mand der har brugt den perfekte mavebøjning

Flad mave med den perfekte mavebøjning?

De fleste tror mavebøjninger er lig med en flad mave. Det har en grad af sandhed over sig. Men fedtet forsvinder dog ikke på maven fordi du laver mavebøjninger, men kan være en hjælp/katalysator.

Du forbrænder kalorier ved fysisk udfoldelse da forbrændingen bliver sat i vejret. Og derfor er gode mave træningsøvelser godt for kroppen og fedt forbrændingen.

Hele humlen ved at tabe sig er, at du forbrænder fedtet overalt på kroppen og ikke et specifikt sted ved at punkt træne en muskelgruppe som maven.

 

Sandheden om vægttab

Der findes mange gode og knap så gode løsninger til hvordan du taber dig bedst, hurtigst og nemmest. De mange slankekure der lover dig vægttab ved kun at drikke vand et måned, spise Nupo pulver eller spise 500 kalorier om dagen, er usunde og giver sjældent et varigt vægttab frem for et varigt “medlemskab”.

Du taber dig kun ved at ændre dine usunde vaner til sunde, så du forbrænder mere end du indtager. Og dog skal du have det nødvendige daglige indtag som kroppen skal bruge til at holde sig sund og rask. Og her er fysisk udfoldelse nødvendig, hvor det ikke gælder om at give op. Mavefedtet er nemlig noget af det mest besværlige at komme af med (Se: Hvordan taber man sig på maven).

 

Få den flade mave med mavebøjninger?

At vægttab primært drejer sig om dit indtag, betyder ikke, at du skal undlade at lave mavebøjninger som træne resten af kroppens muskler.

Du kan få flad mave med den perfekte mavebøjning i samspil med sundt kost. Fysisk udfoldelse hjælper din forbrænding, det skal bare udføres på den bedste og mest hensigtsmæssige måde.

Hvis du laver mavebøjninger på den forkerte måde, gør du det faktisk meget sværere end det er.

En specifik måde at udføre mavebøjning rigtigt, kan du se i videoen her. En ting når du træner mave, og som rigtig mange gør forkert, er at de krummer ryggen og bøjer i nakken. Det er dumt for det giver en belastning på rygsøjlen, som du bør undgå.