køb en elektrisk spiserobot til handicappede, børn og voksne

3 spiserobotter der hjælper med at spise selv

Velfærdsteknologien er ganske fremskreden og har betydet skabelsen af mange forskellige hjælpemidler til handicappede, ældre, unge og alle andre såsom støvsugerrobotter, robotplæneklippere, robotsæl og meget andet, og heriblandt også en spiserobot.

En robot der kan hjælpe med at spise selvstændig og derved øge livskvaliteten for brugeren. Prisen er høj, hvor nogle af de bedste modeller er, hvad du finder inspiration til her.

 

Spise robot iEAT

Elektrisk iEAT spiserobot til personer med funktionsnedsættelser der kan hjælpe dig med at styre måltiderne. Robotten kommer med semiautomatisk og fuldautomatisk styring til personer med begrænset eller ingen funktion i fingre, hånd eller arm.

IEAT kommer i det enkle design, hvor du kan købe iEAT spiserobotten i sort, hvid eller sølv farve. Spiserobotten er nem at skille ad og monterer, hvor den kan monteres på de fleste borde ved hjælp af en medfølgende skruestik/bordklemme der nemt sættes fast. Robotten er batteridreven og skal derfor ikke bruge ledninger og stikkontakter, så nemt at tage med sig ud.

Robotten i batteridreven udgave kan bruges fuldautomatisk uden tryk på knapper, hvor den semiautomatiske funktion giver forskellige muligheder som Piko-trykknap, joystick eller telefon til styring. Telefonen kan indstille robotten i forhold til behovet, hvor højden af skeen, placeringen m.m. hurtig kan indstilles.

 • Fuld- og semiautomatisk valgmuligheder
 • Batteridrevet
 • Holder til flere dages brug pr. opladning
 • Nem justering til behovet
 • Nem montering og afmontering på bord
 • Rækkevidde: 57 cm (horisontalt), 41,5 cm(vertikalt)
 • Samlet vægt: 4,14 kg
 • Medfølger: Oplader, Spisearm, basisenhed, Piko-knap, ske, tallerkendrejer, tallerken med drypkant
 • Pris: 44.000,- kr.

 

 

 

Bestic Plain spiserobot

Bestic Plain spiserobotten er et populær spisehjælpemiddel til folk med funktionsnedsættelser. Det er en enkel robot, der styrer en ske som samler maden op på en medfølgende tallerken med høj kant og fører maden op til munden. Den enkle og nemme brugerstyring gør modellen populær og anbefales af mange terapeuter.

Bestic spiserobotten kan styres ved hjælp af forskellige muligheder som en Wii controller eller 0-1 kontakter. Robotten kan forprogrammeres til mundhøjden på brugeren, så spiserobotten er plug and play til brug. Du kan gemme op til 4 brugerprofiler MUO via software der dog skal tilkøbes. Denne funktion kan være velegnet til centre eller til forskellige placeringer for brugeren.

 • Ske, 2 store tallerkener, oplader og non-slip måtte medfølger
 • Software kan tilkøbes
 • Pris: Fra 37.500,- kr. ekskl. moms

 

 

 

Spisestøtte iEAT – Mekanisk spiseassistance mod tremor

iEAT spiserobot til folk med kraftig tremor, rystelser eller nedsat funktionsevne i hænder og arme. Modellen i kompakt design kommer i to forskellige modeller og er den mindre model til pris på ca. 22.000,- kr. Du finder modellen i sort, hvid eller stål, hvor skeen kan købes i coated eller metal materiale.

Modellen er nem at indstille så nøjagtighed bliver korrekt og giver den gode spiseoplevelse. Robotten koordinerer bevægelserne og yder modstand, helt ligesom du nemt kan lave løftearmen om fra højre til venstrehåndsmodel.

Helt ligesom den større iEAT robot, kan du nemt monterer spiserobotten på de fleste forskellige borde ved hjælp af en skruetvinge/bordklemme og tallerkenholder med skridsikker underlag sættes på bordet. Robotten er ganske enkel at skille ad, hvis i skal ud og spise på restaurant eller andre steder. Du skruer armen af, trækker skeen ud af sit hul og løsner bordklemmen/skruestikket.

Rengøring er også dejlig nem, hvor skeen kan gå i opvaskemaskinen.

 • Kommer i 2 modeller: Til tremor og til koordination
 • Parkeringsknap
 • Kan monteres på de fleste borde
 • Vægt: 3,2 kg
 • Medfølger: Lille tallerkenforhøjer, porcelænstallerken med kant, ske
 • Pris: 22.850,- kr.

 

Hvad er en spiserobot?

En spiserobot er designet til at folk med tremor, Parkinson, muskelsvind, rystelser eller generel nedsat funktionsevne i fingre, hænder eller arme kan spise selvstændig.

Fysisk er en den lille kasse med monteret arm der holder en ske, hvor der medfølger specielle tallerkener med en høj kant og som regel skridsikker underlag. Her vil den specialdesignet tallerken gøre det nemt at robotten styrer maden op på skeen og kanten sørger for at maden bliver i skeen og på tallerkenen.

 

Kilder: