Brug de gode tips til at blive fit inden sommerferien

Fit inden sommerferien? (Tips) til hvordan du kommer godt fra start!

Sommermånederne betyder ofte mindre tøj på kroppen, hvilket de fleste af os finder ganske rart.

Men er du også en af dem, der gerne lige vil smide et par kilo først med en diæt eller slankekur der virker hurtigt?

Selvom vi allerede har taget hul på sommermånederne, så er det aldrig for sent at gå i gang! Her får du et par enkle tips til, hvordan du kickstarter din forbrænding, så du kan blive fit inden sommerferien.

 

Sæt gang i din forbrænding med kosttilskud

At tabe sig er egentlig meget enkelt. Du skal bare sørge for at forbrænde mere, end du indtager. Dette opnår du mest effektivt gennem sund kost, træning og kunsten at vide hvordan du kan undgå de usunde fristelser. Men hvorfor ikke hjælpe forbrændingen lidt på vej?

Der findes flere forskellige typer af kurprodukter i form af kapsler eller tabletter, der kan hjælpe med at øge din forbrænding og dermed tabe dig. Men du skal huske på at ordet tilskud ikke betyder erstatning.

Ingen kosttilskud eller hjælpemidler kan erstatte den bedste måde at sætte forbrændingen i vejret, nemlig ved motion og træning af kroppen på den naturlige måde og spise rigtigt, for kost er vejen frem til at tabe sig.

 

Chili Burn og Coffee Diet

Chili Burn fås i tabletform og indeholder chili, grøn te og mikronæringsstoffer, der hjælper dig til at øge din kalorieforbrænding. Det anbefales, at du tager to tabletter dagligt i forbindelse med frokost og aftensmåltid. Det frarådes at indtage tabletterne på tom mave.

Coffee Diet er ligeledes et kosttilskud, der sætter gang i forbrændingen. Coffee Diet indeholder blandt andet grønne kaffebønner og glucomannan, som bidrager til vægttab i forbindelse med en energireduceret kost. Ydermere afhjælper tabletterne også træthed og udmattelse, idet de indeholder vitamin B12. Det anbefales at indtage tabeletterne med en rigelig mængde vand – gerne to glas. Dette gøres tre gange dagligt, før du indtager dine måltider.

Du kan læse meget mere om kosttilskud og kurprodukter på blandt andet Naturoghelse og lignede sider/forhandlere.

New Nordic Coffee Diet

120 tabletter

New Nordic Chili Burn

120 tabletter

 

Tips til sætte forbrændingen i vejret

Muskeltræning i motionscenter eller med et par gode håndvægte, træningsbænk eller boksetræning vil styrke dine muskler og derved booste kroppens forbrænding. Muskler forbrænder bedre end fedt og derved bliver du automatisk mere veltrænet og slankere.

Du skal prioriterer muskeltræning som kan gøres på mange måder. Men derfor kan du og hjælpe forbrændingen på andre måder som:

  • Grøn te: Grøn te har høj indhold af antioxidanten og kan hjælpe med at sætte forbrændingen.
  • Vand: De fleste med en sund kost kan faktisk smide overflødige kilo bare ved at drikke vand. Din krop er bygget på vand og har derfor brug for sit daglige indtag af vand for at fungere optimal. Og her er 8 glas vand om dagen et godt råd at følge, også selv om der ikke findes nogen fakta på det eksakte indhold af vand der skal indtages på daglig basis.
  • Kost & fedt: Din kost er afgørende for vægttab. Og hvis du skal booste kroppen inden ferien skal du til at spise sundt og smide den usunde transfedt til side. Transfedt som du finder i chops, slik, kager, margarine, junkfood/takeout osv. skal skæres helt væk for det ”hurtige” vægttab og toning af kroppen.
  • Protein: Hvis du indtager et større indhold protein igennem kosten (tilskud er ikke nødvendig), vil du automatisk skære ned på andet mad.
  • Stress: De fleste kender til stress i en eller anden grad. Stress er en hæmsko for forbrændingen, så du skal lære at koble af med motion, meditation eller sysler der kan for hjernen væk fra arbejde og andre problemer.
  • Søvnen: Husk at få en god nattesøvn da forstyrrelser af søvnen vil nedsætte din forbrænding og generelle sundhed.
  • Hiit træning: Hvis du har form og kroppen til det, så kan HIIT træning være den helt rigtige træningsform at kaste sig over for den hurtigere vej til succes.

 

Træning

Hvis du vil være fit, så skal du selvfølgelig i gang med at træne. Vi er alle forskellige og du skal selvfølgelig kaste dig over noget, som du også er i stand til at fuldføre og gide gøre i morgen også.

Find din motivation til at tabe dig og tone kroppen. Det er dog for bedre velbefindende med din krop som ofte er motivationen, hvilket det er for os alle. For de fleste med lidt på sidebenene har ofte lidt skræk over at skulle vise sig i badedragt eller shorts på stranden eller poolen.

Begynd med dyrke daglig motion som gå lange ture, cykle eller løbe for cardio træningen. Og kast dig over Yoga eller styrketræning som styrker dine muskler og sener. Hvis du ikke gider motionscenter, så køb en yogamåtte, billige kettlebells eller andet, og træn 20 minutter foran fjernsynet et par gange om dagen. Du kan med fordel bruge den gratis 7minutes apps til styrketræning, helt ligesom du finder et hav at træningsøvelser til yoga på Youtube m.m.

 

Kom godt i gang med træningen med at par nye træningssko

Hvis du vil være fit, så er det ikke spørgsmål om du skal træne eller ej. Og her er muskeltræning og cardio træning nødvendigt. Skal du i gang med at træne, så kræver det ofte et par gode træningssko.

Hvad enten du gerne vil træne i et fitnesscenter, ude eller derhjemme er det rart med et par gode sko, som, du synes, er behagelige at have på. Hvis du gerne vil følge et træningsprogram, kan du finde mange gode programmer på nettet både til styrketræning, løb og pilates.