Varmepude test til at finde den bedste model

Inspiration: Find den bedste varmepude der lindrer (& varmer)

Varmepuder kan være det gode redskab til lindring af smerter, ømhed og spændinger i nakken eller til lænden. Varme er et godt middel til at give en lindrende effekt. Her finder du forskellige muligheder som varmetæpper og puder.

I denne varmepude test/guide har vi fundet de bedste el og manuelle varmepuder ud fra forskellige testsider og bruger anmeldelser. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over mulighederne i 2021.

 

Beurer HK 115

Køb Beurer HK 115 med smarte funktioner

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til butik →
399,00 Til butik →
399,00 Til butik →
401,00 Til butik →
649,00 Til butik →

Beurer HK 115 Cosy er en elektrisk varmepude der udmærker sig for mange funktioner. HK 115 varmepuden har 6 temperatur indstillinger og i et komfortabel materiale med 100% økologisk teddyfleece.

Puden har mange forskellige funktioner som 6 varmeniveauer, turbo opvarmning, dejlig varm overfalde, elektronisk temperatur regulering og autosluk. Derudover er materialet dejlig blødt for uden og samtidig godt til at transporter varmen til din krop.

Puden har aftagelig tænd/sluk knap så den kan vaskes i maskinen ved 30 grader.

 • Størrelse: 47 x 34 cm

 

 

Beurer HK44 varmepude til nakke, lænd og fødder

ForhandlerTotalprisLæs mere
279,00 Til butik →
279,00 Til butik →

Tyske Beurer er førende indenfor varmetæpper, sengevarmere, personvægte og mange andre ting som varmepuder i god kvalitet. Beurer HK44 puden er en ældre model men dog stadig i høj kvalitet. Beurer Comfort varmepuden er kåret som testvinder for år tilbage, hvor den kåret bedst i test for god kvalitet til nakke, lænd og også velegnet til fødderne.

HK44 puden fra Beurer kommer i en god størrelse. Og netop det gør puden velegnet til både nakken som fødderne. Materialet er i økologisk micro-fleece og kommer med LCD display, 100 watt effekt, overophedningsbeskyttelse og tre temperatur indstillinger.

En ganske billig elektrisk varmepude i en god kvalitet. Hvor denne pude helt ligesom alle andre varmepuder, ikke er beregnet til at falde i søvn med, da varmepuder(ofte af ældre dato) kan blive for varm, også selv med overophedningsbeskyttelse. Ligesom med de fleste andre Beurer produkter, får du 3 års garanti på modellen.

 • Størrelse: 30 x 50 cm

 

 

Beurer HK125 XXL varmepude

ForhandlerTotalprisLæs mere
488,00 Til butik →
488,00 Til butik →
499,00 Til butik →
499,00 Til butik →
699,00 Til butik →

Beurer HK125 puden er en stor model der måler 60 x 40 cm. Den flade og større overflade gør HK125 velegnet som varmepude til lænd og ryg, hvor du kan ligge ned. Puden er velegnet til brug i sengen hvis du skal have varmelindring til ryggen, men du bør ikke bruge varmepude til søvn.

HK125 er fremstillet i åndbart øko-tex microfleece. Puden har autosluk, 6 temperaturindstillinger, turbo-opvarmning og overfladetemperatur sensor. De store modeller som denne, vil dog give en lidt dårligere varmehelhed i forhold til de mindre puder. Betrækket er aftagelig og vaskbar.

 • Størrelse: 60 x 40 cm

 

 

Beurer HK48 varmepude til mave & lænd

ForhandlerTotalprisLæs mere
450,00 Til butik →
450,00 Til butik →
450,00 Til butik →
599,00 Til butik →

Beurer HK48 er en testvinder varmepude til f.eks. lænden. Puden er en dyrere model men dog fysisk mindre i størrelsen. Beurer varmepuden kommer i forhold til de fleste andre modeller, i et flot design der kan implementeres næsten naturligt i f.eks. sofaen. Puden har 100 Watt effekt med aftagelig ledning og oplyst LCD display.

Puden kommer i størrelse 40 x 30 cm. Det gør puden med sin varmeisolering i stand til at hjælpe dig med at lindre smerter i mave eller lænd. Materialet er micro-fiber og øko-tex. Betrækket der giver sofapude looket, kan tages af til at opnå en koncentreret varme. Ledning er aftagelig, så du kan vaske i maskinen ved 30 grader.

Puden kommer med hurtigopvarmning via rapid-heat-up, autosluk og 3 temperaturindstillinger. Modellen er en nyere version HK48G, hvor forskellen er betræk i grå farve og varmesystemet i en opdateret model. Hvis du har spændinger m.m. bør du med fordel overveje en massagepude.

 • ​​Varmepude & blød sofa-varmepude
 • Størrelse: 40 x 30 cm

 

 

Nyttadesign varmepude til mikroovn

køb en Tredelt varmepude til musklerne

ForhandlerTotalprisLæs mere
159,00 Til butik →

Tredelt varmepude fra Nyttadesign med frugtkerner som fyld. En enkel pude der især er velegnet til nakke, skuldre, lænd og ben.

Puden er tredelt for at omslutte musklerne/spændinger bedst muligt. Overfladen er af 100% økologisk bomuld i en størrelse der måler 60 x 15 cm. Den miljøvenlige pude kan købes i rød eller sort farve.

Du stænker lidt vand på puden og ”smider” den i mikroovnen et par minutter for opvarmning. Og så har du en anvendelig varmepude til lår, nakke, mave eller andet sted der trænger til lindring eller varme.

Hvis du søger en billig pude, kan du bruge genanvendelige varmepuder til mikroovn med kirsebærsten, korn, hvedekerner, ris eller lignede fyld som denne pude. Eller du kan lave din egen hjemmelavede varmepude med grødris eller korn.

 • Størrelse 60 x 15 cm

 

 

Beurer HK47 To-Go varmepude

ForhandlerTotalprisLæs mere
410,00 Til butik →
599,00 Til butik →

Varmepuder kommer også i den ”mobile” version. Du finder nemlig varmepuder med powerbank som denne Beurer HK47 To-Go pude. Det giver dig mulighed for tage puden med dig rundt udenfor stikkontaktens rækkevidde som f.eks. til de kolde fodboldkampe med børnene eller lignede.

Powerbank puden er med opladelig batteri der oplades via USB-stik(der medfølger oplader). Her kan en el varmepude logisk nok holde længere, men giver begrænsning i det mobile aspekt. I forhold til brugen som varmepude, er den velegnet til at give dig varme udendørs i haven, på terrassen eller andet sted.

To-go varmepuden har autosluk, 3 temperaturindstillinger og er vaskbar ved 30 grader.

 • To-Go varmepude med powerbank

 

 

Beurer HK58 varmepude til nakke, skuldre og ryg

ForhandlerTotalprisLæs mere
339,00 Til butik →
475,00 Til butik →
699,00 Til butik →

Beurer HK58 puden er designet til at give varmebehandling til din ryg, skuldre og nakke. Helt ligesom HK125 kan den bruges som den flade varmepude til sengen.

HK58 er en varmepude til dig med nakkeproblemer, da du kan spænde den godt fast om nakken via velcro. Helt ligesom du kan målrette varmen om skuldrene eller ryggen. Puden målretter varme med velcro hvor ydelsen er på 100 Watt.

Puden er ganske enkel men dog også smart med velcro. Det skal dog siges, at den er i standard mål, hvilket aldrig er specifik målrettet til din specifikke størrelse.

Teknikken kommer med BBS sikkerhedssystem, 90 min. autosluk funktion og tre temperaturindstillinger. Materialet er standard åndbart micro-fleece der kan vaskes i maskine. Puden med åndbar micro-fleece kan maskinvaskes og kommer med 5 års garanti.

 

 

OBH 4010 varmepude til lænden

ForhandlerTotalprisLæs mere
319,00 Til butik →

OBH Nordica du finder hos Imerco, Føtex, Matas, Elgiganten, Kop & Kande, Apotek og online shops, giver dig forskellige elektriske personlig pleje produkter som OBH massageapparater, massagestole, fodvarmer, barbermaskiner, hårtørrer, strygejern og selvfølgelig også varmepuder.

OBH 4010 puden er i en billig pris, og giver dig en god kvalitet til prisen. Det er en varmepude til lænden der kan være velegnet til brug i lænestol, sofa m.m. OBH Nordica 4100 varmepuden er en større og nyere model, hvor størrelsen er forskellen på 4010 og 4100 modellerne.

Materialet er polyester og kommer i en størrelse af 40 x 30 cm. En god billig varmepude med overophedningssystem, aftagelig regulator og 3 temperaturindstillinger der kan give varme til den slidte ryg.

 • Størrelse: 40 x 30 cm

 

 

Beurer HK25 varmepude

find de bedste varmepuder til ældre

ForhandlerTotalprisLæs mere
279,00 Til butik →
279,00 Til butik →
295,00 Til butik →
399,00 Til butik →
399,00 Til butik →
409,00 Til butik →

Beurer HK25 varmepude måler 40 x 30 cm. Størrelsen gør den velegnet til både sengen eller når du sidder i lænestolen og ser fjernsyn.

Puden fra tyske Beurer har 3 varmeniveauer så der kan skiftes efter behov. Du indstiller varmen ved standard justering af betjeningsknappen på ledningen. Ligesom med alle andre fra Beurer, har også denne pude autosluk funktion og Beurer Safety System. Hvis du glemmer at slukke for puden, vil puden automatisk slukke efter 90 minutter.

Puden overholder Øko-tex kravene. Puden kommer med bomuldsbetræk der kan maskinvaskes ved 40 grader.

 • Størrelse 40 x 30 cm

 

 

Beurer HK42 varmepude

køb den bløde varmepude til ryggen

ForhandlerTotalprisLæs mere
299,00 Til butik →
299,00 Til butik →
299,00 Til butik →
299,00 Til butik →

Beurer HK42 er en blød og tyk varmepude med dejlig blød overflade. Puden er i 40 x 30 cm. størrelse der er velegnet til både seng som sidde i sofaen og få varmet de ømme nakke muskler.

Puden har hurtig opvarmning og byder på 3 forskellige temperaturindstillinger. Overfladen er i en dejlig blød kvalitet. Beurer kalder materialet i overfladen for ”Super Cosy” med åndbart Øko-Tex microfleece.

Beurer HK 42 har  overophedningsbeskyttelse (Beurer Safety System), autosluk og 3 temperaturindstillinger. Puden kan maskinvaskes ved 30 grader.

 • Størrelse 44 x 33 cm

 

 

Beurer HK55 varmepude til nakke & lænd

køb den bedste varmepude til nakke

ForhandlerTotalprisLæs mere
390,00 Til butik →
429,00 Til butik →
595,00 Til butik →
599,00 Til butik →
624,00 Til butik →

Beurer HK55 er designet til at varme din lænd og nakke. Varmepuden har 3 varmeindstillinger, turbo opvarmning og autosluk efter 90 minutter som er standard i alle varmepuder fra Beurer.

HK55 er designet til at blive foldet så den passer til nakken. Der er også mulighed for at spænde fast ved hjælp af elastisk velcro spændebånd. Helt ligesom designet er velegnet til at passe ved mave og lænd. Modellen er kun beregnet til at varme din muskler, hvor et nakkemassage apparat vil være bedre valg hvis du har spændinger m.m.

 • Størrelse 59 x 30 cm

 

 

Beurer HK70 til arbejde eller bilen

find den bedste i test varmepude til kontorstol

ForhandlerTotalprisLæs mere
475,00 Til butik →
528,00 Til butik →
529,00 Til butik →
549,00 Til butik →

Beurer HK70 varmepude til lænden er en nyere model der kan tilpasses og spændes fast til de fleste ryglæn. Derved kan du bruge varmepuden f.eks. på arbejde eller i bilen. Der medfølger en biladapter, så du kan varmebehandle lænden mens du kører.

Puden er designet som en lændepude med varme, så du får en bedre siddestilling samtidig med at ryggen får varme. HK70 lændepuden har 3 temperaturindstillinger, autosluk, sikkerhedsslukning og kommer med øko-tex betræk der kan maskinvaskes ved 30 grader.

Puden er nem at spænde på kontorstolen eller bilens ryglæn med velcrostropper. Og dette kan være argumentet for at vælge denne pude frem for andre modeller.

 

Hvad er en varmepude?

En varmepude kommer som elektrisk eller som varmepude uden el. Du finder stadig varmedunke der var udbredt ”i gamle dage”, men varmepuden har overtaget funktion med at varme, og så til at lindre ømme led og muskler med varmeterapi/behandling.

Lav din egen varmepude næsten gratis. Det kræver ikke den store opskrift. Indholdet skal være kerner som ris, korn og lignede, der varmes op f.eks. via mikroovnen. Alternativet er en af de mange forskellige elektriske varmepuder, som vist ovenfor med nogle af de bedste modeller.

Du finder varmepuder i mange forskellige størrelser og typer, helt ligesom kaffemaskiner, brødristere og de fleste andre produkter.

Se også: Massagesæde test

Naturlige varmepuder?

De hjemmelavet/puder uden el har en stor fordel i forhold til de elektriske puder. For den ”manuelle” pude kan nemlig bruges til både at give varme, som at give kulde til skader. En pude med naturlige hvedekerner eller måske hørfrø, kan lige så nemt fryses ned til koldt omslag, som varmes op til varmebehandling.

En anden fordel er, at en manuel pude kan formes og påføres på kroppen noget nemmere. Her kan det være som terapi til slidgigt, øm hofte, leddegigt, nakkesmerter m.m. Helt ligesom den kan være bedre til lindring, hvis du er gravid.

Varmepude til lindring?

En varmepude er logisk nok god til at give varme, hvis du fryser. Her kan den være ganske rar at have i sofaen, bilen eller måske på arbejde foran computeren.

Varmepuder er ikke kun til dig der fryser, for de bruges ofte til smertelindring og generel sundhed. Varme øger din blodgennemstrømning, hjælper vævet med fleksibiliteten og virker smertelindrende. Her kan det være gravide med menstruationssmerter, som det kan være dig der lider af stress, gigt eller generelt ømme led og smerter.

Hvorfor bruge en varmepude

hvem har glæde af en pude? Her kan varmepuder med fordel bruges af folk med disse situationer, skader eller skavanker:

 • Graviditet og fødsel
 • Menstruationssmerter
 • Hvis du dyrker sport/motion
 • Dig der lider af søvnbesvær
 • Til stress behandling
 • Til leddegigt
 • Gigtsmerter
 • Nakkesmerter
 • Knæ smerter
 • Mave smerter
 • Lændesmerter
 • Rygsmerter
 • Muskel ømhed
 • m.m.

Hvilken størrelse skal du vælge?

Hvis du er tvivl om hvilken størrelse der er velegnet til hvad, kan du med fordel bruge dette som udgangspunkt til at vælge den rigtige pude:

 • 20 x 20 cm: Kan bruges som fryse og varmepose ved sportsskader, fald, slag, hovedpine og generelt til at lindre muskler og leddegigt i knæ, albuer, hænder og resten af kroppen.
 • 20 x 40 cm: Denne størrelse dækker logisk nok et større areal, hvor den kan være mere velegnet til f.eks. skuldre eller til at varme i ryggen/lænden, mens du sidder i sofaen. Kan bruges både som varme og frysepose til hele kroppen.
 • 20 x 50 cm: En god størrelse der dækker både den store ryg, som det mindre område om knæet. Helt ligesom den kan være velegnet til at varme fødderne op på de kolde vinterdage.
 • 20 x 70 cm: God til at give varme til kroppen, som at give lindring og velvære. God til graviditet som søvnbesvær. Helt ligesom den er velegnet til f.eks. ryggen eller slidgigt i knæ, albuer eller fingre.

Din kommentar?