Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Er du en kvinde eller mand der gerne vil tabe sig, og derfor måske må gøre noget ved maven?

Det er dog ikke nemt. Fedtet der sidder på maven, er altid det sidste der forsvinder. Og det er stort set ligegyldigt om du er en mand eller kvinde.

Når det så er sagt, betyder det ikke at du ikke skal og kan gøre noget ved maven og det ekstra fedtlag.

Du kan gøre mange ting som f.eks. at træne din maveregion men det får nu ikke fedtet til at forsvinde, men det er en ting der er med til at hjælpe til den flade mave på sigt. Fedtet skal forbrændes hvor kost er vejen frem til at tabe sig på den lange bane.

Træning af hele kroppen og sund mad er, hvad der får fedtet til at forsvinde. Og kosten er den eneste måde der giver dig vægttab. Men motion og træne musklerne er den gode katalysator der øger forbrænde og gør musklerne faste.

Som en god start får du her en god video med træningsøvelser til flad mave, som du kan og måske bør udføre. Der skal dog siges, at det med at maveøvelser giver flad mave, er forkert. Som fortalt, kan du ikke punkt træne dit fedt væk.

Øvelserne som du kan se i videoen nedenfor, er gode træningsøvelser du kan lave derhjemme. Øvelserne er perfekte at kombinerer sammen med en række af forskellige simple øvelser der er gode til krop og sind.

4.8/5 (34 Reviews)