Livsstilstrends i 2020

Der er nogle helt klare tendenser i forhold til livsstilstrends der bliver store i 2020.  Vi er generelt blevet mere optaget af livsstil, og alle vil gerne leve den perfekte livsstil, enten tilsyneladende på sociale medier, eller i virkeligheden.

Personlig udvikling

Det at vi bliver mere optaget af personlig udvikling, det er noget som fylder mere og mere i de flestes hverdag. Det er ikke længere stigmatiserende at gå til psykolog eller i terapi, og derfor er det heller ikke nogen skam i at ville lære sig selv bedre at kende, og blive bedre til at sætte grænser og måske også afprøve dem. Det kan man gøre på mange forskellige måder, men det er blevet helt normalt at acceptere at man er i en kontinuerlig proces.

Nye træningstrender

Man ser også en tydelig tendens til at vi finder flere måder at træne på. Hjemmetræning er det helt store her i 2020, og det er blevet uhyre populært at finde nye måder at træne på der er meget mere fleksible end at gå ned i fitness for at få sit fix. Man kan nemt hive yogamåtten frem eller prøve sig på en multitræningsmaskine hjemme, i stedet for at gå ned i fitnesscentret.

Udendørstræning er også det helt nye store, når der kommer til træning og livsstilstrends i 2020. Der er gået sport i at træne udenfor på den mest kreative måde. Det er også blevet mere populært med nye træningsformer som gør det nemmere at træne uden træningskammerater og udstyr, for eksempel parkour, der man bruger byen på en helt ny måde. Det at være kreativ med sin træning er en trend i sig selv her i 2020. At finde sin træningsform er helt essentielt for at kunne komme i gang med at træne, men det er ingen der siger, at du ikke kan prøve flere forskellige ting.

Nye bekendtskaber

Det er også blevet mere populært at møde nye bekendtskaber online og i virkeligheden. Siden vi lever i en online verden, så er der kommet nye måder at blive kendt på. Vi mødes på nye måder, og det bliver hurtigt dannet nye fællesskaber online, som man så også kan efterprøve i virkeligheden. Det er ingen som kan leve uden andre mennesker, og det er heldigvis blevet meget nemmere at møde nye mennesker, selv om mange er ensomme. Dette gælder både når det kommer til venskaber og kærlighed. Man kan finde kærligheden online på  www.scor.dk eller andre online datingtjenester, og finde nye veje til en partner. Fordelen med internet og relationer er, at det er blevet meget nemmere at møde folk som man måske aldrig ville have mødt i virkeligheden.

Man kan også søge mere uforpligtende relationer der man er, bare ved få tastetryk, og det er en helt klar trend at man begynder at søge for eksempel sex i Frederikshavn, for at få præcis det man søger.

 

Din kommentar?