Tips til at gå de anbefalet 10000 skridt om dagen

Tips til at gå de anbefalet 10.000 skridt om dagen

Du har nok hørt det, og det er rigtigt nok. Vi bør gå 10.000 skridt om dagen for at være og forblive sunde i kroppen.

Der er utrolig mange tips til Tips til at gå de anbefalet 10000 skridt om dagen. Og nogle af de bedste tips til hvordan du når de daglige skridt, kan du finde inspiration til her.

 

Gå de anbefalet 10.000 daglige skridt med motivation

Ikke alle føler sig i stand til at finde tid til at gå de 10.000 skridt om dagen. Og talværdien lyder også høj, men umiddelbart tager det ikke så lang tid, som det ellers lyder.

10.000 skridt er meget. Men når du i forvejen er på arbejde, i skole, aktiv og går lidt rundt i hjemmet mm. gennem dagen, så er det ikke fordi du skal afsætte meget tid af om dagen. Hvis du mangler hjælp til motivationen, kan en skridttæller være en ganske fornuftig investering til at måle dig selv med det samme.

Nogen mener, at det er bedst at gå 10.000 skridt mere end dèt, som du går i løbet af en arbejdsdag og hvad du laver i din fritid/gennem dagen. 20.000 daglige skridt vil sagtens lade sig gøre gennem dagen, men det kræver dog en del frihed til at bevæge sig gennem f.eks. en arbejdsdag, hvor kontorarbejde måske er meget bundet.

 

De bedste tips handler om motion

Du ved det allerede – en løbetur og du har meget hurtigt taget flere tusinde skridt, selv hvis du føler dig dvask og måske bare lunter. Eller, går i et hurtigt tempo. Helt ligesom en rask gåtur med din hund giver dig mange skridt i benene, så du hurtigt kan nå de 10.000 skridt om dagen.

Men udover gå- og løbeture der hurtigt får dig mod antal de anbefalet skridt, så er der også andre motionsformer som at sjippe, gå op og ned ad trapper m.m. Her kan du kombinerer hård motion og træning til udholdenhed, styrke og kalorieforbrænding sammen med målet om nå Sundhedsstyrelsen anbefalet daglige 10.000 skridt.

Men uanset hvor mange smarte tips om opnå de 10.000 skridt om dagen, så vil motion altid være blandt de bedste tips. Og det gælder bare om at komme i gang, hvor du kan bruge skridttæller og fitness armbånd til at motiverer til dig træning.

Du kan også vælge at investerer i en motionsmaskine som et gåbånd. Det kan bruges ved hævesænkebordet gennem arbejdsdagen, og derved kan du både tjene penge og få passet sundheden.

 

De små tips i hverdagen

Hvis du er blevet inaktiv og lidt magelig, kan du hjælpe dig selv ved at ændre små ting i hverdagen. Hvis du har en bil og pendler på arbejde, så parker lige lidt længere væk fra din arbejdsplads end du plejer. Der skal ikke mange meter til før du får gået en del ekstra skridt. Hvis du bor omkring god offentlig transport, vil du logisk nok bevæge dig mere ved tage letbane eller s-tog frem for bilen.

Bruger du ofte elevatoren frem for trapperne? Trapper er simpelthen et af de bedste tips og som  kategoriseres under motion. 3 etagers bygning er gennemsnitligt lige omkring 80 trapper, hvilket altså er 80 skridt du kan tage ved at spare elevatoren. Du skal vel også ned igen, derved er det altså op til 160 skridt (potentielt mere) du kan tage ved at spare sådan en tur – og så er trapperne jo den bedste måde at gøre det på.

Find motivationen

10.000 skridt går ikke sig selv. Derfor skal du finde ud af, hvad der motiverer dig til at fuldføre. Mange mennesker går i gang med motion for at tabe sig, og her vil daglige gåture hjælpe dig i processen. For en sundere krop hjælper dig med forøge træningen og hele tiden bygge på, så du ikke bare bliver sundere men også slankere.

No Responses

Din kommentar?