køb den bedste ab wheel til hjemmetræningen

Ab wheel guide med dyre & billige modeller til hjemmetræning

Ab wheel kan være det gode træningsudstyr til hjemmetræningen, hvor du kan opnå en markeret og stærkere mave region. Mavehjulet eller på engelsk, abdominal wheel, er det enkle og billige træningsudstyr der ikke fylder ret meget, og kun er beregnet til at træne dine mavemuskler.

 

Abilica Ab Wheel inkl. måtte

ForhandlerTotalprisLæs mere
179,00 Til butik →
199,00 Til butik →

Hvis du søger træningsmaskiner eller udstyr i god kvalitet både med hensyn til materiale og ydelse, er Abilica garant for give dig denne kvalitet i 2020.

Abilica mavehjulet er i en god robust kvalitet der giver dig en god følelse af robusthed. Grebet på hjulet er ergonomisk og kommer med en god belægning. Med til hjulet får du en praktisk måtte så du kan skåne dine knæ(Du får brug får en træningsmåtte).

Hjulet er ikke meget anderledes end andre modeller i forhold til ydelse, men dog i en mere robust kvalitet end de forskellige mavehjul i samme eller mindre prisklasse.

 

 

 

 

Irongym Speed Wheel ABS

ForhandlerTotalprisLæs mere
479,00 Til butik →

Et mavehjul i den noget dyrere prisklasse, er dette Irongym Speed Wheel ABS. Ifølge firmaet bag hjulet i den høje kvalitet, så får du trænet både mave, arme, skuldre og ryg med dette hjul.

Hjulet kommer med skridsikker gummibelægning både på hjul og håndtag, og kommer generelt i det slidstærke og kraftige materiale. Den optimale holdbarhed og forholdsvis gode pris på 300 kr. gør det velegnet både til motionscentret og til hjemmetræning, hvis man ønsker den høje kvalitet.

 

 

 

 

Standard Titan ab wheel

brug et god mavehjul til mavetræningen

ForhandlerTotalprisLæs mere
119,00 Til butik →
130,00 Til butik →

Et standard hjul til ca. 120 kr. er denne standard model, der kommer i den gode kvalitet, så det ikke brækker ved første berøring.

Dobbelthjul i plastik med håndtag der er holdt fast med lange metal skruer, så holdbarheden er perfekt til selv store mennesker.

Hvis du søger træningsmaskiner eller udstyr i god kvalitet både med hensyn til materiale og ydelse, er Titan i en billigere kvalitet og finish end f.eks. Abilica men giver dig dog en god ydelse til mavemusklerne.

 

 

 

 

Power Wheel

ForhandlerTotalprisLæs mere
499,00 Til butik →

Hvis du vil have efterfølgeren til standard hjulet, er dette Power Wheel det helt rigtige hjul til at opnå flere træningsøvelser.

Du kan opnå funktionel styrke, variation, balance og selvfølgelig styrke i din mave, læg, ben, arme og bryst. Dette hjul er nemlig til at træne flere forskellige muskelgrupper, og det kommer selvfølgelig i en høj holdbarhed.

 

 

 

 

FitWood Kjerag Ab Wheel – Den eksklusive træner

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.319,00 Til butik →

FitWood Kjerag er i den absolutte dyre ende. Du giver 4-6 gange mere for denne model og her er spørgsmålet, om det virkelig er pengene værd.

Hvis du går op i eksklusiv stil og de bedste materialer, er FitWood Kjerag absolut den rigtige mavetræner for dig. Mavehjulet kommer i lækre materialer, hvor hjulet er lavet i træ og dækket med finsk polyurethan. Her finder du forskellige farve muligheder. Helt ligesom håndtaget kommer i enten rustfrit stål, aluminium eller birketræ.

Hvis du bare ønsker et mavehjul til en god træning, så er et Powerwheel eller anden model lige så god rent ydelsesmæssig. Det finske FitWood Kjerag mavehjul giver dig en god træning, men eneste forskel er designet der også koster meget mere.

 

 

 

 

Adidas Ab Wheel

ForhandlerTotalprisLæs mere
199,00 Til butik →
399,00 Til butik →

Det verdenskendte brand Adidas der nok sælger mere sportstøj eller træningsudstyr, har også en stor kollektion af træningsredskaber. Her finder du blandt andet denne Adidas mavetræner.

Mavehjulet kommer i en fin kvalitet. Hjulet har en diameter på 18 cm. og er 29,3 cm. bred med håndtag. Kvaliteten er bedre end modellerne under 70-80 kr. men f.eks. Abilica hjulet virker til have mindst lige så god kvalitet. Og kun til den halve pris.

Adidas mavehjulet giver dig den hårde træning helt på højde med stort set alle andre modeller.

Hjulet er ikke meget anderledes end andre modeller i forhold til ydelse men dog i en mere robust kvalitet end de billige modeller.

 

 

 

 

Toorx Ab Wheel mavehjul

køb et mavehjul til coretræning

ForhandlerTotalprisLæs mere

Toorx mavehjul i sort og orange er en mavetræner i fornuftig billig pris.

Toorx der er kendt for at skabe træningsudstyr og maskiner til professionel og hjemmebrug, har lavet forskellige modeller indenfor ab wheels. Og her finder du denne model i 150 kr. prisklassen.

Håndtag er med non-slip skridsikring og gummi til bedre komfort. Hjulene er belagt med gummi så det ikke glider eller ridser gulvet.

 

 

 

 

Sklz Core Wheels mavetræner

Sklz praktisk mavehjul til core

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til butik →
1.549,00 Til butik →

SKLZ core wheels er anden type af mavetræner, som kan være med at øge sværhedsgraden og derved styrke kernemuskulaturen endnu mere end den mere almindelige mavetræner.

SKLZ modellen leveres i par med kuglelejer og er med skumhåndtag og ergonomisk greb. Modellen er velegnet til at styrke core regionen men også overkroppen. Hjulene kan være med til at styrke træning med planke og push-up øvelser helt ligesom det kan være det praktiske udstyr til forskellige træningsøvelser til flad mave.

 

 

Hvad er et ab wheel?

Du får et lille rullehjul med håndtag på, der udgør en mavetræner. Du bruger den ved at rulle ud foran dig. Her strækker du ud indtil mavemusklerne bliver presset.

Som udgangspunkt skal du sidde på knæ og holde i håndtagene på hjulet. Derefter ruller du hjulet fremad foran dig og tilbage igen i en træningssession der passer dit niveau.

 

Hvad træner ab wheel?

Du træner din core med mavehjulet. Hvilket for en stor del, betyder hele maveregionen. Mange tror hjulet træner lænd og skuldre musklerne i dybde. Det er ikke sandt, da det primært er core regionen der bliver presset; Alt afhængig af, hvilken model du vælger.

Et billig stykke træningsudstyr til at lave mavetræning som hjemmetræning. Kombinerer træningsredskabet med en billig chin-up bar, sjippetov, kettlebells og lignede træningsudstyr i den mindre størrelse og billige ende, så får du en samlet helkropsmassage med enkle redskaber.

 

Hvorfor vælge en ab roller?

Fordele:

  • Billig træningsudstyr til hjemmetræning
  • Mavehjulet fylder ingenting i hjemmet eller tasken
  • Styrker core regionen
  • Bedre og sjovere måde at træne maven på

Ulemper:

  • De billigste modeller kommer i en halvdårlig plastik kvalitet
  • Du får kun trænet core regionen og ikke andre muskelgrupper

 

Ab wheel øvelser?

Som udgangspunkt og som nybegynder er øvelser hvor du sidder på knæ anbefalet. Kombinerer det med en træningsmåtte til at beskytte knæene.

Når du har trænet længe nok og vænnet kroppen og musklerne til den nye træning, kan du begynde på de stående øvelser.

Start med at træne på knæene. Husk at “låse” albuen når du ruller, så du ikke belaster skuldrene. Og rul ud indtil du kan mærke mavemusklerne kommer på arbejde.

Se videoen her med vejledning til øvelser, så du træner dig hen imod at træne stående. Det gør at træningen giver et endnu bedre markeret og stærk resultat.

No Responses

Din kommentar?