brug Tanita vægt test til at finde den bedste kropsanalyse

Tanita kropsanalysevægte

Der findes mange kropsanalyse- og badevægte, hvor især en Tanita vægt er kendt for sin høje kvalitet i forhold til præcise målinger og kropsanalyser.

Tanita vægte er i den dyre prisklasse, men du får også høj kvalitet i forhold til materiale og ydelser. For med udvalget fra Tinata får du meget data der kan bruges i forhold til sundhed, vægttab og hjælpe på træningsresultater.

I denne lille test/guide har vi fundet nogle af de bedste modeller fra Tanita. Udvalget er hentet fra forskellige test og anmeldelser. Det giver dig forhåbentlig det nemme og hurtige overblik, hvis du overvejer at købe en vægt i 2020.

Husk: Folk med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruge badevægte. Vægte udsender elektrisk signal der forstyrrer driften af implantatet. Kig efter om badevægten kan slå mikroimpulser fra eller ej.

 

Tanita BC545N kropsanalyse vægt

køb en brugt Tanita vægt til træningen

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.799,00 Til butik →
1.999,95 Til butik →
2.499,00 Til butik →

Hvis du søger en god vægt til hjælpe med vægttab eller styrketræning, kan Tanita BC545N være det smarte køb til en pris mellem 1.600 – 1.700 kr. Vægten kommer i flot design med en hærdet glasplatform.

BC545N vil give dig mulighed for at tjekke resultaterne af træning og kost. Vægten bruger InnerScan teknologi der kan vise kropsfedt i procent, sund kropsfedt indikator, samlede vandprocent, knoglemineral indhold, muskelmasse, kropsalder og en fysisk analyse af kroppen.

Vægten er i en robust kvalitet, der kan klare en maksimal brugervægt på 150 kg. Tanita vægten kan indstilles til børn, gæsteindstilling eller funktion til atleter.

Du får en god vægt til prisen, men den har dog en lille ulempe. Den kan svinge i vægtangivelse, hvis vægten placeres forskellige steder på gulvet i forhold til små ujævnheder. Det er noget, som du skal tage højde for. Dog bruger de fleste badevægt typen på badeværelset, hvor den placeres på samme sted.

 • Type: Kropsanalysevægt
 • Interval: 100 gr
 • brugervægt: 150 kg
 • Bruger 4 stk. AAA-batterier
 • Mål: 38 x 32 x 4 cm

 

 

 

 

Tanita RD953S vægt

Køb den populære Tanita Rd953S badevægt

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.699,00 Til butik →
1.699,00 Til butik →

Tanita RD953S kropsanalysevægt til dig der træner med vægtstænger, håndvægte, dørribbe og andet træningsudstyr til muskelopbygning. Helt ligesom vægten er velegnet til dig der ønsker kontrol med din krop i forhold til sundhed, vægttab og lignede.

RD953S giver dig data på fysisk vurdering, kropsvægt, fysiske alder, BMR, BMI, muskelmasse i kg, knoglemasse i kg, visceralt fedt vurdering, kropsfedt i % og kropsvand i %. 10 forskellige analyser der kan være velegnet til at følge med i fremskridt af muskelmasse, vægten i forhold til fedt procent og generel motivation med eventuel fremskridt.

Modellen har hukommelse til fire brugere. Det giver mulighed for at hele familien kan bruge vægten. RD953S genkender selv brugeren der kommer på vægten, når i eller du er oprettet.

Umiddelbart er denne og Tanita BC545N stort set identisk i forhold til ydelse, kvalitet og pris. Dog kan denne model klare en maks. brugervægt på op til 200 kg.

 • Type: Kropsanalysevægt
 • Interval: 100 gr
 • brugervægt: 200 kg
 • Bruger 4 stk. AAA batterier
 • Mål: 36 x 38,5 x 5 cm

 

 

 

 

Tanita BC1000 vægt

Køb Tanita BC1000 kropsanalyse til privat brug

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.799,00 Til butik →
2.599,00 Til butik →

Tanita BC1000 kropsanalysevægt i et flot design der vil tage sig godt ud på badeværelset. Denne model helt ligesom RD935S og BC545N giver dig de nødvendige data i forhold til træning, muskelopbygning eller vægttab. Forskellen med BC1000 vægten er dog, at modellen tilsluttes dit pulsur eller computer for aflæsning af data da vægten ikke har nogen display. Ulempen er, at modellen ikke har en hukommelse, hvor data lagres på de eksterne enheder.

BC1000 kropsanalysevægten måler muskelmasse, knoglevægt, body age, visceral fat rating, basal metabolisme, kropsvæske procent, BMI, kropsfedt procent og det anbefalet daglige kalorieindtag. Hvis du dyrker mange timers funktion, er vægten velegnet på grund af sin atlet funktion.

Vægten kommunikerer med Garmin Forerunner 310XT og FR60 puls-/fitness ure eller computer for analyse af resultaterne. Der kan tilkøbes et display, hvis du ikke ønsker at bruge pulsure eller computer. Men i så fald gør du nok et bedre køb med en af de forrige modeller.

Vægten kan klare en maksimal personvægt på op til 200 kg. Tanita BC1000 kan bruges af både voksne som børn. Hvor modellen dog kun kan vise vægt, kropsvæske og kropsfedt for alderen 5-18 år.

 • Type: Kropsanalysevægt
 • Interval: 100 gr
 • Ingen hukommelse
 • brugervægt: 200 kg
 • Bruger 4 stk. AAA batterier
 • Mål: 34 x 34 x 4 cm

 

 

 

 

Tanita DC360 kropsanalysevægt

køb den professionelle Tanita vægt til sport

ForhandlerTotalprisLæs mere
-0,02 Til butik →
13.999,00 Til butik →
14.750,00 Til butik →
16.999,00 Til butik →

Transportabel DC360 kropsanalysevægt med indbygget printer er til professionel brug, hvad end det er til personlig træning, coach eller til sportsudøvere.

Vægten kan måle og udskrive data som vægt, muskelmasse, BMI, BMR, fysisk alder, fysisk vurdering, fedtmasse, kropsvæske i % og kg, kropsfedt procent, kropsfedt omkring maveregion, fedtfri masse og sammenholder hvileforbrænding i forhold til statistik data. Den indbygget data kan printe de relevante data ud til kunder, brugere eller dig.

Der kan tilkøbes stander til DC360 vægten, hvor der selvfølgelig også skal købes printruller løbende. Der medfølger 1 stk printrulle som giver ca. 60 målinger. Vægten er med separat display med indbygget printer hvor du skifter printrullerne.

Tanita vægten er transportabel og har indgang til SD-hukommelseskort til at gemme vejningerne og tilslutningsmulighed til computeren via USB indgang, hvor der dog ikke medfølger USB-kabel.

 • Kropsanalysevægt
 • Hukommelse
 • Interval: 100 gr
 • brugervægt: 270 kg
 • Mål: 7,5 x 39,5 x 51,5 cm
 • 3 års garanti

 

Hvordan sker en kropsanalyse måling med vægt?

Vægten sender et elektrisk signal igennem kroppen via elektroderne i vægten, hvor du sætter fødderne. Signalet vil møde modstand når det rammer fedt, hvor signalet nemt løber gennem musklernes væske. Kort fortalt, så bliver data skelnet mellem muskler og fedt på denne måde.

 

Hvem er kropsanalysevægt til?

Kropsanalysevægte bruges kun til voksne fra 18 år og op. Vægten kan måle BMI, kropsfedtprocent og vægt på børn, men resten af funktionerne vil ikke give retvisende resultater for børn.

Kropsanalyse er til dig der træner, vil tabe sig naturligt, have styr på den generelle sundhed og så for professionelle atleter, bodybuildere, personlige trænere, fitnesscentre og fagfolk indenfor sundhed.

 

Fordele ved Tanita vægt?

Hvis du søger en kropsanalysevægt eller badevægt med fedtmåler, giver Tanita dig en stor fordel: Nøjagtighed. Tanita har fokus på kropssammensætning og analyse, hvilket har givet ry af høj kvalitet i forhold til kropsanalyser, der også har givet Tanita en lang række priser.

Den store fordel med Tanita er kvaliteten, hvor præcise målinger selvfølgelig er en nødvendighed. Helt ligesom den store mængde data, kan være ganske brugbar i forhold til træning, vægt eller andet formål.

 

Få de bedste fedtmålinger?

Hvis du vil opnå de bedste fedtmålinger med vægt, bør du gøre sådan:

 • Lige og jævnt underlag uden vibrationer
 • Mål altid på samme tidspunkter af dagen
 • Brug kun let tøj så intet overflødigt har indflydelse på vægten
 • Brug altid rene og bare fødder
 • Vent minimum tre timer efter søvn og mad med fedtmålinger
 • Ingen alkohol eller træning 24 timer inden måling
 • Menstruation kan give upræcis måling

 

Kilder:

Din kommentar?