køb rygpuder & lændepuder mod smerter

Rygpuder & lændepuder til dig med smerter & træt ryg

Rygpuder og & lændepuder mod smerter i ryggen? De fleste mennesker i den voksne aldersgruppe kan vel kende til problemer med ondt i lænden eller ryggen?

Hvis du kender til problemet eller vil minimere det, så overvejer du med garanti også om en god rygpude til bil, sofa eller sengen kan være det smarte træk, hvis ikke en decideret behandling er nødvendig i 2021.

 

Hvilke lænde- og rygpuder?

Der findes forskellige typer af rygpyder til aflastning mod smerterne, hvor du ikke finder massagepuder, skråpuder m.m. Her kan du se et udvalg af de bedste modeller der kan hjælpe dig nu og fremefter.

 

Tempur Transit rygpude

Tempur er kendt for super kvalitet og her følger prisen selvfølgelig efter. Men hvis du har gener efter diskusprolaps, kan denne rygpude være uundværlig som lændestøtte til stolen, sofaen eller bilsædet.

En pude der ikke fylder meget og er nem at have med. Giver den gode støtte da puden føles varm, former sig efter lænden og selvfølgelig giver støtte af ryggen.

 

 

 

 

Tempur rygpude til stolen

En anden god Tempur rygpude til aflastning ved f.eks. diskusprolaps, er denne rygpude til kontorstol eller mere almindelig stole.

Rygpuden med anatomisk form giver den optimale støtte ved at passe perfekt til rygsøjlen da den har justerbar højdeindstilling. Materialet kommer med trykaflastende egenskaber.

En perfekt pude sammen med kile- eller sædepuden fra Tempur.

 

 

 

 

Comfortex bilpude

En rygpude til bilen der giver god støtte for ryggen, kan være denne Comfortex der koster den halve af Tempur puden.

Du fastgør puden med en elastik der lukkes med spænde, og derved kan den tilpasses til alle bilsæder. Selen kan dog glide ned, hvis ikke den er spændt stramt.

Den bløde fløjlsagtige pølle kan vendes, hvilket kan være med til at give en god afveksling, hvis du kører meget hver dag enten som pendler, chauffør eller måske kørelærer – Eller flyver meget på forretningsrejsen, så kan den bruges som den gode aflastning i flysædet. Puden er stor i svajet og smal i siderne, og hvis du er kvinde der ikke skal bruge den store pude i svajet, kan Mckenzie rygpuden være det bedre alternativ.

 

 

 

 

Mckenzie Lumbar Roll med rem

En rulle med stor diameter så lændesvajet bliver støttet ekstra meget. Perfekt som rygpude til sofa eller stolen foran fjernsynet.

Pøllen giver dig den gode støtte i din holdning når du sidder ned, og er dejlig praktisk med en rem, så du kan spænde den fast om en stol, flysæde eller måske med i bilen også.

Dejlig praktisk lændepude til kontorstolen. Du kan nemt tage den med dig fra f.eks. din kontorstol til mødelokalet, så ryggen ikke skal straffes gennem et langt medarbejdermøde eller lignede. Gigtforeningen her, anbefaler også denne pølle som en af de gode produkter i deres sortiment.

 

 

 

 

Comfortex EkoRoll normal lændepude

køb en Comfortex Ekoroll til sofaen

Comfortex EkoRoll rulle bruges til at støtte lændesvajet når du sidder i lænestol, sofa m.m.

Comfortex lændepude har en længde på 31 cm. Diameter på 12 cm og kommer med fyld af fåreuld.

Puden/pøllen kommer i forskellige størrelser, så du får puden der passer til stor eller lille lændesvaj.

Hvis du har store problemer med lænden, så få råd om størrelse og type af pølle til at støtte lænden, så du opretholder den gode holdning når du sidder.

 

 

 

 

Oppustelig 2-i-1 sidde- og lændepude

køb en oppustelig siddepude til kontorstolen

Back Rest 2-i-1 oppustlig sidde- og lændepunde er god til at støtte ryggens naturlige krumning. Og samtidig en billig og nem løsning der kan tages med i tasken.

Den oppustelige rygpude former sig efter din bækken. Det er med til at give den rette støtte i ryggen når du sidder ved spisebordet, sofaen m.m. så du både forebygger og lindrer smerter.

Du kan anbringe puden ved ryggen ved hjælp af de medfølgende elastikker der sættes i siden.

 

 

 

 

McKenzie Slim Line med rem

køb en McKenzie slim line rygpude til stole

McKenzie Slim Lim pude til lænden som du spænder fast til bilsæde eller kontorstolen med den integreret rem.

Puden med en diameter på 5 cm der kan anvendes på kontoret eller bilen kan give støtte til ryggen, så du ikke falder sammen og belaster ryggen forkert.

Du spænder den mørkeblå pude fast med en elastik der lukkes med spænde. Lændepuden med er fyldt med blød skum og en blød fløjls kvalitet i stof.

 

Hvad er en rygpude?

Halvdelen af os lider af regelmæssige rygsmerter, og den smerte som du sikkert også oplever når du sidder i bilen, foran computeren eller anden stilling dagligt, er signalet om at ændre tingene for din sundheds skyld og selvfølgelig også så det bliver behageligere.

At ændre tingene eller undgå hvad der gør ondt, er forskelligt for os alle. Men den gængse ting der hjælper de fleste, er udstyr som f.eks. en ergonomisk rygpude eller lændepude til at ændre og støtte.

Et godt husmandsråd som alle kender, er at bruge et håndklæde som aflastning for lænden, men for ryggens skyld på sigt er en forholdsvis billig investering i ordentlig udstyr, dog det smarte træk som også Hjælpemiddelbasen anbefaler.

Du finder nemlig ryg- og lændepuder i mange forskellige former, hvor en stor rygpude til sengen måske ikke er velegnet som den mindre rygpude til bilen osv. Den rigtige lændestøtte skal være udformet til at følge din ryg kontur. Her er den liggende stilling i sengen ikke forenelig med sidde stillingen i bilen.

 

Hvorfor rygpuder til bilen?

rygpuder til sofa er det smarte valgMange kender til det at pendle eller måske være chauffør, og at sidde i bilen dagligt giver ofte irritation eller smerter. Kroppen har et naturlig svaj i ryggen, og denne holdning kan være svært at opretholde når man sidder i kø frem og tilbage på arbejde eller kører som chauffør hele dagen.

Her vil et sammenrullet håndklæde eller rygpude være den gode aflastning så du ikke skaber et kronisk problem for ryggen. Det samme vil en lænde- og siddepude der gør det muligt for dig, at sidde på lårene også frem for kun på numsen.

 

Rygpuder til seng og sofa?

En pude du binder fast om livet, kan være den gode aflastning når du sover.

Hvis du har rygproblemer, er det især vigtigt at bruge den bedste sovestilling, som er på siden eller ryggen som du kan se mere om på TV2, så du forstår søvnens rolle i en sund livsstil.

Puden kan aflaste smerten, så er det bedste selvfølgelig at du forebygger rygproblemer under søvnen. Her findes der mange gode råd, hvor du med fordel finder dem alle samlet på Sundhedsguiden her.

 

Lav din egen lændepude

Et håndklæde er det hurtige råd som man får mange steder, og faktisk kan du sagtens lave din egen lændepude. Se videoen her hvor du får forklaret hvordan du nemt og hurtigt kan lave din egen rygpude.

No Responses

Din kommentar?