Romaskine hvor lang tid?

Romaskine hvor lang tid?

Roning er en super træning. Og her hjælper romaskinen på træningen, hvis du ikke har tid, lyst eller kan tage på vandet.

Romaskinen giver en bedre helkropstræning end andre populære motionsmaskiner som crosstrainer, løbebånd, motionscykler m.m. Du får høj puls og sved på panden, og du har med garanti tænkt over, hvor længe man skal ro i romaskinen ad gangen.

Romaskine hvor lang tid?

Hvis du er nybegynder, utrænet eller måske ikke har tid til at træne en time ad gangen, kan 20 minutters træning stadig give dig udbytte, hvor kroppen føles brugt.

En times træning i intervaller vil logisk nok give større udbytte, men kræver nok en del træning, inden du kan køre fuld speed i så lang tid.

Hvor mange kalorier forbrænder man?

Mange køber en motionsmaskine for at forbrænde fedt og komme ned i vægt. Og her er romaskinen en god motionsmaskine til netop dette. Hvor mange kalorier du kan forbrænde, afhænger selvfølgelig af intensiteten og længden af træningen. Men du kan forbrænde helt op til 1000 kalorier i timen, men de færreste kan dog køre den høje kadence i en times tid.

Fordele ved romaskinen?

Romaskinen er en god motionsmaskine både til kondi og muskler. Maskinen har nogle klare fordele:

  • Overall træning: Romaskinen er nok den bedste motionsmaskine til at træne hele kroppen. Du får styrketræning, kondi og boost til dit stofskifte.
  • Kalorieforbrænding: Maskinen vil forbrænde kalorier på højde med crosstrainer, motionscykler m.m.
  • God til stofskifte: Maskinen bruger mange muskler på samme tid, og giver dig en intensiv træning der booster dit stofskifte
  • Styrketræning: Du bruger både ben, baller, core, arme og ryg når du ror på romaskinen. Og det er en klar fordel i forhold til alle andre motionsmaskiner.
  • Iltoptagelse: Romaskinen kan være en effektiv måde at hæve pulsen og øge din iltoptagelse.
  • Skånsom mod led: Maskinen er skånsom mod dine led i forhold til løbetræning, spinning og andre maskiner der kan give riv eller belaster forkert.