De fleste tror mavebøjninger er lig med en flad mave, hvilket til dels er usandt men til dels også sand, fordi fedtet forsvinder ikke på maven fordi du laver mavebøjninger, men samtidig forbrænder du kalorier ved den fysiske udfoldelse da forbrændingen bliver sat i vejret, så derfor er gode mave træningsøvelser godt for kroppen og fedt forbrændingen.

Hele humlen er, at dit fedt forbrænder du overalt på kroppen og ikke et specifikt sted ved at punkt træne en muskelgruppe.

Det betyder jo ikke at du ikke kan få flad mave med den perfekte mavebøjning fordi fysisk udfoldelse hjælper gevaldigt på din forbrænding, det skal bare udføres på den bedste og mest hensigtsmæssige måde.

Hvis du laver mavebøjninger på den forkerte måde, så gør du det faktisk meget sværere end det er, og en specifik måde at gøre det på kan du se i videoen nederst på siden, men en yderst vigtig ting man skal huske, og som rigtig mange gør forkert, er at de krummer ryggen og bøjer i nakken, hvilket giver en belastning på rygsøjlen som man virkelig burde undgå.

 

5/5 (1 Review)