Find en god indkøbsvogn til ældre

Indkøbsvogne med 2 & 4 hjul til indkøbsture

At handle i supermarkedet betyder, at du står tilbage med tunge dagligvarer. Her er bæreposer ofte besværlige for de fleste men især for seniorer. Og derfor kan en indkøbsvogn til ældre være dejlig praktisk i hverdagen. Indkøbsvogne bliver også brugt af f.eks. børnehaver eller institutioner der skal på tur helt ligesom alle andre der ikke kan/vil bære på poser.

Udvalget indenfor indkøbstasker/indkøbstrolleys i 2021 er stort. Og hvor vi alle har forskellige behov og fysik. Derfor har vi fundet et udvalg af de bedste modeller i forskellige typer. Det giver dig det nemme overblik over de bedste trolleys til indkøb.

 

Playmarket GoUp 4-hjulet indkøbsvogn


Forhandler Totalpris Læs mere
1.295,00 Til butik →
1.395,00 Til butik →

En smart og populær indkøbstrolley med fire hjul. Playmarket der er førende indenfor indkøbsvogne, giver dig denne enkle men robuste og stabile GoUp model der bruges til at skubbe foran dig. Den kan også trækkes ved brug af kun to hjul, men formålet er at bruge den som støtte foran.

Vognen kommer med drejelige forhjul, som gør den dejlig brugervenlig i forretninger, stuen, kørestolsramper og andre steder hvor du skal nemt omkring hjørner.

Køb denne model hvis du ønsker en robust model, vand-afvisende og kan klappes sammen, så den fylder mindre i hjemmet. Perfekt som gaveide til ældre der mangler en trolley der næsten også kan fungerer som indendørs rollator.

 • Vand-afvisende taske m. kapacitet 39,5 kg, termorum, udvendig lomme
 • Højdejusterbar håndtag
 • Sammenklappelig
 • Kan købes i sort, rød og grå farver

 

 

Rollz Flex  – Kombineret rollator og indkøbsvogn


Forhandler Totalpris Læs mere
4.195,00 Til butik →
4.295,00 Til butik →

Denne Rollz Flex indkøbstrolley er en kombineret indkøbsvogn og rollator. Modellen som er særlig velegnet til ældre, kommer logisk nok i den høje prisklasse.

En robust og holdbar indkøbsvogn med god bremsesystem, let at tippe over f.eks. kantsten og kommer med forskellige muligheder for indstillinger af håndtag.

Vognen kan bruges til at tage et hvil på med sæde. Maksimal belastning for sædet er 125 kg. og sædebredden er på 44 cm. Men det er primære formål er selvfølgelig til opbevaring af dagligvarerne. Tasken har indkøbsnet, som du kan løfte op når varerne skal i køleskabet. Tasken har en maksimal belastning grad på 20 kg.

 • Kombineret rollator og indkøbsvogn
 • Kan købes i grå eller lilla farve

 

 

Indkøbsvogn til trapper

Køb en kvalitets trolley til trapper

Forhandler Totalpris Læs mere
1.395,00 Til butik →
1.445,00 Til butik →

Andersen Royal Ivar er en populær model til trapper. Ivar indkøbsvognen har 3-hjul til at rulle over trin forholdsvis let og nemt.

Vognen har en stor taske med klaplåg der lukkes med velcro. Tasken er rummelig med plads til 49 liter indhold. Udvendig på tasken er der et ekstra rum og sidelomme. I tasken finder du mindre rum til pung og telefon. Helt ligesom der er 4 liter kølerum til opbevaring af dybfrost.

En god vogn med kraftig royal stel der er kan foldes sammen. De effektive trappehjul kører på kuglelejer, så vognen er ganske behagelig at køre med også på de flade strækninger.

 • Kapacitet 49 kg
 • Mål: 50 x 39 x 23 cm.

 

 

Indkøbsvogn med store hjul og termorum


Forhandler Totalpris Læs mere
795,00 Til butik →

Denne indkøbsvogn har store hjul og et stort indkøbsrum inklusiv et termorum. Vognen er med aluminium ramme og en egenvægt på 3,8 kg. som er ganske almindelig til de flestes brug.

Vognen er med store hjul med en diameter på 28 cm. Det kan være smart, hvis du bor i landlige omgivelser eller ofte kører over grus, stier eller generelt blødt underlag. Her er håndtag også i rundt og blødt design til bedre komfort.

Tasken kan rumme 55 liter, hvilket gør den til en af de største modeller på markedet. I den store taske finder du også et termo-isolerede rum til opbevaring af kølevarer.

 • Kapacitet 55 liter

 

 

Carlett Lett 800 med 6 hjul og sæde til hvil


Forhandler Totalpris Læs mere
2.195,00 Til butik →

Carlett Lett 800 indkøbsvogn med seks hjul og sæde. Det er ikke en udendørs rollator, men dog designet med del elementer fra rolator teknikken. Tasken har en mindre kapacitet på 29 kg. hvor den har en sin fordel i et sæde. Her er sædemål 35 x 28 cm.

Carlett vognen er tungere end andre indkøbsvogne. Men med mulighed for at sidde på vognen, skal modellen logisk nok have en mere robust ramme. Carlett trolleyen med sæde har en aluminiumskonstruktion, som faktisk holder vægten ned på 5,2 kg.

Vognen kommer med parkeringsbremse og almindelig bremse som ved en rollator. Modellen er også sammenklappelig, hvor modellen sammenklappet fylder 27 cm. i længden.

 • Trolley med sæde
 • person belastning 100 kg
 • Mål: 50 x 9 x 84 cm

 

 

Luksus indkøbsvogn med kølerum


Forhandler Totalpris Læs mere
795,00 Til butik →

En smart indkøbsvogn med taske i antrazit farve og stel i aluminium med samlet vægt på 2,3 kg. Shopperen kommer med indbygget kølerum hvor diverse kølevarer kan opbevares indtil tasken kan tømmes over i køleskabet.

Indkøbsvognen har en god rummelig størrelse der kan indeholde op til 36 liter inklusiv kølerum. Tasken har klaplåg øverst, som du lukker med lynlås.

Shopperen i antrazit farve er en rummelig og praktisk taske. Den har beslag til at hænge på en indkøbsvogn i supermarkedet under indkøb. Helt ligesom den kommer med robuste 17,5″ gummihjul med letløbende fælge der giver god mobilitet. Vognen kan klappes sammen og opbevares under seng, skab eller bag dør så den ikke fylder alverden, når den ikke bruges.

Du får en fornuftig indkøbsvogn til ældre med en højde på 97 cm. hvor prisen også er i et fornuftigt prisleje.

 • Med kølerum
 • Kapacitet 36 liter
 • Kan klappes sammen til opbevaring

 

 

Rolser RG Logic indkøbsvogn


Forhandler Totalpris Læs mere
895,00 Til butik →

Rolser RG Logic trolley er den ”almindelige” trolley i forhold til Rolser Saquet der næsten er samme model, men har hjul der bruges til trapper.

RG Logic trolleyen fra spanske Rolser er en relativ billig indkøbsvogn i god kvalitet der kan købes i et stort udvalg af farver. Du finder tasken i 9 forskellige farver indenfor både de lyse som mørke nuancer.

Tasken kan rumme 43 liter, som kan dække de fleste pensionisters indkøbsbehov. Rolser RG Logic tasken er vandtæt og kommer med både snørelukning og klaplåg som regn og vand ikke kan trænge ind. Bagpå tasken er der lynlåsopbevaring til diverse ting som telefon, nøgler m.m.

Konstruktionen med et højere stel end Joy modellen, er i robust kvalitet der kan klare op til 25 kg belastning. Vognen kommer med kraftige gummihjul som kan bruges på forskellige underlag, og vognen kan stå op ved hjælp ved støtteben.

Rolser vognen har en højde på 105,5 cm. og vejer 2,5 kg. Vognen kan klappes sammen til nemmere opbevaring i boligen.

 • Kapacitet 43 liter
 • Hjulstørrelse 16,5 cm

 

 

Andersen Royal Shopper Pepe


Forhandler Totalpris Læs mere
895,00 Til butik →
1.195,00 Til butik →

Tyske Andersen er kendt for høj kvalitet indenfor hjælpemidler m.m. Og her finder du også forskellige trolleys som denne Andersen Royal Shopper.

Du får en trolley med kraftig stel og store massive hjul med en diameter på 25 cm. som gør indkøbsturen noget nemmere over forskellige underlag. Stellet er fremstillet i aluminium som er letvægtsstel i forhold til tungere materialer.

Andersen indkøbsvognen kan rumme hele 49 liter i den klassiske Pepe taske. Her får du også snørelukning og klaplåg som holdes fast med velcro tape som både er nemt, men også dejlig praktisk i blæsevejr så låget på tasken ikke blæser op.

Vognen kan nemt klappes sammen og pakkes væk så den fylder mindst muligt, når den ikke bruges. Hjul afmonteres og derefter folder du taske og stel sammen; så nemt er det faktisk. Helt ligesom du kan afmonterer tasken nemt når den skal tømmes. Det gøres ved at folde håndtaget ned og så løfte tasken af.

Den samlet vægt på modellen er kun 3,2 kilo som er ganske let vogn for de fleste. Af finesser kan nævnes at med et påhæng, så kan trolleyen monteres din cykel. Helt ligesom modellen kommer en smart krog til at hænge trolleyen på supermarkedets indkøbsvogne.

 • Kapacitet 49 liter
 • belastning 50 kilo
 • Hjulstørrelse Ø 25 cm

 

Hvad er forskellen på trolley, shopper og indkøbsvogne?

Du er nok stødt på forskellige betegnelser for indkøbsvogne til privat brug. Indkøbstrolley, byvogn, shopping-trolley, city shopper og indkøbsvogn er de gængse betegnelser for en og samme ting. Der er forskellige typer, men betydningen er dog det samme; en indkøbsvogn.

 

Hvad skal du kigge efter ved køb?

Hvad skal du kigge efter, når du skal vælge en indkøbsvogn til dit behov? Vælg ud fra disse kriterier:

 • Tasken: Tasken på vognen er en væsentlig detalje i forhold til kvalitet og brug. Kig efter om du kan tage tasken af vognen,  hvilket måske er vigtigt behov for dig/bruger. Tasken skal holde i mange år og bruges til vores våde og fugtige vejr i Danmark. Det betyder, at du skal have en god holdbar og vand-afvisende kvalitet. Vandtæt er sjældent nødvendigt, og heller ikke noget du finder til ret mange modeller.
 • Inderpose: Kommer tasken med inderpose eller ej? Det kan være en dejlig praktisk ting, dels til udpakning men også til at vaske indersiden af tasken, der vil blive snavset af dagligvarer.
 • Stel: Stellet skal være robust og stabilt, da det logisk nok er rammen til at holde tasken. Er der slidtage-dele der kan gå i stykker?
 • Sammenklappelig: Kan vognen foldes eller klappes sammen? Det betyder, at du kan sætte den lidt væk, så den fylder mindre.
 • Justerbare håndtag: Der skal selvfølgelig være justerbare håndtag, så du kan tilpasse vognen til din højde.
 • Hjul: Dit behov kan være grusstier eller markveje, hvor det gælder om at finde robuste hjul. Disse finder du som regel i modeller til mellem og den høje prisklasse, hvor mange af de helt billige modeller har halvdårlige hjul.

 

Indkøbsvogne til trapper?

Trapper er en udfordring, og det gør sig også gældende for indkøbsvogne. For med trapper skal du løfte en del af vægten for at komme over trin. Her finder du indkøbsvogne der kommer med hjul til trapper.

Hjul til trapper kaldes ofte klatre-hjul eller trappe-hjul og består af tre mindre hjul på en drejeskive. Det gør dem i stand til at klatre fra trin til trin, næsten som princippet bag en tankvogn. Denne type trolley har også ulemper. Typen er højere end normale vogne, fordi modellen er beregnet til trapper og derfor skal være det højere. Det giver dig mere vægt at bære på, når du går ligeud.

 

Indkøbsvogn med 2 eller 4 hjul?

En almindelig indkøbsvogn har to hjul. Det er lige ud af landevejen, hvor du trækker og balancen opretholdes mellem de to hjul og dig. Når du bruger den almindelig trolley med to hjul, vil du stadig bære noget af vægten.

En trolley med 4 hjul vil give mindre belastning lidt ala kørestol teknikken, og vil være god som støtte også næst. Prisen er også højere, hvor nogle modeller kan være mere besværlig at komme rundt med alt afhængig af underlag.