Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Sommermånederne betyder ofte mindre tøj på kroppen, hvilket de fleste af synes er rart. Men er du også en af dem, som gerne lige vil smide et par kilo først?

Selvom vi allerede har taget hul på sommermånederne, så er det aldrig for sent at gå i gang!

Denne artikel giver dig nogle tips til, hvordan du kickstarter din forbrænding, så du kan blive fit inden sommerferien.

 

Sæt gang i din forbrænding med kosttilskud

At tabe sig er egentlig meget enkelt – du skal bare sørge for at forbrænde mere, end du indtager. Dette opnår du mest effektivt gennem sund kost, træning og kunsten at vide hvordan du kan undgå de usunde fristelser. Men hvorfor ikke hjælpe forbrændingen lidt på vej? Der findes flere forskellige typer af kurprodukter i form af kapsler eller tabeletter, som kan hjælpe dig med at øge din forbrænding og dermed tabe dig.

 

Chili Burn og Coffee Diet

Chili Burn fås i tabletform og indeholder chili, grøn te og mikronæringsstoffer, der hjælper dig til at øge din kalorieforbrænding. Det anbefales, at du tager to tabeletter dagligt i forbindelse med frokost og aftensmåltid. Det frarådes at indtage tabeletterne på tom mave.

Coffee Diet er ligeledes et kosttilskud, som sætter gang i forbrændingen. Coffee Diet indeholder blandt andet grønne kaffebønner og glucomannan, som bidrager til vægttab i forbindelse med en energireduceret kost. Ydermere afhjælper tabeletterne også træthed og udmattelse, idet de indeholder vitamin B12. Det anbefales at indtage tabeletterne med en rigelig mængde vand – gerne to glas. Dette gøres tre gange dagligt, før du indtager dine måltider.

Du kan læse meget mere om kosttilskud og kurprodukter på Naturoghelse. Klik og find netop de produkter, der passer til dig og dine behov.

 

Kom godt i gang med træningen med at par nye træningssko

Skal du i gang med at træne, så kræver det ofte et par gode træningssko. Hvad enten du gerne vil træne i et fitnesscenter, ude eller derhjemme er det rart med et par gode sko, som, du synes, er behagelige at have på. Hvis du gerne vil følge et træningsprogram, kan du finde mange gode programmer på nettet både til styrketræning, løb og pilates.
Hos Eshoes kan du finde flere forskellige slags sneakers til træning. Klik dig derfor ind på siden og find det helt rigtige par til dig, så du kan komme godt i gang med træningen og kickstarte dit vægttab inden ferien.

4.7/5 (47 Reviews)