Beurer Posture Control PC 100 med 8sense app

Beurer Posture Control PC 100 til dig med stillesiddende arbejde

Hvis du sidder meget foran computeren og arbejder, så har du sikkert et hævesænke bord. Men når man skal koncentrerer sig, så forfalder de fleste af os ofte til at sidde ned. Og det at sidde ned sker ofte for langt tid i samme stilling, hvilket den stående person ofte også kan.

For at hjælpe dig til problemet med stillesiddende eller stående arbejde i samme stilling, kan denne Beurer Posture Control PC 100 gadget hjælpe dig til at huske på at skifte arbejdsstilling.

Du får en lille klips der vibrerer for at fortælle dig, når det er tid til at skifte stilling. En holdningstræner der er anbefalet af fysioterapeuter.

Her finder du svar på eventuelle spørgsmål, så du kan afgøre om det kan være en hjælp til dig i hverdagen.

 

Hvad er Beurer 8Sense Posture Control?

køb Posture Control 8sense til arbejde

Forhandler Totalpris Læs mere
799,00 Til butik →
799,00 Til butik →
1.199,00 Til butik →
1.199,00 Til butik →

Hvad end du på arbejde, skole eller andet, kan statiske siddestillinger skabe pres på ryghvirvlerne og derved overbelaste lændehvirvlerne. Det sker ofte når du er fokuseret på en opgave, hvor du falder/krummer sammen og sidder let foroverbøjet.

Beurer PostureControl PC 100 er en lille diskret holdningstræner der kan være med at afhjælpe rygproblemer. Som ekstra feature, har den lille gadget bluetooth og kan forbindes til 8Sense App.

Den lille gadget sender vibrationer til dig, når du har siddet i samme stilling for lang tid. Den registrer alle dine bevægelser i realtid.

  • Realtid registrering af bevægelser
  • Feedback i form af milde vibrationer
  • Lagrer 14 dages bevægelsesregistreringer
  • Genopladelig Lithium batteri
  • Mål: 6 x 2,5 x 0,7 cm
  • Vægt: 14 gram
  • 2 års garanti

Se også: Hvorfor er massage godt for dig?

 

Hvordan virker Beurer Posture Control gadget?

posture control sættes i kraven når du arbejder

Forhandler Totalpris Læs mere
799,00 Til butik →
799,00 Til butik →
1.199,00 Til butik →
1.199,00 Til butik →

Du sætter den lille Beurer holdningstræner fast ved nakken/kraven, hvor den registrerer mikrobevægelser. Og når det er tid til at skifte den usunde siddestilling, vil den give lyd fra sig så du ændrer den dårlige siddevane.

Enkel og simpel værktøj der kan hjælpe til en sundere krop, hvor også en rygpude eller massagepude til arbejde kan være et godt hjælpemiddel.

 

8Sense App

Som en ekstra feature har PostureControl bluetooth, så du kan forbinde til telefonen med 8Sense appen. Den er kompatibel med iOS og Android.

PostureControl sender data med dine bevægelser til appen, hvor du kan danne dig det fulde overblik over dine bevægelsesmønstre. Her er det både din siddestilling men også din daglige skridt, hvor den næsten kan fungerer som en skridttæller.

Appen byder også på sunde siddestillinger, som du får forskellige øvelser med fokus på at styrke ryggen og andre muskelgrupper. Alt sammen noget der udføres og bruges i hverdagen.