Brug de sjove oplevelser til at skabe den gode sundhed og motion

Brug de sjove oplevelser til at skabe den gode sundhed og motion

Motion og træning kommer i rigtig mange former, og måske du ikke er typen, der ønsker at cykle på landevejen, løbe kilometer efter kilometer, deltage i fitness centret holdtræning eller lignede.

Bruge de sjove oplevelser til at skabe den gode sundhed og motion, ved at kombinerer den ugentlige motion med sjove oplevelser der kan være oplagt at arrangerer for hele familien.

Du kan nemlig sagtens dyrke motion på måder hvor du er alene eller sammen med en partner fremfor de normale måde at dyrke motion. Brug de mange forskellige oplevelser som golf, klatring, skiløb, vandring, roning eller hvad med en familie fornøjelse der både giver oplevelser og motion.

Kanosejlads der kan foregår overalt. Nåby Camping i Næstved ved Susåen er oplagt i Øst mens Midtjylland med Gudeåen i vest, er et oplagt sted at opleve sjov. Det er både lærerigt for børnene, men også sjovt da du i en kano både vil fornemme og opleve ting, som aldrig udspiller sig på samme måde, når du går ved bredden.

Der findes rigtig mange gode oplevelser i både den dyre eller gratis ende, og her på cls.dk har vi fundet nogle ideer til hvor oplevelser kan hjælpe dig på den sunde måde, for motion bare en gang om ugen forlænger livet(se videnskab.dk her).

 

Brug ferien til den gode aktive oplevelse

Det kan selvfølgelig være svært, hvis ferien skal bestå af swimmingpool og dassen, men ferier der jo kommer på forskellige tidspunkter af året, er perfekt til at kombinerer afslapning og sundhed.

Du kunne vælge at overraske familien med en god oplevelsesgave som f.eks. disse ideer, hvor du kan kombinerer ferien med en aktiv tid der består af både oplevelser og motion. Her er camping og outdoor som kanosejlads og lignede oplagt. Det giver dig nemlig mulighed for at skabe en forholdsvis billig mini-ferie, og samtidig aktiverer dig selv, konen, manden og børnene.

Ferie der består af træning og motion, er også det perfekte middel til at stresse af, fremfor ferien hvor man virkelig skal stresse af, men ender med at blive en ferie hvor du tager 10 kilo på og dybest set er mere træt end før ferien.

Den aktive ferie der kunne bestå af hiking, cykling, klatring eller andet er det perfekte redskab der får dig til at glemme kalenderen, telefonen og to-do listen.

 

Hold formen ved lige når du er på farten

Hvis du rejser meget hvad end det er med bil, tog eller fly, så udnyt overskudstiden på destinationen hvor du skal udføre arbejde eller lignede. Oplev hvad det omkring liggende samfund byder på, ved at se på mulighederne for sjove fysiske aktiviteter, eller noget som vi alle burde gøre, gå lange ture hvilket især er godt for sundheden, ved at gå en tur efter du har indtaget føde.

 

Frisk luft er den perfekte oplevelse

At komme ud i den friske luft hvad end der er -10 grader eller 25 plus grader, er sundt for sundheden, og samtidig muligheden der byder på de sjove, spændende og gratis oplevelser.

Her er løb, cykling eller vandring jo de gængse måder at motioner på, der samtidig kan give dig sjove oplevelser. Det giver jo sig selv, at du med cykling kan komme længere væk, og her kan komme ud fra byen til naturen, hvor du får rigtig mange gratis og sjove oplevelser, hvis du vel og mærke vælger nye ruter hele tiden.

Byen byder også på mange oplevelser helt ligesom naturen, og motion i den friske luft har for vane med at være en bedre motivationsfaktor fremfor f.eks. motionscentret.

 

De sjove adrenalin oplevelser

Hvis du har svært ved at motiverer dig selv til træning, men godt kan lide fysiske aktiviteter hvor man konkurrerer 1 mod 1, kunne du arrangerer det varieret udvalg af oplevelser.

Inviterer en ven eller måske kæresten med på indendørs klatring en gang, og næste gang konkurrer i mod hinanden med squash, en dag på golfbanen og så fremdeles med det store udvalg af sjove oplevelser, der samtidig giver en god fysisk træning.

Ønsker du at komme i form så brug den rette motivation og her er sjove oplevelser noget der tiltaler de fleste.

No Responses

Din kommentar?