Find motivation til sundere livsstil med hjælp fra Chris MacDonald

ANNONCE

Vi kender det alle sammen godt. Vi har en god periode hvor vi flittigt tager i fitnesscenteret og får motioneret. Efterfølgende tager vi hjem og spiser den ene sunde smoothie efter den anden og drikker godt med vand. Men efter den første uge er vi atter tilbage til de gamle vaner. Så hvordan kan vi finde den motivation vi så desperat har brug for?

Det kan du forvente af et Chris MacDonald foredrag

Selvom det er enormt sundt for os at motionere og spise frugt og grønt, så er der bare noget så tiltalende ved at ligge på sofaen med en plade chokolade og en sjov film i fjernsynet. Vi ved godt hvad vi burde gøre, men i 9 ud af 10 tilfælde, ja så vinder sofaen altså. Så hvad kan vi gøre? Vi er tydeligvis ikke gode til at motivere os selv, så hvem kan så give os det spark vi fortjener, men på en sjov og rent faktisk motiverende måde? Har du overvejet at tage et nærmere kig på et Chris McDonald foredrag? Du har måske allerede hørt om Chris MacDonald, men hvis ikke, så er han faktisk Danmarks mest eftertragtede og populære foredragsholder, og med god grund! Han er enormt god til at tale om sundhed og motivation, men på en sjov og underholdende måde, så vi ikke keder os i processen.

Book de bedste foredragsholdere hos Athenas

Chris formår at finde en god balance imellem at lære dig mere om motion og motivation, samtidig med at han giver dig et smil på læben og noget at se frem til. Det behøver ikke være kedeligt at være sund, og det er han enormt god til at demonstrere. Dette foredrag kan ændre dit syn på motion og sundhed fuldstændig, og så endda i den positive retning! Så hvis du mangler den motivation til at komme afsted og ned i fitness, eller blot en måde hvorpå du kan opretholde et positivt syn på livet, ja så er han bestemt den rette at tage et nærmere kig på. Booking foregår over Athenas, som du kan finde ved at klikke på linket længere oppe i artiklen. Athenas har mange fantastiske foredragsholdere at vælge imellem, og masser af læring at tilbyde. Så hvis du har brug for flere foredrag løbende, hvorfor så ikke lige kigge forbi deres side, og se hvad de har at tilbyde?