Powerhoop, den avanceret hulahopring til din træning

Hvis du vil træne med hulahopring, hvorfor så ikke overveje den avanceret Powerhoop hulahopring?

En hulahopring der ofte kendes som legetøj til de små, kan være et godt træningsredskab til at røre dig og forbrænde kalorier. For træningsudstyret kan bruges overalt i boligen, hvor du kan træne foran fjernsynet som gå udenfor i gården eller haven. Helt ligesom Powerhoopen har fundet vej ind i fitnesscentre med forskellige workouts der inkluderer træningsudstyret.

En Powerhoop er en hulahopring med vægt, men adskiller sig dog lidt. Og netop, at det er en lidt anden type, har gjort modellen populær. Se denne lille guide/test med hvad, hvorfor og hvilke modeller der findes til din workout.

Hvad er en powerhoop?

En powerhoop adskiller sig lidt fra de almindelige hulahopringe. Powerhoop er gummipolstret og består af forskellige led, frem for en fast, rund ramme. Det gør denne type meget nemmere at opbevare og tage med dig i en taske.

Modellen har en stor diameter, som gør det nemmere at holde en jævn og langsommere rytme under træningen i forhold til en lille og let ring.

Den avanceret hulahopring type har vægt i forskellige størrelser, som også giver bedre træning og gør ringen nemmere at kontrollere. Powerhoopen kan træne en stor del af kroppen, hvor især din core bliver trænet. Her får du ekstra bonus med kalorieforbrænding på samme måde som en slyngetræner, sjippetov, træningselastik og andet giver træning på hver sin måde.

 

Powerhoop Deluxe 1.6 – 1.9 kg

køb flere Powerhoops i kun en Powerhoop

Forhandler Totalpris Læs mere
499,00 Til butik →
525,00 Til butik →

Powerhoop Deluxe 1.6 – 1.9 kg. giver dig mulighed for at varierer vægten mellem 1,6 kg. eller 1,9 kg. Det gør den velegnet både til at varierer træningen, men gør den også velegnet til flere brugere i husholdningen.

Du skifter vægten ved hjælp af vægtklodser der sættes ind i powerhoppen. Her kan du tilkøbe ekstra vægtklodser, så modellen kan opgraderes til 2.2 kg.

Køb 4 ekstra vægtklodser til Powerhoop Deluxe til 99 kr. – Find her

 • Vægt: 1,6 & 1,9 kg
 • trænings DVD
 • Indvendig diameter: 92 cm
 • Udvendig diameter: 102 cm

 

Powerhoop Slim

Powerhoop Slim er ideel for begyndere

Forhandler Totalpris Læs mere
299,00 Til butik →
325,00 Til butik →

Slim modellen er billigere, vejer mindre og er perfekt til nybegyndere. Modellen kommer i en strømlinede ring, der er perfekt til følsomme, unge eller dig der måske aldrig har prøvet træningsformen før.

Slim hulahopringen er med en tyk gummi polstring. Start ud med træning på 2-3 minutter de første mange gange.

 • Vægt: 1,4 kg
 • trænings DVD
 • Indvendig diameter: 92 cm
 • Udvendig diameter: 102 cm

 

Hvor tung Powerhoop skal du vælge?

Typen kommer i forskellige vægtklasser, som du vælger ud fra din personvægt, køn og fysiske form.

 • Hvis du er mand/i god form: vælg en på 2,2 kg
 • Hvis du er kvinde/nybegynder: Vælg en 1,2 / 1,5 kg
 • Hvis du vejer under 60 kg: Vælg en på 1,5 kg
 • Hvis du vejer over 60 kg: Vælg en på 1,9/2,2 kg

Hvad er forskellen på Powerhoop og hulahopringe?

Den eneste forskel på hulahopringe med vægte og Powerhoop, er muligheden for at udskifte vægte. Helt ligesom du kan skille Powerhoopen ad, hvilket de fleste hulahopringe ikke tilbyder.

Nybegynder?

Hvis du er nybegynder, så brug kun Powerhoopen et par minutter om dagen i starten. Hvis du kaster dig over en intensiv træningsopstart, kan du opnå ømhed og blå mærker. Øg træningsminutterne gradvis i stedet.

Hvis du har sundhedsmæssige problem, rygproblemer eller er gravid, så bør du holde dig fra hulahopringe med vægte.

Hulahop træning?

Se denne video med Rachel Attard der viser hulahop træning, som kan være det træningsredskab til hjemmet på højde med kondicykler, vægtsæt, yogamåtter m.m.