køb en gribetang til ældre for livskvalitet

Gribetang til ældre så du nemmere kan nå ting i hjem & have

Når du er senior, kan der være brug for hjælpemidler som skohorn, gangstativ, støttegreb, drejesæde eller en simpel med dog smart, gribetang.

En gribetang til ældre(handicappede og mennesker med skader) er ganske praktisk, når du skal nå tøjet, ting du taber, samle affald op på terrassen, haven eller måske bruge stangen som påklædningsredskab. En gribetang og affaldsopsamler er det samme redskab/hjælpemiddel, det bruges bare til to forskellige formål. Udvalget indenfor gribetænger dækker over mange forskellige typer, hvor vi her fokuserer på forskellige modeller der er velegnet til seniorer i 2020.

 

Almindelig gribetang – 67 eller 84 cm.

Køb en gribetang til handicappede

Denne model er en ganske almindelig gribetang i kraftig plastik.

Du kan købe modellen i to længder, hvor du kan vælge mellem 67 cm. til 99,- kr. eller en gribetang på 84 cm. til 109,- kr.

En simpel og brugervenlig gribetang, hvor vægten er henholdsvis 100 og 135 gram. Håndtaget er let vinklet, og nemt at trykke ind som gør den velegnet til ældre med svage hænder.

Køb den billige gribetang til indendørs brug i hverdagen, når du f.eks. skal samle noget op fra gulvet.

  • Længde: 67 cm eller 84 cm
  • Pris: 99 eller 109,- kr

 

 

 

Gribetang med magnet og krog – 59, 74 eller 87 cm.

Køb en gribetang med krop til påklædning

En anden mulighed er denne gribetang der kommer med krog og magnet.

Du finder tangen i enten 59, 74 eller 87 cm. længde, så du kan få en model der passer til din størrelse.

Der sidder to fang-arme for enden af gribetangen, så du får mulighed for at gribe selv små ting. Hvor også den monteret magnet er god til at samle metalgenstande op.

Gribetangen kommer også med en krog, så du kan bruge den som påklædningspind.

  • Længde: 59, 74 eller 84 cm
  • Pris: 109, 119 eller 129,- kr

 

 

 

 

Gribetang i stål – 40 eller 70 cm.

brug gribetang til affald

En noget dyrere model er denne tang i stål. Det giver dig en mere robust gribetang i forhold til ovennævnte der er lavet i plastik. Helt ligesom stålmodellen er mere solid end gribetænger i aluminium.

Håndtaget og greb er lavet i plast, hvor designet er lavet ergonomisk godt til både små som store hænder.

Gribetangen vejer 194 gram for modellen i 40 cm længde. Mens modellen med en længde på 70 cm. vejer hele 275 gram. Det giver dig en noget tungere model at håndterer end de ovennævnte.

Vælg længden ud fra dit brug, hvor den korte model på 40 cm. er velegnet til siddende, mens modellen på 70 cm. er bedst egnet når du står op.

  • Længde: 40 eller 70 cm
  • Pris: 249 eller 269,- kr.

 

 

 

 

Sammenklappelig gribetang, 53 cm.

køb gribetang hjælpemidler

Hvis du søger den praktiske tang til at tage med rundt, er denne sammenklappelig. Du kan folde den sammen på midten, så længden kun bliver på 33 cm.

Modellen er ikke egnet til dig med meget små hænder, for greb og håndtag sidder lidt langt fra hinanden. Det er dog en ganske fin gribetang i aluminium, hvor længden både kan være velegnet til siddende og stående position.

  • Længde: 53 cm
  • Pris: 195,- kr.

 

 

 

 

Gribetang opsamler Ferax til haven, 90 cm.

Køb en lang gribetang til have og affald

En opsamler til haven kan selvfølgelig også være ganske praktisk at have. Her kan denne model i stål, være perfekt til den udendørs brug i haven, terrasse, indkørsel m.m.

Stellet kommer i stål hvor gribearmene er dækket af gummi, så du får et godt greb om ting som flasker, haveaffald som æbler og andre genstande.

  • Længde: 90 cm.
  • Pris: 198,- kr.

 

Vælg hvilken længde?

Når du skal købe en gribetang, så skal du selvfølgelig finde ud af dit behov. Længden på gribetangen afhænger af dit brug.

En kort gribetang vil veje mindre, og derfor skal du bruge mindre kræfter på at håndterer den. Det kan være velegnet, hvis du lider af smerter, gigt eller andet i arme og hænder.

Den lange gribetang vil logisk nok kunne række længere. Men den vil også kræve flere kræfter at håndterer.

Hvis du primært skal samle ting op når du sidder, vil den korte stang være det bedste valg. Omvendt, hvis dit primære behov er at samle op ting op fra gulvet stående, eller måske bruge den til at række ud efter noget højt i skabet, vil en tang med lang længde være det kloge valg.

I haven vil den lange affaldsopsamler stort set altid være det bedste køb for dig. Fordelen ved den lange stang i haven er, at du som regel skal samle op lodret fra kroppen, og du vil derfor ikke bruge så mange kræfter når den bruges fritstående.

Din kommentar?