Hvorfor ikke bruge outdoor og jagt som god motion( + sjov )

Hvorfor ikke bruge outdoor og jagt som god motion( + sjov )

Hvorfor ikke bruge outdoor og jagt som god motion og sjov, hvis du ikke er til fitnesscentret, løb eller måske cykling?

At komme ud og røre sig er sundt. Her kan de gode tips til vandring være det perfekte, eller kombinerer det med en passion som f.eks. jagt eller lignede outdoor aktivitet.

Det at gå på jagt har været bestemt for en særlig gruppe mennesker, men flere og flere har dog fået passion for det. I dag er det nemlig ikke kun forbeholdt den ældre generation men også de unge, hvor det at komme ud og fascination af at jage i naturen, har grebet rigtig mange.

I dag findes der anslået omkring 175000 registreret jægere, og hvorfor ikke passe på din krop med fysisk udendørs aktivitet og samtidig få suset af det sociale og jagten. Hvorfor og hvilke gode grunde til at outdoor og jagt der kan være noget for dig, er, hvad du finder mere om lige her.

Du kommer ud i naturen

En af de største fordele ved outdoor generelt er, at du logisk nok kommer ud. Her er naturen det oplagte valg, hvad end det er i skoven, ved søen eller havet. Mange af os falder hen til at blive indendørs når vejret ikke virker til at være godt, og her kan kombinationen af, at det er en interesse eller hobby netop det, der får dig ud i naturen og den perfekte motivationsfaktor.

Jagt er her et oplagt valg for mange og giver en række fordele. F.eks. som at jage i naturen får dig væk fra de sædvanlige stier, hvor du måske går tur, hvilket giver dig en helt anden oplevelse af skoven og livet.

Der er mange gode grunde til hvorfor du skal løbe tur med hunden, helt ligesom hunden kan være din tro partner på jagt, hvilket ligesom at løbe også er til gavn for jer begge. At komme ud i naturen og glæden ved fuld fokus på det at jage, kan være den gode afstressende ting der får alle problemer til at forsvinde frem for at opbygge sig.

Det sociale

Jagt kan også byde på socialt samvær med ligesindede, hvilket ofte kan gøre det sjovere som bare er en endnu en god motivationsfaktor til at komme ud og røre dig. Jagt kræver ikke det store, men kræver dog, at du tager et jagttegn og selvfølgelig udstyr. Her er outdoortøj til jagt logisk nok nødvendigt, men forholdsvis nemt at bestille online ved en forhandler som f.eks. Michaelsjagt.dk her, hvor du finder en god kvalitet indenfor jagtudstyr.

Jagttegnet er lidt mere besværlig men dog det værd. Du skal nemlig tage et kursus og bestå jagtprøven, som kan tages fra det år du fylder 16 år. Det tager lidt tid at tage jagtten på aftenskole eller weekendkursus, men giver dig så også mulighed for at købe jagtgeværet der også hører sig til.

Motion

Motionen er selvfølgelig den store fordel og absolut en af de bedst grunde til at komme udendørs. Du forbrænder nemlig en masse kalorier ved at gå på jagt, for det kræver en hel del bevægelse ofte i besværligt terræn. At det samtidig også er noget, som du måske begynder at finde stor passion for, gør det kun bedre.

Hvis du ikke er meget for at bruge tid på at lege professionel cykelrytter, løbe, arbejde på en crosstrainer eller lignede, så er kombination af passion og motion klart det smarte valg for at være vedholdende, og her er outdoor og jagt måske lige noget for dig – du ved det måske bare ikke.