pulstræning hvis du vil tabe dig

Pulstræning hvis du vil tabe dig?

Pulstræning hvis du vil tabe dig?

Træning er vigtigt for din sundhed, og kan hjælpe med til at sparke fedtforbrændingen i vejret. Men for at tabe dig skal du vide, at din kost er afgørende for om du taber dig eller ej.

De fleste af os har måske fået en lille vom, som i princippet ikke bør gøre noget ved vores opfattelse af os selv, men det gør den. Og derfor ønsker den hurtige måde til at tabe sig.

Der findes utrolig mange forskellige træningsmåder hvordan du kan tabe dig. Og der findes endnu flere fitnessguruer på nettet som vil prøve at sælge dig en masse øvelser ved at virke karismatisk overbevisende.

 

Hvordan du ikke skal træne?

En god tommelfingerregel er, at hvis du følger en, eller finder inspiration fra en mand der er 2 meter høj og lige så bred, fuldstændig fyldt med muskler, så skal du ikke lytte til den persons træningsøvelser. Det kan godt være du vil se sådan ud, men de øvelser han eller hun laver, er typisk slet ikke det samme for en begynder, og giver sjældent nøjagtigt de samme resultater.

Hvad du kan regne med, er pulstræning. Pulstræning og generel træning der får din puls op grundet din kondition, og ikke bare fordi du løfter en lille smule jern et sted i et fitnesscenter.

 

Hvorfor er pulstræning effektivt?

Pulstræning for begyndere? Den overordnede grund til at du skal prøve pulstræning er, at du skal lave en form for træning der får din puls op i takt med at din kondition bliver sat på en prøve, for det er her du forbrænder fedt.

Det handler om at sætte sin krop på prøve. Det er her hvor din krop udvikler sig for at bekæmpe dèt du i princippet udsætter kroppen for.

Pulstræning er den mest effektive træningsform såfremt du ønsker at tabe dig, eller blot få en bedre kondition. Det kan også være du har set der er et eller andet lokalt løb som du godt kunne tænke dig at deltage i på et tidspunkt, men hvor du simpelthen betvivler din kondition som den er nu. Pulstræning får dig til at nå dit mål.

Selvfølgelig er pulstræning ikke den mest optimale træningsform hvis du eksempelvis gerne vil opbygge muskelmasse og ønsker at ligne en udgave af Arnold Schwarzenegger da han var i topform.

Når din puls kommer op i gear og sveden hagler fra din krop, så er det at du forbrænder mest. Det er værd at huske på at de sidste 5 minutter af din pulstræning giver det dobbelte af de første 5 minutter. Det gode ved pulstræning er også at når du har haft en puls oppe på de 180 i noget tid og du stopper din træning, så bliver din krop ved med at forbrænde en masse kalorier flere timer efter du har stoppet din træning, hvilket din krop ikke vil gøre ved anden form for træning. Her er nemlig den helt store forskel.

 

Let håndtering af kosten

Kosten er vejen frem til at tabe sig og ved stort set alle andre træningstyper, om du vil tabe dig eller ej, vil der stå noget om at du skal være opmærksom på kosten. Det er i princippet også rigtigt nok, og det skal du også til dels ved pulstræning, men du behøver dog ikke at gøre det i helt den samme grad som hvis du nu styrketræner for at opbygge muskelmasse. Hvis du bare styrketræner, så forbrænder du ikke i nærheden af så mange kalorier som du gør ved pulstræning. Netop derfor er det vigtigt at holde øje med kosten, og det er endda nødvendigt at veje din mad gram for gram – i hvert fald hvis du gerne vil tabe dig.

Ved pulstræning forbrænder du bare så meget mere at det nærmest er ligegyldigt hvad du spiser (med måde). Selvfølgelig betyder det ikke at du bare kan spise et halvt kilo bland-selv-slik både fredag og lørdag, men det er nok hvis du bare er opmærksom på at spise relativt sundt.

Og hvad er relativt sundt så? – Ja, det er jo også relativt.

Med andre ord, så sørg for at spise lidt mere salat end du plejer, spis lidt mindre end du plejer. Drik lidt mere vand og spis nogle flere grøntsager. Hvis du bare er en smule bevist om hvad du indtager og sørger for at opveje det lidt med det sunde, så skal det nok gå og din kost vil supplere din pulstræning fremragende så du kan tabe dig hurtigt og simpelt.

No Responses

Din kommentar?