Tandproteser i høj kvalitet til billige priser

Tandproteser i høj kvalitet til billige priser

Annonce

Tandproteser er ofte en meget dyr affære, og noget som mange skal spare op til længe, inden man får råd. Netop derfor er det heller ikke prisen, som klinikkerne skilter med. Men hos Tandprotesehuset finder du ikke blot de billigste tandproteser, de er også af utroligt høj kvalitet. På hjemmesiden kan du både finde information samt priser hos Tandprotesehuset.

Lave priser som ikke går på kompromis med kvaliteten

Om du skal have lavet nye tænder fordi de gamle er blevet slidt op, eller om det er af en helt anden grund, er det selvfølgelig vigtigt at du aldrig går på kompromis med kvaliteten. Ofte siger man at priser og kvalitet hænger sammen, men hos Tandprotesehuset har du mulighed for at få lavet billige tandproteser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Faktisk er Tandprotesehuset helt op til 25 procent billigere end andre tandteknikere i Danmark. Tandproteserne produceres af Tandprotesehuset selv, og der anvendes kun veldokumenterede materialer, som sikre den højeste kvalitet i produktet.

På hjemmesiden kan du finde de vigtigste oplysninger, som for eksempel tandprotese priser og priser på helprotese eller delprotese. Det hele kan være lidt forvirrende, men netop derfor kan du bestille en gratis forundersøgelse, så vi kan finde den helt rigtige behandling som passer til dig. Her vil en tandtekniker hjælpe dig på vej til den bedste løsning, som passer til dine behov. Pris på en tandprotese i din specifikke by kan du finde på hjemmesiden. Klinikkerne er landsdækkende, og du kan derfor nemt finde en klinik, som ligger tæt på dig.

Ved din gratis forundersøgelse vil der blive lavet to økonomiske overslag for din behandling. Den ene er for en standardprotese, mens den anden er for naturtro tænder. Det økonomiske overslag kan give dig en bedre ide om finansiering for de forskellige typer proteser.

Det er vigtigt du føler dig tryg

At få nye tænder kan være en stor omvæltning. Derfor er der altid et stort fokus på, at du føler dig tryg igennem hele processen. Du vil altid få fuld klarhed over forløbet og planen, og skulle du have yderligere spørgsmål, må du endelig ikke holde dig tilbage. For at sikre os, at du er tilfreds med dit resultat, er der inkluderet 5 års garanti på dine nye tænder. På den måde er du altså sikret de første år, således du kan føle dig tryg i den første tid. Konceptet fuld tilfredshed eller pengene tilbage, er noget du altid kan benytte dig af hos Tandprotesehuset.

Forskel på proteser

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, præcis hvad du skal have. Udover at der findes både helproteser og delproteser, er der også forskellige typer af proteser. Der findes både standard, naturtro, og naturtro plus. Naturtro er selvfølgelig de proteser, som ligner helt almindelige tænder mest, men alt efter dit behov, kan det være vidt forskelligt hvilken type, der giver mening for dig. Dette kan du drøfte med tandteknikeren ved din forundersøgelse, så du kan føle dig helt tryg i dit valg.

Din kommentar?