Weekendophold kan være sundt for sjæl, krop og kærligheden

Weekendophold kan være sundt for sjæl, krop og kærligheden

Kost og motion er normalt det, som vi forbinder med sundhed. De fleste ved godt at rygning er usundt, overvægt kan være skadeligt og ingen motion er lig med at være usund. Men at være ulykkelig er dog noget, der kan tage rigtig meget på din sundhed og de færreste tænker ret meget over.

Weekendophold kan være sundt for sjæl, krop og kærligheden, for ofte kommer du ind i et andet tankemønster, når du kommer væk fra den sædvanlige trummerum. Og netop hvorfor, hvad og hvor i forhold til weekendophold, er hvad du finder et par små råd til lige her. 

 

Sundhed starter indefra

opbyg din sundhed indefra

Sundhed er selvfølgelig også en sund krop, men hvis psyken ikke følger med, kan det være svært både at leve sundt og opnå den sunde krop. Motion og vægttab vil gøre dig mere lykkelig, men grundstenen skal dog være i orden inden.

Det at være eller blive mere lykkelig kan bunde i mange ting. Hvis du er utilfreds med din krop eller vægt, kan du finde den rette motivation til hvordan du taber dig bedst og kommer i form. Det finder du rigtige mange gode råd, tips og ideer til hvordan, her på Csl. Men hvis du er ulykkelig indvendigt, hvor vi ikke snakker om decideret depressioner, så kunne de små ting her i livet måske være løsningen til at vende den triste udvikling.

 

Weekendophold til det mentale overskud og lykken

tag på weekendophold for at stresse af

En hurtig og nem måde at ændre dagligdagens deprimerende ting, er at tage væk på et weekendophold. Her kan du vælge at tage på et familieophold med partner og børn, hvor i kan slappe af og have det sjovt.

En anden mulighed er det romantiske weekendophold med kæresten hvor i f.eks. kunne opleve den smukke og romantiske solnedgang i Nordjylland.

Book et bed & Breakfast med et godt spisested, hvor du og din kæreste kan nyde hinanden fuldstændig væk fra alt der minder om hverdagen. Her kunne toppen af Danmark være det oplagte sted, med sine mange muligheder for både de romantiske ting med en solnedgang over gammel Skagen, eller de mange lækre strande og det store brusende hav. Der er også muligheder indenfor aktiviteter for de små eller større børn helt ligesom f.eks. Skagen byder på meget lækkert kunst og gourmet.

Det at komme væk og være sammen med sine nærmeste hvad end det er manden, konen, børnene eller anden relation, er vigtigt for os alle og især din indre lykke. Det er selvfølgelig ikke noget der kurerer depressioner og lignede lidelser, men giver den dejlige afslappende følelse indvendigt, som de fleste nok kender til efter en lang sommerferie væk fra de vante omgivelser.

 

Få styr på det indre og ydre

At tage på et weekendophold er nemt nok, hvis ikke det er økonomien der er roden til mismodet. Et weekendophold vil selvfølgelig ikke revolutionerer alt, for hverdagen vil altid stå og vente. Her gælder det om at få brudt mønstret der giver mismod.

Arbejdsopgaver kan kun løses en ad gangen, men her kan du få mere overskud, hvis du samler energien sammen til at komme igang med motion.

Træning kræver energi at komme i gang med, men vil give dig rigtig meget energi tilbage. Det betyder, at du får mere overskud til at møde modstanden der måske giver stress og irriterer og på sigt, gør dig i stand til finde ud af det negative tankemønster og over i det positive mønster. Det kræver bare motivation til at tabe dig og komme i god form.