De bedste fitness apps til rejsen

De bedste fitness apps til rejsen? Få lidt inspiration her

Der er ingen grund til at droppe den daglige motion, bare fordi du tager på ferie. Med fitness apps har det aldrig været nemmere at holde formen ved lige, når du rejser. Der findes apps til din smartphone, der er bedst til den i forvejen aktive ferie, mens andre er gode til at få smidt de få minutters effektiv træning ind i løbet af dagen, som gør en stor forskel.

Vi har samlet de bedste apps, der hjælper dig med at få trænet, når du er ude at rejse. Så kan du nemlig både nyde ferien og få ladet batterierne op, uden at du kommer helt ud af form.

 

7 minutters daglig motion

The Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout App er en virkelig god gratis app, som du kan hente til både iOS og Android. Denne træningsapp hjælper med at klemme lidt god træning ind i løbet af dagen. Som navnet antyder, så tager det kun 7 minutter. Og det eneste, du skal bruge, er en stol, så er du klar til dagens øvelser. Appen guider dig igennem en række overskuelige øvelser, som du kan justere intensiteten på. The Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout App er perfekt til hurtige træningsøvelser på den travle ferie.

 

Den personlige træner

Fitstar Personal Trainer er som at have din helt egen personlige træner, der kan hentes til iOS og Apple Watch. Du kan sætte en række mål alt efter niveau og ambitioner. Appen giver dig hele tiden feedback, så du altid ved, hvor tæt du er på dit mål. Fitstar Personal Trainer er en god hjælp, når du skal holde dig i form, hvad enten du er derhjemme eller på farten.

 

Til aktiv ferie

Mange kender allerede den populære trænings app Endomondo, der er den mest populære fitness- og motionsapp i Danmark. Endomondo har nogle fantastiske coaching features, der hjælper dig med at optimere den daglige træning. Men det, der gør Endomondo rigtig god på rejsen, er trackeren. Især på den aktive ferie er det fedt at kunne holde styr på alle dine udendørs aktiviteter som løb, cykling og meget mere. Du kan hente Endomondo til både iOS, Apple Watch og Android.

 

Løbeapp til storbyferie

Map My Run appen er særligt til motionister til fods. Firmaet bag appen har også apps særligt til cyklister og fitness – Map My Ride og Map My Fitness. På storbyferien er det sjovt, at holde styr på, hvor mange kilometer, du faktisk får gået i løbet af en dag. Mange bliver overrasket over, hvor meget motion, du får bare ved at vandre rundt på ferien. Map My Run appen tracker din rute via Gps, så du kan se tid, distance og mange flere informationer. Hvis du har et Apple Watch, kan du hente Map My Run hertil. Så bliver det ikke nemmere at holde styr på din fitness på rejsen.