brug et flipbælte til løb og fitness

Flipbelt løbebæltet der gør livet nemmere for dig i træning

Flipbelt løbebælte kan være praktisk når du motionerer eller dyrker fitness på en romaskine, styrketræning, aerobic eller andet?

Hvis du er vild med at løbe, cykle, fitness eller anden motionsform, kender du også til problemet med opbevaring af de personlige ting. Telefonen som du hører musik på, nøglerne så du kan komme ind i boligen/bilen igen eller måske dine kreditkort.

Slip for at opbevare nøglerne, kort og andet under bildækket eller potteplanten når du skal ud og på løbeturen. Du vil trods alt have det bedre med at vide, at du har de personlige ting med dig når du løbetræner. Det kan du nemlig gøre med et løbebælte/pengekat til opbevaring af telefon, nøgler, kreditkort, medicin udstyr m.m.

Det praktiske Flipbelt løbebælte kan bruges til mange forskellige træningsformer, hvad end det er løb, boksetræning eller roning. Det kan være det perfekte træningsbælte alle kan bruge.

 

Hvad er et Flipbelt/løbebælte?

Et løbebælte er det praktiske udstyr for motionister, hvor du finder mange forskellige typer af bælter. Her kan det være opbevaring af fire flasker vand til personen der løber meget langt. Det kan også være andre typer af opbevaring ud i det praktiske til alle former for motion, men dog ikke på samme måde som et Flipbelt.

Et Flipbelt er nemlig et bælte til opbevaring af dine personlige ting som nøgler, penge, cigaretter og andet, og er velegnet til motionister indenfor cykling, løb, fitness, styrketræning på træningsbænk og meget mere.

Helt konkret er det et elastisk bælte i high-tech poly spandex stof som du har til at sidde omkring livet/hoften. Forskellen fra et pengebælte er, at det ikke er en grim tilføjelse som mange pengebælter ofte er. Men et diskret bælte der kan matche tøjet og ser mere eller mindre naturligt ud.

Hvis du ikke har lommer eller anden opbevaring i dine bukser eller tights under træningen, er dette bælte perfekt. Det er såmænd også ganske velegnet som et diskret og sikker pengebælte under trøjen på ferie.

 

Hvad får du med Flipbelt?

Det elastiske bælte til opbevaring kommer med fire adgangslommer fordelt praktisk over hele bæltet.

Brug løbebæltet til opbevaring af ting under træningHer kan du putte din IPhone telefon, kreditkort og nøgler til boligen i. Vend bæltet, så vrangen vender udad og derved er tingene låst fast på den gode forsvarlige måde, så du ikke taber dem under løbeturen.

Specifikationer:

  • Strækbart
  • Svedtransporterende materiale
  • 92% polyester, 8% spandex
  • 4 lommer/åbninger
  • Nøglesikring
  • Reflekslogo
  • Må ikke bruges i tørretumbler
  • Vaskes ved 40 grader
  • Pris: 289,- kr.
  • Forhandler: Denintelligentekrop.dk

 

Hvorfor dette pengebælte/løbebælte?

Flipbelt er perfekt til styrketræningGrunden til, at Flipbelt er det gode valg til motionister er, du kan tage de vigtige ting med dig under motionen/træningen. Vel og mærke på den gode måde, for tingene er låst fast sikkert og forsvarligt. Og det sker helt uden, at du ligner en forvirret charterturist med et grimt mavebælte.

Den bedste grund til at Flipbelt er perfekt for alle, er at bæltet ikke er irriterende at have på under cykelturen, løbeturen, fitness eller måske under roning. Bæltet flytter eller hopper ikke rundt under træningen, og det er nemt at tilrette så telefonen eller nøgler ikke gnaver et forkert sted.

Du får nemlig et behageligt bælte uden sømme og spænder til at gnave og irriterer, så du ikke kun bruger bæltet en gang og smider det bagerst i skabet. På Amazon her kan du se de mange bruger anmeldelser, der viser hvor populær bæltet er blandt udøvere.

Flipbelt fitness bælte er det perfekte alternativ til de meget store træningsarmbånd eller poser til opbevaring. Flipbelt er et letvægtsprodukt der sidder fast på den behagelige måde, og det bedre valg end lignede gammeldags løsninger i den tunge størrelse. Fra Flipbelt.com

Om bæltet er nødvendig? Hvis du har lommer der kan holde nøglerne fast uden at irriterer låret, og telefonen sidder fint på armen, så er 289,- kr. måske spildte penge. Hvis du gerne vil være sikker på, at du har dine nøgler og telefon forsvarligt uden at irriterer, og du måske motionerer ofte, kan et bæltet være et godt billig køb som du får glæde af fremover.

 

Hvilken størrelse bælte skal du vælge?

StørrelseUdstrakt (cm)Træk (cm)
XS63,584,0
S66,091,5
M71,096,5
L79,0109,0
XL86,0122,0

No Responses

Din kommentar?