Fila herretøj – Perfekt casual tøj til og fra træningen

Det internationale brand Fila giver dig sportstøj i høj kvalitet og fed design. Mærket er ikke lige så kendt eller stort som f.eks. Adidas eller Nike, men det er dog et mærke som har eksisteret i rigtig mange år og måske er lidt underkendt i forhold til de to store brands.

Fila blev grundlagt helt tilbage i 1911 i den italienske by for foden af alperne, Biella. Her startede brødrene Fila deres første butik. Her var kollektionen tøj der kunne bruges af folk i alperne i praktisk men også moderne stil. Det var nemlig først i 1972 at sporten blev grundlaget for brandet. Enrico Frachey blev ansat som direktør i 1968 og via hans dygtighed, blev Fila forvandlet fra et italiensk kvalitets brand i støvlelandet til et verdensomspændende sportstøj mærke. I starten var fokus på tennis sporten, hvor første kollektion kom til symboliseret ved blandt andet marketing med Bjørn Borg. Det tog dog hurtigt fart, og der blev udviklet kollektioner både til sport men også hverdagstøjet som tog udspring i sporten. Idag ejes Fila af sydkoreanske Gene Yoon og hovedkontoret er også placeret i Soul hvor det har ligget siden 2007.

Du finder mange fede kollektioner indenfor Fila, hvor tøjet selvfølgelig kommer i den casual men også moderne stil. Ved 2Trendy finder du meget fedt tøj, hvilket selvfølgelig også inkluderer det fede casual tøj til og fra træningen som du ser her.

Hvilket Fila herretøj til casual brug?

Vi har fundet et lille udvalg af fedt casual tøj til hverdagen. Det gør sig godt til det afslappet brug og som overtrækstøj til og fra fitnesscentret hvis du løfter vægte eller måske dyrker sport. Der er mange fordele ved styrketræning og hvis du ønsker at komme i form skal der selvfølgelig også svedes for det.

 

Fila John t-shirt

køb de fede sporty Fila t-shirts

Kollektionen af t-shirts er ret fed, og som denne Fila John Print t-shirt viser, er stilen i det sporty og friske look. Du får nogle fede t-shirts både med motiver og det mere enkle snit, hvor det store Fila logo pryder brystet. Prisen for Fila t-shirts til mænd starter ved omkring 300 kr. og opefter.

 

Fila hoodie

køb en fed Fila hættetrøje som mand

Det samme gør sig gældende med udvalget af hættetrøjer. Her kan du vælge den enkle ensfarvet trøje, hvor Fila logo kommer i den store størrelse over brystet, og som emblem på ærmet. En god og praktisk trøje der i alt sin enkelthed og tidløse stil, er top moderne år ud og år ind. Perfekt som overtrækstrøje når du skal til styrketræning, fodbold, boksning eller bare som den varme og praktiske trøje ti lskole eller arbejde hvis hættetrøjer er accepteret.

 

Fila Minton sweatshirt

brug en god sweatshirt fra Fila

Farvekombinationerne i den nyeste kollektion kan du danne dig et indtryk af med denne sweatshirt. “Temaet” er gennemgående i alle de forskellige styles, hvor det rå er blandet med det enkle. Smart tøj der er henvendt til de yngre mænd som gerne vil have det afslappet og sporty look, hvor tøjet er ganske fordelagtigt som overtrækstøj fra og til sporten eller træningen.

Hvis du skal have noget nyt casual tøj, så kunne Fila herretøj være det gode alternativ til både Nike og Adidas træningstøj til mænd.

No Responses

Din kommentar?