsdronninger, reality stjerner og lignede mennesker der beretter om mirakel cremer som årsag til skønheden eller redskaber der tilbyder løsninger til punktforbrændingen, er alt sammen mere eller mindre humbug.

Et træningsredskab vil træne musklerne det specifikke sted, men det er dog ikke ensbetydende med, at du smider fedtet. Og en creme vil aldrig nogensinde kunne ændre fysikken.

 

Fedt og kroppen

Hvis du har unødvendigt fedt i ansigtet, som du gerne vil have væk, er du ikke ene. Tendens til æblekinder eller dobbelthage er dog ikke altid forbundet med overvægt, for du kan være genetisk anlagt.

Din kropsbygning er ifølge genforskere omkring 50 procent arvelig. Og i forhold til fedt og vægttab betyder det, at dette fedt er det sidste som forsvinder. Kroppen er så ubarmhjertig, at den selv bestemmer hvor fedtet er samlet, og måske noget af dit fedt sidder i ansigtet. Her er fedtdepoterne ofte under hagen eller i kinderne som knoglestrukturen bestemmer placeringen af.

Men der er dog løsninger, hvor løsningen er helt det samme som hvordan du taber dig på hofterne, maven, numsen eller måske lårene, og ofte vil du faktisk smide lidt fedt i ansigtet som det første.

 

3 sunde programmer/bøger til motivation, kost, træning og nå målet

Kom i gang

Køb Kom i gang med Mascha Vang & Anne Bech

Mascha Vang & Anne Bech

Guide til gudinde krop

Guide til gudindekrop er baseret på FIT-metoden, Firming Intensive Training

Anne Bech

Mission sund krop

inspiration til nem og sund mad til alle dagens måltider

Michelle Kristensen

 

Sandheden om at tabe sig i ansigtet?

Undersøgelser viser, at kvinder der griner meget, har mindre sandsynlighed for at tage på i ansigtet(gælder også for mænd). Og det er egentlig ganske logisk. Ansigtet er fyldt med muskler, og rigtig mange af dem bliver aktiveret når man griner. På denne måde fungerer det at grine og smile, som at træne sine muskler i fitnesscenteret, her behøver du bare ikke et fitnesscenter, eller noget redskaber for den sags skyld.

Når musklerne i ansigtet er aktive, så lige som resten af kroppen, træner du dem. Her omdanner du så småt fedt til muskler, hvilket er det helt rigtige der skal ske. Når du griner, bliver der frigivet endorfiner i kroppen. Endorfiner er den videnskabelige betegnelse for glæde.

Almindelig styrketræning virker også som en måde hvordan du taber dig bedst.

Lav noget hvor du virkelig presser dig selv. For når du laver noget hårdt arbejde, kan vi ikke undgå at lave grimasser. Så styrketræning hjælper ikke blot på musklerne rundt omkring på kroppen, men også dem du har i ansigtet.

 

Cremer til ansigtet

Der findes et hav af cremer til at give dig en stram hud i ansigtet, og her er der nogle ting vi skal være opmærksomme på.

Hvis du oversætter ”tab af fedt i ansigtet” på Google, får vi utrolig mange resultater, der lover det ene eller det andet. Fugtgivende cremer der er sunde, er altid godt for huden, men helt ligesom alle andre cremer du kan smøre i hovedet, vil de ikke give dig vægttab.

 

Kirurgisk indgreb

Jeg vil ikke anbefale dig et kirurgisk indgreb i ansigtet på nogen måde, ikke med mindre du lider af sygdom diagnostiseret af lægekyndig folk.

Det er forskelligt hvad kirurger tager for at fjerne fedt i ansigtet. Ofte bliver det kaldt noget fancy som ansigtsløft, eller den velkendte indførelse af botox, som opstrammer og ikke fjerner fedt.

Konsekvenser ved kirurgisk indgreb kan være, at du mister følelsen i ansigtet. Dette er den hyppige negative effekt, som et eller andet sted burde sende et signal om, at du ikke bør bruge denne metode – Med mindre en læge tilskynder det som middel mod sygdom.

 

Sådan taber du dig i ansigtet og resten af kroppen

For at tabe dig skal du lægge dit liv om. Drop de usunde vaner som sukker, sodavand, slik og forkerte fedtstoffer.

Husk at en slankekur er over et bestemt tidsrum, hvorimod det at ændre vane er lig med noget varigt. Hvis du ændrer dine usunde vaner til sunde vaner, vil du opnå det vedvarende vægttab. hvor middelhavskost og lignede er en livsstilsændring mere end en slankekur.

For at få succes med at tabe tabe dig på den naturlige måde, bør du lave ændringer i hverdagen over etaper frem for at droppe alt på en gang. Måske du er personen, der kan skære alt fra og leve sundt og godt fra dag et. Men de fleste personer er dog vanedyr, og derfor vil det ikke være nemt at skære alt fra på en gang.

Begynd også at dyrke motion og her er lidt bedre end ingenting. Gå en tur hver aften, løbe 3 gange om ugen på løbebånd, parken eller i skoven, begynd at dyrke yoga, vægttræning eller noget helt andet. Og så kan du selvfølgelig lave øvelser, til at stramme ansigtet op.

 

Øvelser til at slanke ansigtet

Du kan træne musklerne i ansigtet med enkle øvelser, som du nok bør lave alene, for man kan godt se en smule dum ud under udførelsen.

  • Træn kæbemusklerne ved at åbne munden op så højt du kan, så ørerne reagerer og luk munden igen som bid. Gør dette 10-20 gange i træk.
  • Luk læberne sammen og flyt dem så langt til siderne som muligt frem og tilbage
  • Hold læberne samlet og lav skiftevis smil og kysse ansigt 10-20 gange
  • Luk øjnene og åben munden. Åben øjnene og luk munden samtidig – gør dette 10 gange
  • Fyld luften i kinderne og hold det et par sekunder, hvorefter du puster ud.
  • Ud med tungen så langt som muligt og bevæg den rundt 30-60 sekunder
  • Vip hovedet bagover og hold det 10 sekunder

Du kan med fordel se denne video med ansigts yoga, som du kan bruge til at træne ansigtet: